canım benim iyi olmanıza çok sevindim bende en kısa zamanda doğum hikayeni bekliyorumcanlarım hepiniz çok sağolun, atladığım unuttuğum varsa lütfen affedin. . İnanın çok yazmak istiyorum ama bir kolumda oğlum, tek elle telden olmuyor..
hepinizden Allah razı olsun. Çok güzel şeyler paylaştık burada. Daha da paylaşalım inşallah. Hele cutem senin hakkını nasıl öderim bilmem. Allah sana bu iyiliklerinin mükafatını versin. Bütün sorunların hallolsun.
hamişcanlarım, Allah sizleri de benim gibi kolaycacık kurtarsın inşallah.
hamişlik bekleyen bacılarım inşallah tez vakitte hamiş olursunuz siz de, sağlıkla sıhhatle anne olun siz de. Bebişleri olanların da bebişlerine sağlık sıhhat versin rabbim.
melissa canım iğneleri son güne kadar olfum. Hatta son günler artık günde 2 tane oluyordum. Sadece sezeryana girerken akşam dozunu yapmadım, sabah yapmıştım. Sezeryanın ertesi sabahı yine günde 1 olmak üzere devam ediyorum iğnelere. 40gun devam edicem.
bence de 23. günGünaydınnnnnnnn
Ayy kafam gitti yerinden akşam bir an önce sabah olsa ateş ölcsem diyorum
23.24. Günlerde yumurtlamadigima %100 eminim ama ateş değişik
O günlerde kupkuruydum
http://www.fertilityfriend.com/m/home.php/38c0ae
Plt yi ben de pihtilasmayla ilgili diye biliyrm. Ama benim gibi genetik pihtilasma hastasi demek degil. Sanirim o anlik ya da aylik gibi gecici olabilen bi pihtilasma cnm. Ama takip gerektirir.Selam canlarım kontrolüm vardı oğlumu gördüm şükür iyi, gayet güzel çıktı kilosu hatta dr şeker mi var dedi yok dedim yapıldı normal çıktı, çok güzel gelişimi dedi hamdolsun kızlar eşim moralimi bozduğuyla kaldı, nst ye girdim sancım bir kere 60 çıktı iyi dedi dr
Haftasonu acilde yaptırdığım tahlilleri gösterdim iyi ki göstermişim, o dr un normal dediğine bu normal demedi, plt değerim düşük çıkmıştı bu tahlili 10 gün sonra tekrarlayalım dedi, birde akıntı görünüyor dedi tahlile göre, fitil yazıyım mı dedi gerekiyorsa yazın dedim yazdı, sancılarım ondan muhtemelen anlıycağınız, suyu bol iç dedi o da
Doğum tarihimi sordum 29 aralık gözüküyor ama 10 gün önce alıyoruz dedi bende almayın gününde olsun dedim, çatlarsın diye şaka yapıyor:) özelde ki dr a gidicem artık buna da devam edicem tabi, bakalım özeldekine diyicem ben erkenden alınmasını istemiyorum diye
Normal doğum istediğimi biliyor bu dr hatırladı gittin mi ünivesite hastanesine dedi, eşim istemiyor son anda yine sezaryan yapacaklar bir sürü sıkıntı çekeceksin diyor dedim, dr da bence git dedi, ne yapsam kızlar sizce?
Birde plt hakkında bilgisi olan var mı, nettetn baktım önemli bir şey gibi pıhtılaşma, gebelik zehirlenmesi vs. yazıyor
sağol canım dr da takip edelim dedi, ilgili biri ciddi bir sorun olsa söylerdi sanırım inşaallah yokturPlt yi ben de pihtilasmayla ilgili diye biliyrm. Ama benim gibi genetik pihtilasma hastasi demek degil. Sanirim o anlik ya da aylik gibi gecici olabilen bi pihtilasma cnm. Ama takip gerektirir.
bence de yakın gibi canım bugün sağ taraf da ağrı var :) ben diyorum ki gün aşırı ilişkiye başladım ya bugün ilişki olmasa bugünde inş. pozitifi görürüm yarın olsa daha iyi olmaz mı ?canım yakın gibi çatlama
çok kişiden duydum kitabı bugün tekrar başlıyayım :)sağol canım dr da takip edelim dedi, ilgili biri ciddi bir sorun olsa söylerdi sanırım inşaallah yoktur
ay canım çok şey yaşamışsın, çok geçmiş olsun. inşallah her şey yoluna girer bir an önce.Herkese slmlar Kizlar nasilsiniz bayadir giremiyorum çünkü 2. ameliyattan sonra kafayi tam toplayamadim 15 gün annemde kaldim kendi evimize cikmadim büyük oğlum ortalarda gezdi psikolojisi mahvoldu çocuğun kekelemwye basladi esinle baya kavgalarimiz oldu ilk defa annemle babam gidlrdi mevzuya tasinmayi geciktiriyordu Esim en son gecen cumartesi ya yarin evi tadirsin yada pazartesi veriririm bi dilekçe deyince geri adim atti ve gecen pazar tasindik herseey ustuste geldi kafam bi milyon neden bilmiyorum hala narkozun etkisindeyim sanki sürekli ne is yapacagimi unutuyorum bebek iyi çok sukyr yavrum oda bizle süründü hastanelerde.. Bizden haberler boyle
Doğum yapacak arkadaşlar nasilsiniz hepiniz iyisinizdir inş
canım şükür bir şeyin yok, sancın da çıkmamış bak. bol su iç çokk geçmiş olsun.Kızlar sonunda girebildim sabah kv ve görümcem erkenden gelip evi temizleyince bende yemeğimi yapıyım dedim, yeni oturabildim yazıp yatıcam akşama kadar:)
5 kasımda kontrole gitmeden önce böbreğimde ağrı vardı dr kum döküyor olabilirsin demişti idrar istemişti ama hem oğlum yanımızdaydı hem de hastanede wc ye girmek istemediğim için evden gönderirim dedim ama aradan 10 gün geçti ben bir türlü veremedim, bu sürede ara ara ağrım oldu
bu cumadan itibaren sanırım daha öncede olabilir, gece böbrekten kasığa vuran ağrım devam etti uykularımı kaçırdı doğum sancısı gibiydi aynı, sancıdan değil doğum olmasından korkuyordum, cumartesi ve pazar günü mide bulantısı göbek deliği etrafında ağrım başladı gaz sancısıydı ama ne sancı, cumartesi gecesi sabaha kadar kıvrandım eşim acile gidelim dedi yok dedim, sabah artık ağladım ağrıdan ki doğum sancısında suni sancıda gıkım çıkmamıştı benim ama bu nefesimi kesiyordu mideme sırtıma vurdu, kesin gaz dedim, acile gittik, dr şükür çok iyi çıktı kendi eliyle nst ye bağladı, her şeyi ayrıntılı sordu ilk doğumumu tansiyonumu, ultrasonda güzelce baktı oğlum iyiydi şükür, nst de iki kere sancı çıktı ama 40 taydı dr kasılma yok dedi onu önemsemedi, idrar kan istedi, erken doğum riskine karşı ciğer geliştirici yapalım dedi istemedim, tahlil sonucunu beklemedim eşim gösterdi, susuz kalmışım o yüzden ağrımış böbreğim neyse ki oğlumun suyu iyiydi,gaz içinde gaviscon demiş evde içmiştim zaten ama bağırsak gazına bir ilaç dememiş beni kıvrandıran oydu, bende rezene içtim iki fincan, hamdolsun bu gece uyuyabildim çünkü sancım olmadı
kızlar çok fenaydı doğum sancısını bilenler anlar göbek deliğim etrafına giriyordu ter döküyordum kendimi yerlere atıp ağlıyordum, hamdolsun geçti Rabbim vermesin bir daha
uzun oldu ama:)
sen dinleme onları canım, hele ki erkekler ne anlar allah aşkına hamilelikten.Beni de her zaman ki gibi eşim gıcık etti annemde, maşaallah bana göre eymenimin kilosu iyi hatta emire göre çok iyi, dün dr 2 kilo dedi eşim az diyor dedim kaç olacak acaba şimdiden 3 kilo mu olacak!! Neymiş yemiyormuşum ki tamam çok iştahım yok ama gereken şeyleri zorlada olsa yiyorum tavuk yemiyorum diye böyle diyor yiyemiyorum tiksindiğimi biliyor, birde hastayken ansıl yiyeyim midemde gaz karnımda gaz ağrı içim almadı, bende eltim gibi yapıyormuşum o yemiyor ya, bende bağırdım sen ne diyorsun beni onunla bir mi tutuyorsun diye, haddini bil bir daha o annelik vasfını anlammış salakal bir tutma dedim, kendi annemde az değil mi diyor!! La havle
Sabah kv ye dedim ne azı kızım iyi diyor eltimi diyor onun ki daha zayıftı bu haftalarda diyor,onu örnek vermesine gerek yok tabi neyse...
O kadar canım sıkıldı ki dünden beri yemeye zorluyorum kendimi, 8,5 kilo aldım şimdiye kadar, bu ay 2,5 kilo almışım o da her gün patates yemekten oldu patatese ne zaman dadansam böyle oluyor zaten:)
Dün ki dr bir hafta geri gelişimi dedi, nasıl olur hep iki hafta önde gidiyordu dedim, neye göre dedi karın çevresine göre dedim, o da femura göre geri demiş yoksa baş karın çevresine göre normalmiş, boyu zaten hep öyleydi kilosu iyiydi, birde ölçümden ölçüme farklılık olur önemli değil endişelenme dedi, ben anlamıyorum ki benim haftamda ortalama 1700 gr olmalı benimki 2000 gr maşaallah kuzuma daha ne olacaksa
Emiri söyledim anne karnında bebek kilo verir mi dedim hayır dedi ama kilo vermesi durabilir dedi, bende son ay durmuştu dedim öyle bir durumda müdahale edilip doğum gerçekleştirilir bebek beslenemediği için dedi, benim dr un bir kazığını daha öğrendim yani!!!
ah be canım...Sinir tepemde.
Kvgil sayesinde. Bosanalim diye ima bile ettim. Biktim artik. Mutsuzum ben bu kadingilden. Boyle gecmez hayat.
ayyy çok güzel bir haber buuuu :)))) canım çok sevindim şükür kavuşturana.kızlar iyi geceler. Herşey çok ani oldu, yazamadım size. Ben doğurdum .
13kasım perşembe akşamı rutin kontrolüm vardı. Nst pek hoş çıkmadı, acil yatışımıvyaptı doktor. Aynı Akşam 20:34'te acil sezeryanla oğlumu kucağıma aldım. Çok şükür herşey çok güzel ve yolunda. İğnelerden kurtulamadım ama. 40ım çıkana kadar kullanıcam. Çok güzelduygular bunlar. Rabbim isteyen, bekleyen herkese tattırsın inşallah. Herşey çok ani oldu, şoktaydık, yazamadım size hiç, kusura bakmayın. Özledim hepinizi.
şimdi sıra bende ve rose'da :) amin canım amin.Nasilsiniz kizlar.cadidan firsat bulup bakayim dedim.sira kimde simdi acaba.herkes saglicakla kucagina alsin yavrusunu ins.
oy kıyamam onaYusufum kotuydu kizlar. Ne var ne yok buyuk insan gibi cikardi yavrum midesindekileri. Sanirim demir ilaci agir geldi.
öyle deme lütfen, belayı çağırma. her şey yolunda gidecek, zamanında doğuracaksın.Günaydın hanımlar, ben ne çok ağladım bu gebeliğimde yavrum huysuz bebek olacak sayemde
Dün belim koptu artık, eşim bir hafta izinliyken wc ile o ilgilendi dün mecburen ben ilgilendim ve sancılandım sürekli, napıcam ben kızlar, kv bizi çağır diyor anne hangi vakit çağırayım hep bende olmanız lazım diyorum, oraya göndersem başımdan atmış gibi hissediyorum ama kızlar bu gidişle ben gerçekten erken doğurucam hiç geçmiyor benim sancım
Rüyamda doğum yapmıştım zaten benim sütüm taşıyordu velet emmiyordu 3 aylık bebek gibi dönüyordu koyduğum yerde:)
hayırlı olsun çalışmaların :)günaydın kızlar nasılsınız bakalım dün itibari ile gün aşırı çalışmalara başladım hadı hayırlısı
http://www.fertilityfriend.com/home/53ede5
inşallah canım çok sağ ol. sen miniğinle ilgilen. vakit bulunca gelişmelerden haberdar edersin bizi:)canlarım hepiniz çok sağolun, atladığım unuttuğum varsa lütfen affedin. . İnanın çok yazmak istiyorum ama bir kolumda oğlum, tek elle telden olmuyor..
hepinizden Allah razı olsun. Çok güzel şeyler paylaştık burada. Daha da paylaşalım inşallah. Hele cutem senin hakkını nasıl öderim bilmem. Allah sana bu iyiliklerinin mükafatını versin. Bütün sorunların hallolsun.
hamişcanlarım, Allah sizleri de benim gibi kolaycacık kurtarsın inşallah.
hamişlik bekleyen bacılarım inşallah tez vakitte hamiş olursunuz siz de, sağlıkla sıhhatle anne olun siz de. Bebişleri olanların da bebişlerine sağlık sıhhat versin rabbim.
melissa canım iğneleri son güne kadar olfum. Hatta son günler artık günde 2 tane oluyordum. Sadece sezeryana girerken akşam dozunu yapmadım, sabah yapmıştım. Sezeryanın ertesi sabahı yine günde 1 olmak üzere devam ediyorum iğnelere. 40gun devam edicem.
çok şükür canım. inşallah gönlüne göre olur doğumun.Selam canlarım kontrolüm vardı oğlumu gördüm şükür iyi, gayet güzel çıktı kilosu hatta dr şeker mi var dedi yok dedim yapıldı normal çıktı, çok güzel gelişimi dedi hamdolsun kızlar eşim moralimi bozduğuyla kaldı, nst ye girdim sancım bir kere 60 çıktı iyi dedi dr
Haftasonu acilde yaptırdığım tahlilleri gösterdim iyi ki göstermişim, o dr un normal dediğine bu normal demedi, plt değerim düşük çıkmıştı bu tahlili 10 gün sonra tekrarlayalım dedi, birde akıntı görünüyor dedi tahlile göre, fitil yazıyım mı dedi gerekiyorsa yazın dedim yazdı, sancılarım ondan muhtemelen anlıycağınız, suyu bol iç dedi o da
Doğum tarihimi sordum 29 aralık gözüküyor ama 10 gün önce alıyoruz dedi bende almayın gününde olsun dedim, çatlarsın diye şaka yapıyor:) özelde ki dr a gidicem artık buna da devam edicem tabi, bakalım özeldekine diyicem ben erkenden alınmasını istemiyorum diye
Normal doğum istediğimi biliyor bu dr hatırladı gittin mi ünivesite hastanesine dedi, eşim istemiyor son anda yine sezaryan yapacaklar bir sürü sıkıntı çekeceksin diyor dedim, dr da bence git dedi, ne yapsam kızlar sizce?
Birde plt hakkında bilgisi olan var mı, nettetn baktım önemli bir şey gibi pıhtılaşma, gebelik zehirlenmesi vs. yazıyor
benmbe bebeğmn kalbi durdu bende çok düşünüyorum aynı şeyleri yaşayacak mıyım diyeGenelde yumurtlama zamani bir de regl zamani kasik agrisi olur;dollemmede olmaz ki cnm. Tabi benim bildigim.bu
Amin.
Kendi sahsi fikrimi yazmak istemiyrm. Cokkkkk nadir kisilerde bence stres etkili. Ben stresin etkiledigini pek dusunmuyrm. stres sadece kadina psikolojik baski yapiyr, o nedenle sakincali. Hep yazdim o zamanlar. Stres etkilese ben gebe kalamazdim diye. Cok zorlu bir hastalik sonucu dr gebe kal dedi. Nasil.olur
Nasil bakarim. Ya yine hastalanirsam vs dedim..o ay gebe kaldim. 2 ay sonra kalbi durdu yavrumun kurtaj oldum. Sonraki asamalar agirdi. O dertle ki stresini anlatamam yine ayni seyleri yasarsam diye. Yine o ay gebe kaldim. 2 ay sonra gelisimi durdu yine kurtaj oldum. Sonraki asamayi yasayan bilir..omrumde bir daha cocugum olmaz.olsa da yasamaz stresi vs vs...yine o ay gebe kaldim ve oglum geldi sukur..
Kisacasi stres yapmayalim derken daha cok stres yapiliyor. O nedenle stresliyseniz streslisiniz kizlarbence gebe kalmaniza engel degil.
Canım dün olduysa yarın sabah olsunbence de yakın gibi canım bugün sağ taraf da ağrı var :) ben diyorum ki gün aşırı ilişkiye başladım ya bugün ilişki olmasa bugünde inş. pozitifi görürüm yarın olsa daha iyi olmaz mı ?
canım erenin daha iyi olmasına sevindim sen nasılsın toparlandın mıMrb canlarim uzun bi aradan sonra ben geldim oglumun gazj pipideki darlik ve arka arkaya gelen misafirlerden dolayi giremedim. Gazimiz var ama ilk gunler kadar degil sukurler olsun. Pipideki darlik krem masaj derken acildi ama bi kac dr gittik en son uruloga gittik ve sorun bitmis biraz buyusun sunnet yapalim dedi 6 aydan once yapilmasindan yana degilim dedi.
Bende iyiyim ama henuz doktora dogum sonrasi kontrole gidemedim gidecegim insallah haftaya
Oglumu emziriyorum qma bazi gunler gunde bi iki kez mama vermek zorunda kaldik.
sixler nasilsiniz cutem ruzgar
Eflamin emir eymen
Azeri nukra missy ve kuzularinuz
Deryam kucuk erene kavusmus sukurler olsun
Daham hifam pinar eylul ve yeni katilan canlar suan aklima getiremediklerim nasilsiniz canlar
Nesdem dora siz nasilsiniz
sağol canım bugün ki sonuca göre bir ayım var senle aynıyız hemen hemen:) bu kadar sancıya doğurmadıysam zaten durur miniğim:)ay canım çok şey yaşamışsın, çok geçmiş olsun. inşallah her şey yoluna girer bir an önce.
ben iyiyim şükür, gün sayıyoruz işte :)
canım şükür bir şeyin yok, sancın da çıkmamış bak. bol su iç çokk geçmiş olsun.
sen dinleme onları canım, hele ki erkekler ne anlar allah aşkına hamilelikten.
bebeğinin gelişimi gayet iyi. merak etme, takma kafana.
hakikaten doğuma alıyorlar kilo almıyorsa. yazık o doktora çok yazık. büyük hata gerçekten.
ah be canım...elimizden bir şey gelse keşke. senin tek yapabilecek üç maymunu oynamak, kendin için ve ailen için en doğrusu bu. yapmak çok zor ama dene lütfen. sakın ola kocanla aranı bozma canım. boşanmak lafı falan şakası bile kötü.
ayyy çok güzel bir haber buuuu :)))) canım çok sevindim şükür kavuşturana.
şimdi sıra bende ve rose'da :) amin canım amin.
oy kıyamam onadoktoruna bir danış istersen canım.
öyle deme lütfen, belayı çağırma. her şey yolunda gidecek, zamanında doğuracaksın.
stresten uzak dur canım. rüyan hayırlara vesile olsun inşallah.
hayırlı olsun çalışmaların :)
inşallah canım çok sağ ol. sen miniğinle ilgilen. vakit bulunca gelişmelerden haberdar edersin bizi:)
çok şükür canım. inşallah gönlüne göre olur doğumun.
plt konusunu da hiç biliyorum canım.
pazartesiden beri internetimiz yoktu kızlar, ancak okudum geçmişi.
ben iyiyim şükür. her şey yolunda. şimdi okula gidiyorum. kendinize iyi bakın.
canım salı oldu bakalım akşam ki test nasıl olacak ona göre plan yapalım :)Canım dün olduysa yarın sabah olsun
sagol canım dua et benim için :)hayırlı olsun çalışmaların :)
o zaman bu akşam olsun canımcanım salı oldu bakalım akşam ki test nasıl olacak ona göre plan yapalım :)
Gün aşırı. Devam yanıo zaman bu akşam olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?