canım ben son aylar çok almamıştım emirdemaşallah canım ne güzel çok almamışsın ben ilk 4 ayımda hızlı bir şekilde aldım sonrası 1- 1,5 kilo olarak ilerledi inş daha fazla almam...
saol canım ama korkuyorum son ay daha çok alınıyor diyorlar ablam son 5 haftasında 8 kilo almıştı
seninde kilo alışın çok güzel
inşşş saol canım son 1,5 ayda 1 kilo aldım inş böyle devam eder :)
ohh misss olmuş güle güle kullanın inş canım şimdiden hazırlaman iyi olmuş zaman geçtikçe enerjin tükeniyor..
maşallah kuzuma yerim ben onuuu
canım bende de pco vardı fakat hormon testlerim herşeyim normal çıkıyor ama usg de sol yum pco demişti dr.um.kesinlikle gebe kalmana engel deil. bak ben sol da yum yok sağ da tek gelişen yum ile gebe kaldım çok şükür ve ilaç vs kullanmadan...
daha öncelerde glucophage kullanmıştım gerçekten adetlerini düzenliyor şifa olsun inş sakın kafana takma
adetin geliyor canımgünaydın herkese;
kızlar kafam çok karıştı yardımınızı rica ediyorum. Ateş tablom aşağıdaki gibi. 3 ay öncesine kadar adet döngüm 28 di. Kimyasal gebelik geçirdim sonrasında son 2 adetim 31 günlük döngülerdeydim. Adet olmadım hala. Dün gebelik testi yaptım negatif. Bugün ovulasyon testi yaptım, sabah idrarından sonraki 1 saat sonra herhangi bir yeme içmeye dikkat etmeksizin pozitif çıktı. Grafik yorumlamada iyi olan arkadaşlar yorumlarınızı alabilirmiyim. bir kaç gün daha bekleyeyim mi yarın kan testi yaptırayım mı? Öyle aman aman bir gebelik belirtim yok bu arada
<a href="http://www.fertilityfriend.com/home/50759d/">My Ovulation Chart</a> || <a href="http://www.fertilityfriend.com" style="font-size:smaller;" >Ovulation Calendar</a>
canım kendine ve bebişe dikkat et.İnş herşey yolundadır..dönüşünü bekliyor olacağım.
canım artık daha çok yorulursun tabi ama kan sayımını tekrarlasan mı acaba? çünkü kan sayımın düşükse de çok halsizlik oluyor. benim demir hapım 2 ye çıktığından beri daha iyi hissediyorum. kilo konusunda da dikkat etmen gerek. kilon da yorar çünkü seni. güzel haberlerini bekliyoruz canım.slm kızlar epeydir girmiyordum çünki çok ama çoookk yorgun hissediyorum,hiçbirşey yapmasamda hep yorgunum neolacak bu halim,ben diyer hamileliklerimde deli gibi iş yapar koştururdum,buarada toplam 13 kilo almışım,ama tok ve idrara sıkışıktım o sırada yani 1 kilosunu çıksak 12 olmuş,daga dogoma 8 hafta var ooooo yandım ben,ama çok fazla şişiyorum günün her saati bacaklarım davul gibiyim,yarında randevum var kızımı görücem
selam canım iyiyim şükür. benim kuzucuğun da en hareketli zamanları. yeri daralamaya devam ediyor ama maaşallahı var :) güzel haberlerle gelirsin inşallah canım.slm canlar nasılsınız?
ben iyiyim bugunlerde enerjim üstümde ,oğlumda bugün kıpır kıpır hareket ediyor çok şükür rabbime..Cuma kontrolüm var bakalım ne durumdayız..
DERYAW dAN haber var mı?Merak ettim.
ayy allah korusun canım az daha sıksın dişini miniğin.Selam kızlar bir kaç gün yokum merak etmeyin arada girmeye çalışırım yinede inşaallah:)
dün bütün gün kasılmam oldu bebeğimde çok çok hareketliydi dedim doğurucam, akşam süt içmiştim yanmam geçsin diye ondan mı oldu bilmem koltukta uyumuşum bir uyandım midemde şiddetli bir ağrı sırtıma vuruyor çok fenaydı o halde sızıp kalmışım geçti şükür, benden haberler böyle öpüyorum sizleri
inşallah devam eder canım, şirinliklerinle devam ettirirsin sentünaydın kızlar akşam eşim gördü beni bal tarçın çörek otu karışımı yediğimi sen ne yapıyorsun yapma sana bişey diyorum diye biraz kızdı ben her yolu deniyorum birazda sen destek olsan olcak bu iş dedim :) en azından benim emeklerim boşa gitmez dedim 1 kaç saat sonra pekmezi getirdim önceden 1-2 yemek kaşığı yiyordu istersen 1 çay kaşığı ye ama ye dedim tatlı kaşığı verdim 2 tatlı kaşığı yedi :) hakkatten tatlı dil işe yaradı :) inş. byle düznli yerde faydası olur :) buda benim bu ayki tablom kızlar hadi hayırlısı :)
http://www.fertilityfriend.com/home/53ede5
teşekkür ederim canımevet düzene girdi ayda 1 regl oluyordum.. ne demek canım sendende razı olsun
ret canım saol sanada maşallah foto süperr :)
ay şükür canım okurken çok korktum ama sonu güzel olmuş. hemen iyileşir inşallah kuzucuk.merhaba kizlar son 1 2haftamin stresini anlatayim..
ferhani her ay dk.u gelip evde kontrol ediyo her sey yolunda dedi gel diger dk.lar baksin..gittik biz travmatolok diyoruz bilmiyorum siz ne diyorsunuz o dk ayaginin buklumleri assimmetrik dedi cati kaymasi ola bilir ve dogumdan cikik ols bilir uzmana gosterin dedi..cok korktum ne olucak bu ne demek cikik olsa aglamazmi diye sorguladim ama uzmanin gelmesini beklefik 1hafta..baskalarindan sorduk boyle bisey yasayan vardi duyan duymayan herkes en kotu olaylari anlatdi bazilari ameliyyatlik olmus falan..sonunda dun gitdik ve rontgen cekdi cok az kayma varmis bacaklarini mesafeli tutmaniz gerek dedi..korse gibi bisey verdi 1hafta sonra basla kullanmaya dedi..boyle iste kucuk sorunmus sukur 1 2aya gecicekmis..
yumurta yok daha. bekleyelim bakalımKızlar kaç aydır ölçüm yapmıyordum 2 aydır yumurta takibi yapılıyordu bu ay yapılmadı o yüzden ateş ölçmeye başladım buda tablom
http://www.fertilityfriend.com/m/home.php/38c0ae
fırlayıp düşmesinin bir manası yok şu an canım, yumurtaya daha var.Günaydın kızlar nasılsınız bakalım benim bugün ateş fırladı sağ kasığımda dün fena batma oldu dün serophene kullanmaya başladım bitince doktora gidip yumurta takibi yaptırmayı planlıyorum son durumlar böyle kızlar sizler nasılsınız bakalım J
her şerde bir hayır vardır elbet. yarın güzel haberlerle gelirsin inşallah canım.bugun dr a randevum vardi hastaneden aradılar hasataymis gelmemis dr um.oglumu gorucem diye heyecanla bekliyordum...kısmet değilmiş yarın giderim inşallah...
ayy niye o kadar yordun kendini canım benim. sakın yorma bir dahaSelam kızlar ben çok yürümediğimi bugün farkettim yürüdükçe belim koptu kasılmam oldu,eşimde ben öldüm yürümekten sen ne haldesin birde yürüyelim diyorsun dedi, haklıydı abarttım, kasılmalarım iki üç gündür çok kızlar
amin canım, çok az kaldı gerçekten. yaklaştıkça heyecan artıyor.Yaa bebekler buyumuş.
Efloş derya dgrpnr boran rose duha kutsal çok az kaldı doğuma.rabbim bir avazda kurtarsın
Eylül oğluna çok sevindim.
Ece nukra kuzularınıza geçmiş olsun.
Cutem topiğmizin bir tanesi.
Hifam durumlar iyidir inş.tez zamanda güzel haberlerin duacısıyım.
Yusra kuzum iyidir inş.buyumuştur sıpan.
Azeri ek gıda nasıl gidiyor.
Biz iyiyiz şukur.doğum iznim bitti.rapor alıyorum.heyet raporu almak istiyorum.kızımı kimseye emanet edemem.olmadı ücretsiz izin alıcam.kp ve eşimin babaannesi bende.çok gerginim.yemek yap çocuk emzir mahvoldum.
Allah Asımımiza şifa versin ameliyatı kolay geçsin inşallah....maşallah ruzgar a emekliyor ha bir akilli bıdık daha maşallah.Nesdem ve Dora iyiler canim.
Nukra ve Asim iyi degil. Asim a kesin ameliyat dediler cnm. Siraya koymus dr, bekliyrlar. Bir de kolik oldu ne yazik ki...
Biz iyiyiz cnm. Ek besine gectik. Kosturuyorum cnm. Arastiriyrm ne yedireyim nereden alayim diye... Yusufum emeklemeye calisiyr cnm. Ayaklarini agzina sokmaya basladi.
ah eflalim dikkat et...malesef ben de hic yürümüyorum yürüyemiyorm.gecen bir yere cok uzak değil yürüyeyim dedim yolun ortsainda belim in ağrısından cok kötü oldum agliycaktim.esim yürüyüş yap deyip duruyo ama yapamıyorum ki...Selam kızlar ben çok yürümediğimi bugün farkettim yürüdükçe belim koptu kasılmam oldu,eşimde ben öldüm yürümekten sen ne haldesin birde yürüyelim diyorsun dedi, haklıydı abarttım, kasılmalarım iki üç gündür çok kızlar
evet canım sayili gun kaldi . heyecan ve korku son hiz devam ediyor.... nehir doramiz da kocamsn olmustur maşallah. bir de misafir agirliyorsun bu halde Allah kolaylık versin canim...izin meselesi cok zor ins yoluna koyarsin.Yaa bebekler buyumuş.
Efloş derya dgrpnr boran rose duha kutsal çok az kaldı doğuma.rabbim bir avazda kurtarsın
Biz iyiyiz şukur.doğum iznim bitti.rapor alıyorum.heyet raporu almak istiyorum.kızımı kimseye emanet edemem.olmadı ücretsiz izin alıcam.kp ve eşimin babaannesi bende.çok gerginim.yemek yap çocuk emzir mahvoldum.
canım tşkr ederim.Yaa bebekler buyumuş.
Hadi hayirlisi.
Her ay ki inis cikislar ayni olmaz cnm. Normal yani.
canım geçmiş olsun kuzuna, 3 ay erken canım geç kalmadınız korkma bildiğim kadarıyla, düzelir kuzun merak etme
iyi olur canım yumurta takibi inşaallah gelir bu ay bebeğin
canım düşebilir her ay aynı olmayabilir
yarın güzel haberler ver inşaallah duham
Demek asım ameliyat olacak inşaallah kolay geçer canım dua edicem selam söyle nukraya, koliği de çabuk geçer inşaallah Allah yardımcısı olsun
maşaallah Yusufa:)
canım cutemin dediği gibi tekrarla merakla bekliyorum sonucu
hepinize teşekkürler kızlar ben her takip yaptırcam diyorum ama bi aksilik oluyor kalıyor bakalım bu ay nolcak :)canım artık daha çok yorulursun tabi ama kan sayımını tekrarlasan mı acaba? çünkü kan sayımın düşükse de çok halsizlik oluyor. benim demir hapım 2 ye çıktığından beri daha iyi hissediyorum. kilo konusunda da dikkat etmen gerek. kilon da yorar çünkü seni. güzel haberlerini bekliyoruz canım.
selam canım iyiyim şükür. benim kuzucuğun da en hareketli zamanları. yeri daralamaya devam ediyor ama maaşallahı var :) güzel haberlerle gelirsin inşallah canım.
ayy allah korusun canım az daha sıksın dişini miniğin.
inşallah devam eder canım, şirinliklerinle devam ettirirsin sen
teşekkür ederim canım
ay şükür canım okurken çok korktum ama sonu güzel olmuş. hemen iyileşir inşallah kuzucuk.
yumurta yok daha. bekleyelim bakalım
fırlayıp düşmesinin bir manası yok şu an canım, yumurtaya daha var.
ben iyiyim şükür izne ayrılmak için gün sayıyorum. 3 haftam var daha
her şerde bir hayır vardır elbet. yarın güzel haberlerle gelirsin inşallah canım.
ayy niye o kadar yordun kendini canım benim. sakın yorma bir dahakasılmaların günde kaç kere oluyor. takip etmeyi unutmayı sakın.
Oh masallah size cnm.selam kızlar. benim salı dr randevum vardı yazamadım size gelişmeleri.
ben normal doğuma da sezaryane de eşit mesafedeydim ama panik atağımdan dolayı sanırım normal doğuramayacağım. düşününce bile panik atağım tutuyor ve nefes alamıyorum. o bekleme anında sancılar geldiğinde falan düzgün nefes almam gerek ve ben onu başaramayacağımbayılırım falan diye de çok korkuyorum. şimdilerde sezaryene karar verdim.
doktorum sezaryeni 38. hafta bittikten sonra 39. haftada yapıyormuş tabi kuzucuk o vakte kadar kalırsa :)
bebeğim 2200gr olmuş, boyu da 44.5 cm. her şey yolunda ve şimdilik gelmeye niyeti yok şükür :) henüz doğum pozisyonu da almamış, bu haftalarda dönmesi gerekmiyor muydudaha zaman çok tabi de yeri daraldıkça dönmesi de zorlaşıyor. bakalım iki hafta sonra ne halde olacak.
bizden haberler böyle kızlar:)
bebiş büyüfdükçe yorgunluk,halsizlik artıyor demkki canım.
yarın güzel haberlelr gelirsin inş.
kilolar konusudnda yapılacak çok şey aslında boşver kızının tadını çıkar.
Ikiniz de guzel haberlerle gelin insallah...
bebiş büyüfdükçe yorgunluk,halsizlik artıyor demkki canım.
yarın güzel haberlelr gelirsin inş.
kilolar konusudnda yapılacak çok şey aslında boşver kızının tadını çıkar.
dün yazamadım kızlar randevumuza gittik kızımı gördüm allaha şükür dr.herşeyin yolunda oldugunu söyledi,1.700gr.olmuş boyuda 40cm dedi,kızlaaarr kızım öyle tatlı poz verdiki dr.yüzünün resmini çekti,çok belli heryeri ve şimdiden çok tatlıIkiniz de guzel haberlerle gelin insallah...
maşallah kuzuna...Hakkında hayırlısı canım saglicakla kurtulun da önemli olan o.selam kızlar. benim salı dr randevum vardı yazamadım size gelişmeleri.
ben normal doğuma da sezaryane de eşit mesafedeydim ama panik atağımdan dolayı sanırım normal doğuramayacağım. düşününce bile panik atağım tutuyor ve nefes alamıyorum. o bekleme anında sancılar geldiğinde falan düzgün nefes almam gerek ve ben onu başaramayacağımbayılırım falan diye de çok korkuyorum. şimdilerde sezaryene karar verdim.
doktorum sezaryeni 38. hafta bittikten sonra 39. haftada yapıyormuş tabi kuzucuk o vakte kadar kalırsa :)
bebeğim 2200gr olmuş, boyu da 44.5 cm. her şey yolunda ve şimdilik gelmeye niyeti yok şükür :) henüz doğum pozisyonu da almamış, bu haftalarda dönmesi gerekmiyor muydudaha zaman çok tabi de yeri daraldıkça dönmesi de zorlaşıyor. bakalım iki hafta sonra ne halde olacak.
maşallah canim boyuna kilosuna...bi de ben gorebileydim kuzumu yine gidemedim nasıl aceba merak ediyorum.dün yazamadım kızlar randevumuza gittik kızımı gördüm allaha şükür dr.herşeyin yolunda oldugunu söyledi,1.700gr.olmuş boyuda 40cm dedi,kızlaaarr kızım öyle tatlı poz verdiki dr.yüzünün resmini çekti,çok belli heryeri ve şimdiden çok tatlı
canım kendini nasıl rahat hissediyorsan öyle yap stres yapma doğumu çok kafana takma rabbim bi avazda kurtarsın .selam kızlar. benim salı dr randevum vardı yazamadım size gelişmeleri.
maşallah size :) darısı başımıza inş.dün yazamadım kızlar randevumuza gittik kızımı gördüm allaha şükür dr.herşeyin yolunda oldugunu söyledi,1.700gr.olmuş boyuda 40cm dedi,kızlaaarr kızım öyle tatlı poz verdiki dr.yüzünün resmini çekti,çok belli heryeri ve şimdiden çok tatlı
allah yardımcın olsun canım doğru hastane ve doktor bulmak zor malesefyine gidemedim dr a. bu nasil hastane ya paramla rezil oluyrum. tel de aradim sekreter e kızıyorum o da bana kızıyor densiz...madem ogleden sonra dr yok gidiyo ne diye bana saat 13.00 e randevu veriyorsunuz haksız miyim her seferinde ayni problem....bir de canlar bugun başladı nasıl anlatsam tam vajinanin orasi bacak kemiklerime dogru agri batma oluyor yürüyemiyorum normal mi?..rahatsız edici bir agri.
Olcumleriniz tam olmadigi icin yorum yapamayiz ne yazik ki.kızlar bu ay ateş ölçmeye başladım ama geç kaldım sattan sonraki 22.günden itibaren ölçtüm bgn adet günümdü ve hala adet olmadım ateşimde şöyle;
22.gün=36,4
23.gün=36,5
24.gün=36,4
25.gün=36,4
26.gün=36,4
27.gün=36,5
28.gün=36,5
sizce ateşimin düşmüyo olması bir şey ifade eder mi?(2 gün önce idrar testi yapmıştım negetifti)
Agri normal cnm. Artik baski artti asagi tarafa korkma. Hatta siddetlenecek, bicak batar gibi ani agrilar olacak özel bolgene. Hepsi normal.yine gidemedim dr a. bu nasil hastane ya paramla rezil oluyrum. tel de aradim sekreter e kızıyorum o da bana kızıyor densiz...madem ogleden sonra dr yok gidiyo ne diye bana saat 13.00 e randevu veriyorsunuz haksız miyim her seferinde ayni problem....bir de canlar bugun başladı nasıl anlatsam tam vajinanin orasi bacak kemiklerime dogru agri batma oluyor yürüyemiyorum normal mi?..rahatsız edici bir agri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?