Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Annelik cok farkli bir duygu kizlar. Karninizdayken kendinizi anne hissedersiniz ama dunyaya geldiginde anlarsiniz isin aslini. Aslinda karninizdayken yasadiklarinizin, sevginizin hicbirsey oldugunu anlayacaksiniz dogunca. Oyle buyuk bir sevgi, oyle buyuk bir baglilik ki bu, dunya da uzerine gecebilecek hicbir duygu yok.
Ben karnimdayken "tabiki de biraz buyusun calisacagim" derdim. Ciddiydem. Ama suan "okula gidene kadar calismam. Aaa ama okuldan gelince yaninda kim olacak. Ben olmaliyim o zaman calismam. Tum gun okuldu kresti neden surunsun. Neden benjm yerime ogretmendi bakiciydi yavrumu gorsun vs" gibi muhtesem dusuncelerde buluyorum kendimi. Simdi bile 5 dk birine birakip disari cikamiyrm. Oysa 4gundur hic evden cikmadim. Ama umrumda olmuyr, yeterki onu gorebileyim.

Annelik; onun adini bile andiginda icinin titremesi, gozlerinin dolmasi...
Annelik; uykusuz gecelere ragmen, hala onun icin cabalaman,ayakta kalman...
Annelik, iyi ki benim oldun diye her saniye sükretmek...
Annelik; onun yuzune baktiginda kalbinin sevgiden dolup tasmasi, icine sigamamak...
Annelik; onu kendinden bile sakinmak, incitmemek icin her fedakarligi yapmakmis....
Daha binlerce sey sayabilirim. Ama annelik kalbinin gercek sahibiyle bulusmakmis...

Hepinizi seviyrm. Anneliginizin tadini cikarin. Kim ne derse desin; viz gelsin tiris gitsin.

aynen canim.calisnak zorunda olanlara şartlari gerektirene kesinlikle sözüm yok.ama diyenler imkani sormadan çalış diyen densizler.anneligin ne demek olduğunu idrak edemeyenler.
ağzına eline sağlık cutem.gercekten simdi anlayamıyorsun.sadece biraz hareketini hissedemeyim o zaman ne kadar bagli oldugumu
gormeden ne kadar sevdiğimi anliyrum.allahim ne olur yavrumu bana bağışla diye tutusuyorum.rabbim yokluklarini göstermesin aminn.isteyen kardeşlere de nasip eylesin aminn.:)

bi sorum var...onceki istahim yok yiyorum ama oncekine nazaran bayagi az...hemşire bana eger kilo aliyorum diye ki dert ettigimden degil. yemenden kisarsan bebeğin icerde alıştı yemeyince zayifkar ya da kilo almax demişti. icime dert oldu . zorla yiyorum yine de korkuyorum. bebişim bi hafta once 1400 gr di haftasına göre ondeydi masallah....bu hemsireye ne kadar güvenilir bilmiyorum ama dogru mu?

bir de kac gündür sorucam kafa birakmadilar...arkadaşım dogum yapalı nerdeyse dort ay olucak hala lekelenmesi devam ediyormus.dr a gidiyor icin temiz parca filan kalmamis demişler iki dr a gitti.en son kurtaj yaparız demisler.var mi boyke yasayan ne olabilir ki?.kurtaj olmak istemiyor haliyle.

Benim.arkadasim yasadi cnm. 2 yil devam etti. Kurtaj da oldu. Enfeksiyon diyen de oldu. Baya ugrasti. Ama sonuc yok cnm. Hersey temiz deniyr.

Yemek icin kendini zorlama cnm. Benim dr hic oyle birsey demedi bana. Bebek senden alacagini alir ama sen gucsuz kalirsin yemezsen. Eskisi gibi yemen sart degil bence. Duzgun beslen yeter.

cutem sen harika bi annesin.
sizi nasıl örnek alıyorum bi bilsen.

çok ama çok duygulandım
Allahım nolur banada tattır bu duyguyu.aminnnnn

Benim.arkadasim yasadi cnm. 2 yil devam etti. Kurtaj da oldu. Enfeksiyon diyen de oldu. Baya ugrasti. Ama sonuc yok cnm. Hersey temiz deniyr.
himm. soğan kürü yap dedim sifa olur belki ama yine de saracoğluna sor dedim.ama gerçekten arkadaş maddi manevi yipratici bi durum abdest alnak bile o kadar kulfetli ki diyor özürlü sayiliyo her vakit yeniden abdest almasi gerekiyo. zor bi durum.
Yemek icin kendini zorlama cnm. Benim dr hic oyle birsey demedi bana. Bebek senden alacagini alir ama sen gucsuz kalirsin yemezsen. Eskisi gibi yemen sart degil bence. Duzgun beslen yeter.
tamam canım sağol. zaten bunu dr um demedi sağlık ocağındaki hemşire dedi i yuzdrn guvenemedim.
cutem sen harika bi annesin.
sizi nasıl örnek alıyorum bi bilsen.

çok ama çok duygulandım
Allahım nolur banada tattır bu duyguyu.aminnnnn
canimmm rabbim sanada nasip edecek inş bu kadar aldigin dualar cevapsiz kalmaz Allah in izniyle. vakti gelince olucak canım. bol bol dua et.

yok canım ya almasa benimki almaz o kadar az yiyorum ki bazen resmen yemiş olmak için yiyorum ki buraya iştahlı biri olduğumu hep yazdım biliyorsunuz kilo takıntımı, maşaallah eymen çokta iyi kilo aldı, bebeğin zayıflmaz senden beslenir yani takma boşuna, sütü, yumurtayı, yoğurdu her gün ye ama hiç eksik etme

yok canım benim 20 gün sürdü kanamam 40 ım çıkana kadar arada lekenme oldu sonra emir üç aylıkken adet oldum hatta benim emirde son adet tarihim 20 temmuzda doğumdan sonra da ilk adetim 20 temmuz olmuştu:)

Selam kızlar biraz alışveriş yaptık geldik , benim bez eymenin bez, emire oyuncak, sonunda kapı süsü için malzeme aldım tabi ki ne gerek var dedi bende yeter artık her şeyi içimde bırakıyorsun dedim, heyecandan tam istediğim gibi alamadım ama olsun yerini öğrendim en azından eksiği alırım inşaallah, düşündüğüm modeller şöyle:)

ediyorum canım etmezmiyim.
sağolsun herkes çok dua ediyor.görümcem geçen rüyasında görmüş beni.
karnın kocamandı çok yakışmıştı sana hamilelik dedi
inş malum olmuştur sana dedim

sağlıklı sıhhatli kucağına almışsın ne mutlu sana
ilk zamanlar bebek dünyaya alışana kadar zor geçer.
bebek içinde zorlu bi süreç sonuçta.zamanla düzene giriceksiniz

tamam canım sağol. yiyorum süt icmiyorum ama yogurtve yumurta yiyorum yarasin bebise ins.

Güle güle kullanin canim.iyi yapmışsın bakma duygusuz kocalara ne anlarlar...hepsi de guzel canim 3.yu daha cok begendim.

Buda ovulasyon testim kızlar

Eklentiler

• image.webp
    129,3 KB · Görüntüleme: 82

ne kadar güzel bi duyguymuş annelik ne kadar da güzel anlatmışsın çok duygulandım valla rabbim inş isteyen herkese tattırır bu duyguyu içinde bana da( amin )

ne kadar güzel bir duygu rabbim bebeğini sağlıkla huzurla büyütmek nasip etsin canım ismi de çok güzel :)

Cok tsklr cevabin icin canm cok aydinlattin. Bnde doktora uydum n bileyim bebgn kordonunA yakinlasti pihti goremedim fln dedi salladi bni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…