Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım ben son aylar çok almamıştım emirde
adetin geliyor canım
canım kendine ve bebişe dikkat et.İnş herşey yolundadır..dönüşünü bekliyor olacağım.

sağol canım , yolunda eşim izinli gez toz derken giremiyorum:)

Selam kızlar ben çok yürümediğimi bugün farkettim yürüdükçe belim koptu kasılmam oldu,eşimde ben öldüm yürümekten sen ne haldesin birde yürüyelim diyorsun dedi, haklıydı abarttım, kasılmalarım iki üç gündür çok kızlar

canım artık daha çok yorulursun tabi ama kan sayımını tekrarlasan mı acaba? çünkü kan sayımın düşükse de çok halsizlik oluyor. benim demir hapım 2 ye çıktığından beri daha iyi hissediyorum. kilo konusunda da dikkat etmen gerek. kilon da yorar çünkü seni. güzel haberlerini bekliyoruz canım.
selam canım iyiyim şükür. benim kuzucuğun da en hareketli zamanları. yeri daralamaya devam ediyor ama maaşallahı var :) güzel haberlerle gelirsin inşallah canım.
ayy allah korusun canım az daha sıksın dişini miniğin.
inşallah devam eder canım, şirinliklerinle devam ettirirsin sen
evet düzene girdi ayda 1 regl oluyordum.. ne demek canım sendende razı olsun

ret canım saol sanada maşallah foto süperr :)
teşekkür ederim canım
ay şükür canım okurken çok korktum ama sonu güzel olmuş. hemen iyileşir inşallah kuzucuk.
Kızlar kaç aydır ölçüm yapmıyordum 2 aydır yumurta takibi yapılıyordu bu ay yapılmadı o yüzden ateş ölçmeye başladım buda tablom
http://www.fertilityfriend.com/m/home.php/38c0ae
yumurta yok daha. bekleyelim bakalım
fırlayıp düşmesinin bir manası yok şu an canım, yumurtaya daha var.
ben iyiyim şükür izne ayrılmak için gün sayıyorum. 3 haftam var daha
bugun dr a randevum vardi hastaneden aradılar hasataymis gelmemis dr um.oglumu gorucem diye heyecanla bekliyordum...kısmet değilmiş yarın giderim inşallah...
her şerde bir hayır vardır elbet. yarın güzel haberlerle gelirsin inşallah canım.
ayy niye o kadar yordun kendini canım benim. sakın yorma bir daha kasılmaların günde kaç kere oluyor. takip etmeyi unutmayı sakın.

Yaa bebekler buyumuş.
Efloş derya dgrpnr boran rose duha kutsal çok az kaldı doğuma.rabbim bir avazda kurtarsın
Eylül oğluna çok sevindim.
Ece nukra kuzularınıza geçmiş olsun.
Cutem topiğmizin bir tanesi.
Hifam durumlar iyidir inş.tez zamanda güzel haberlerin duacısıyım.
Yusra kuzum iyidir inş.buyumuştur sıpan.
Azeri ek gıda nasıl gidiyor.
Biz iyiyiz şukur.doğum iznim bitti.rapor alıyorum.heyet raporu almak istiyorum.kızımı kimseye emanet edemem.olmadı ücretsiz izin alıcam.kp ve eşimin babaannesi bende.çok gerginim.yemek yap çocuk emzir mahvoldum.

amin canım, çok az kaldı gerçekten. yaklaştıkça heyecan artıyor.
inşallah heyet raporunu ayarlayabilirsin. ben de o zamanları şimdiden düşünüyorum ve geriliyorum gerçekten

Allah Asımımiza şifa versin ameliyatı kolay geçsin inşallah....maşallah ruzgar a emekliyor ha bir akilli bıdık daha maşallah.
ah eflalim dikkat et...malesef ben de hic yürümüyorum yürüyemiyorm.gecen bir yere cok uzak değil yürüyeyim dedim yolun ortsainda belim in ağrısından cok kötü oldum agliycaktim.esim yürüyüş yap deyip duruyo ama yapamıyorum ki...
evet canım sayili gun kaldi . heyecan ve korku son hiz devam ediyor.... nehir doramiz da kocamsn olmustur maşallah. bir de misafir agirliyorsun bu halde Allah kolaylık versin canim...izin meselesi cok zor ins yoluna koyarsin.

canım tşkr ederim.
kızını kendin büyüt tatlım en güzeli o.Benimkine babanesi bakacak diye izne ayrılmadım ama hala çok pişmanım.Kim olursa olsun yerini tutmuyor annenin hele birde seninkiler uzak gelip sende kalacaklar daha da zorlaşır o zman durum.Rabbim yardımcın olsun inş heyeti ayarlayabilirsin.

kızlar bende eve gittikten sonra yürüyeşe filan çıkamaıyorum diyorum ki ya spor salonuna yazılayım sadece koşu bandında yürüyüş yapayım yada şu Leslie ile yürüyüş programını evde yapayım ne dersiniz.

Hadi hayirlisi.

Her ay ki inis cikislar ayni olmaz cnm. Normal yani.

hepinize teşekkürler kızlar ben her takip yaptırcam diyorum ama bi aksilik oluyor kalıyor bakalım bu ay nolcak :)

günaydın kızlar nasılsınız bakalım benim işler yoğun pek gelemiyorum buralara ama fırsat buldukça okuyorum :) bugün adetimin 7 günü 11 günü ovulasyon testine başlamayı düşünüyorum geçen ay 15 gün gördüm pozitifi ovulasyon da :)
ben bide bu ay yumurtlama olursa süt buharına oturmak istiyorum . aranızda yapan yada duyan var mı yumurtanın çatladığı gün :)

Son düzenleme:
selam kızlar. benim salı dr randevum vardı yazamadım size gelişmeleri.
ben normal doğuma da sezaryane de eşit mesafedeydim ama panik atağımdan dolayı sanırım normal doğuramayacağım. düşününce bile panik atağım tutuyor ve nefes alamıyorum. o bekleme anında sancılar geldiğinde falan düzgün nefes almam gerek ve ben onu başaramayacağım bayılırım falan diye de çok korkuyorum. şimdilerde sezaryene karar verdim.
doktorum sezaryeni 38. hafta bittikten sonra 39. haftada yapıyormuş tabi kuzucuk o vakte kadar kalırsa :)
bebeğim 2200gr olmuş, boyu da 44.5 cm. her şey yolunda ve şimdilik gelmeye niyeti yok şükür :) henüz doğum pozisyonu da almamış, bu haftalarda dönmesi gerekmiyor muydudaha zaman çok tabi de yeri daraldıkça dönmesi de zorlaşıyor. bakalım iki hafta sonra ne halde olacak.
bizden haberler böyle kızlar:)

Oh masallah size cnm.
Kendini zorlama..endiselerin varsa sezeryan iste cnm. O kadar da korkulacak birsey degil.

bebiş büyüfdükçe yorgunluk,halsizlik artıyor demkki canım.
yarın güzel haberlelr gelirsin inş.
kilolar konusudnda yapılacak çok şey aslında boşver kızının tadını çıkar.

Ikiniz de guzel haberlerle gelin insallah...
bebiş büyüfdükçe yorgunluk,halsizlik artıyor demkki canım.
yarın güzel haberlelr gelirsin inş.
kilolar konusudnda yapılacak çok şey aslında boşver kızının tadını çıkar.

Ikiniz de guzel haberlerle gelin insallah...
dün yazamadım kızlar randevumuza gittik kızımı gördüm allaha şükür dr.herşeyin yolunda oldugunu söyledi,1.700gr.olmuş boyuda 40cm dedi,kızlaaarr kızım öyle tatlı poz verdiki dr.yüzünün resmini çekti,çok belli heryeri ve şimdiden çok tatlı

kızlar bu ay ateş ölçmeye başladım ama geç kaldım sattan sonraki 22.günden itibaren ölçtüm bgn adet günümdü ve hala adet olmadım ateşimde şöyle;
22.gün=36,4
23.gün=36,5
24.gün=36,4
25.gün=36,4
26.gün=36,4
27.gün=36,5
28.gün=36,5
sizce ateşimin düşmüyo olması bir şey ifade eder mi?(2 gün önce idrar testi yapmıştım negetifti)

maşallah kuzuna...Hakkında hayırlısı canım saglicakla kurtulun da önemli olan o.
maşallah canim boyuna kilosuna...bi de ben gorebileydim kuzumu yine gidemedim nasıl aceba merak ediyorum.

yine gidemedim dr a. bu nasil hastane ya paramla rezil oluyrum. tel de aradim sekreter e kızıyorum o da bana kızıyor densiz...madem ogleden sonra dr yok gidiyo ne diye bana saat 13.00 e randevu veriyorsunuz haksız miyim her seferinde ayni problem....bir de canlar bugun başladı nasıl anlatsam tam vajinanin orasi bacak kemiklerime dogru agri batma oluyor yürüyemiyorum normal mi?..rahatsız edici bir agri.

canım kendini nasıl rahat hissediyorsan öyle yap stres yapma doğumu çok kafana takma rabbim bi avazda kurtarsın .
maşallah size :) darısı başımıza inş.

allah yardımcın olsun canım doğru hastane ve doktor bulmak zor malesef

Olcumleriniz tam olmadigi icin yorum yapamayiz ne yazik ki.

Agri normal cnm. Artik baski artti asagi tarafa korkma. Hatta siddetlenecek, bicak batar gibi ani agrilar olacak özel bolgene. Hepsi normal.
Hastaneye de pes dogrusu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…