Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım benim iyi olmanıza çok sevindim bende en kısa zamanda doğum hikayeni bekliyorum
bence de 23. gün
günaydın kızlar buda benim ateş tablom 1 tık düştü

http://www.fertilityfriend.com/home/53ede5

canım yakın gibi çatlama

Selam canlarım kontrolüm vardı oğlumu gördüm şükür iyi, gayet güzel çıktı kilosu hatta dr şeker mi var dedi yok dedim yapıldı normal çıktı, çok güzel gelişimi dedi hamdolsun kızlar eşim moralimi bozduğuyla kaldı, nst ye girdim sancım bir kere 60 çıktı iyi dedi dr

Haftasonu acilde yaptırdığım tahlilleri gösterdim iyi ki göstermişim, o dr un normal dediğine bu normal demedi, plt değerim düşük çıkmıştı bu tahlili 10 gün sonra tekrarlayalım dedi, birde akıntı görünüyor dedi tahlile göre, fitil yazıyım mı dedi gerekiyorsa yazın dedim yazdı, sancılarım ondan muhtemelen anlıycağınız, suyu bol iç dedi o da

Doğum tarihimi sordum 29 aralık gözüküyor ama 10 gün önce alıyoruz dedi bende almayın gününde olsun dedim, çatlarsın diye şaka yapıyor:) özelde ki dr a gidicem artık buna da devam edicem tabi, bakalım özeldekine diyicem ben erkenden alınmasını istemiyorum diye

Normal doğum istediğimi biliyor bu dr hatırladı gittin mi ünivesite hastanesine dedi, eşim istemiyor son anda yine sezaryan yapacaklar bir sürü sıkıntı çekeceksin diyor dedim, dr da bence git dedi, ne yapsam kızlar sizce?

Birde plt hakkında bilgisi olan var mı, nettetn baktım önemli bir şey gibi pıhtılaşma, gebelik zehirlenmesi vs. yazıyor

Plt yi ben de pihtilasmayla ilgili diye biliyrm. Ama benim gibi genetik pihtilasma hastasi demek degil. Sanirim o anlik ya da aylik gibi gecici olabilen bi pihtilasma cnm. Ama takip gerektirir.

E="ecrin87, post: 37880086, member: 187140"]cevap için sagol canım o kitap vr bende biraz okudum sonra okuyamadım ben tekrar başlıyayım en iyisi :) ya rabbim nasip edince oluyor işte :)[/QUOTE]
Tabki Canim oncelikle o nasip etti, sadece soyledigim kitap benim sakinleyip durumu oluruna bairakmama yardimci oldu :)

Plt yi ben de pihtilasmayla ilgili diye biliyrm. Ama benim gibi genetik pihtilasma hastasi demek degil. Sanirim o anlik ya da aylik gibi gecici olabilen bi pihtilasma cnm. Ama takip gerektirir.
sağol canım dr da takip edelim dedi, ilgili biri ciddi bir sorun olsa söylerdi sanırım inşaallah yoktur

Mrb canlarim uzun bi aradan sonra ben geldim oglumun gazj pipideki darlik ve arka arkaya gelen misafirlerden dolayi giremedim. Gazimiz var ama ilk gunler kadar degil sukurler olsun. Pipideki darlik krem masaj derken acildi ama bi kac dr gittik en son uruloga gittik ve sorun bitmis biraz buyusun sunnet yapalim dedi 6 aydan once yapilmasindan yana degilim dedi.
Bende iyiyim ama henuz doktora dogum sonrasi kontrole gidemedim gidecegim insallah haftaya
Oglumu emziriyorum qma bazi gunler gunde bi iki kez mama vermek zorunda kaldik.
sixler nasilsiniz cutem ruzgar
Eflamin emir eymen
Azeri nukra missy ve kuzularinuz
Deryam kucuk erene kavusmus sukurler olsun
Daham hifam pinar eylul ve yeni katilan canlar suan aklima getiremediklerim nasilsiniz canlar
Nesdem dora siz nasilsiniz

ay canım çok şey yaşamışsın, çok geçmiş olsun. inşallah her şey yoluna girer bir an önce.
ben iyiyim şükür, gün sayıyoruz işte :)
canım şükür bir şeyin yok, sancın da çıkmamış bak. bol su iç çokk geçmiş olsun.
sen dinleme onları canım, hele ki erkekler ne anlar allah aşkına hamilelikten.
bebeğinin gelişimi gayet iyi. merak etme, takma kafana.
hakikaten doğuma alıyorlar kilo almıyorsa. yazık o doktora çok yazık. büyük hata gerçekten.
Sinir tepemde.
Kvgil sayesinde. Bosanalim diye ima bile ettim. Biktim artik. Mutsuzum ben bu kadingilden. Boyle gecmez hayat.
ah be canım... elimizden bir şey gelse keşke. senin tek yapabilecek üç maymunu oynamak, kendin için ve ailen için en doğrusu bu. yapmak çok zor ama dene lütfen. sakın ola kocanla aranı bozma canım. boşanmak lafı falan şakası bile kötü.
ayyy çok güzel bir haber buuuu :)))) canım çok sevindim şükür kavuşturana.
Nasilsiniz kizlar.cadidan firsat bulup bakayim dedim.sira kimde simdi acaba.herkes saglicakla kucagina alsin yavrusunu ins.
şimdi sıra bende ve rose'da :) amin canım amin.
Yusufum kotuydu kizlar. Ne var ne yok buyuk insan gibi cikardi yavrum midesindekileri. Sanirim demir ilaci agir geldi.
oy kıyamam ona doktoruna bir danış istersen canım.
öyle deme lütfen, belayı çağırma. her şey yolunda gidecek, zamanında doğuracaksın.
stresten uzak dur canım. rüyan hayırlara vesile olsun inşallah.
günaydın kızlar nasılsınız bakalım dün itibari ile gün aşırı çalışmalara başladım hadı hayırlısı
http://www.fertilityfriend.com/home/53ede5
hayırlı olsun çalışmaların :)
inşallah canım çok sağ ol. sen miniğinle ilgilen. vakit bulunca gelişmelerden haberdar edersin bizi:)
çok şükür canım. inşallah gönlüne göre olur doğumun.
plt konusunu da hiç biliyorum canım.

benmbe bebeğmn kalbi durdu bende çok düşünüyorum aynı şeyleri yaşayacak mıyım diye inşallah yaşamam bir daha. çok geçmiş olsun canım sabrının sonunda rabbim sana çok güzel melek vermiş

bence de yakın gibi canım bugün sağ taraf da ağrı var :) ben diyorum ki gün aşırı ilişkiye başladım ya bugün ilişki olmasa bugünde inş. pozitifi görürüm yarın olsa daha iyi olmaz mı ?
Canım dün olduysa yarın sabah olsun
canım erenin daha iyi olmasına sevindim sen nasılsın toparlandın mı
sağol canım bugün ki sonuca göre bir ayım var senle aynıyız hemen hemen:) bu kadar sancıya doğurmadıysam zaten durur miniğim:)
pazartesiden beri internetimiz yoktu kızlar, ancak okudum geçmişi.
ben iyiyim şükür. her şey yolunda. şimdi okula gidiyorum. kendinize iyi bakın.

iyi olmana sevindim canım

hayırlı akşamlar canlar
eflalim maşallah eymenin kilosuna...sejer testi yspmamiz iyi oldu ki şimdi mecburen yaparlardi bana dr bebegin suyu fazlaymis sekerden suphelendi neyseki normalmis dedi. canim takvimi degistin galiba bi hafta one çekmişsin yanlis hatırlamıyorsam.

yusra geçmiş olsun kuzuna.sen de iyisindir ins kontrolun güzel geçer.

dgrpnr az kaldi canim bakalım rose mi sen mi doğuracaksın once.

İyi akşamlar kuzlar bugün testim koyulaşsın diye bekliyordum ama daha silik çıktı bu ay yumurtlayamayacam galıba sağ kasığımda hala batma var

Eklentiler

• image.webp
    142,4 KB · Görüntüleme: 57
  • image.webp
    94,1 KB · Görüntüleme: 54
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…