- 8 Şubat 2010
- 3.627
- 910
- 448
canım inşaallah rüyası tez vakitte çıkar:)
canım ölçmeye geç başladığın için bilemiyorum ölçmediğin günler olabilir
sağol canım
canım 17. gün çatlamış olabilir ama pkolusun çalışmaya ölçmeye devam bakalım doğru mu
Kiyamam sana cnm. Sen de oyle guzel bir anne olacaksin ki hepimizi sollayacaksin
Goksu yazani sevdim cnm. Ama kurdele yerine araba bulursan daha iyi olur bence.
evt cnm bugn 12. gnüm brde karnım ağrıyor ya. normalde adet olduktan sonra ağrırdı bgn böyle hafif ağrılar varyapar canım ne zaman yaptiysan 1-2 gün içinde akıntı başlar
canm ben pek anlamam bende soruyorum burdakilere ama ilşkileri bırakma 2 günde bir olmasna gayret et.. ben 2 3 ay hep öyle kaçırdımgünaydın kızlar nasılsınız bakalım nasıl gidiyor hepinize iyi haftalar hepinize :) benim tablom naıl gidiyor tahminimce yumurtlama yakın herhalde dimi :)
http://www.fertilityfriend.com/home/53ede5
sağol canım, tekrar geçmiş olsun kızınaslm kızlar ben geldim.salı gününden beri kızım hasta olduğu için gelemedim.çok şükür ateşini düşürebildim ve bugun okuln yolunu tuttum.
eflalim hazırlıklar başlamış ellerine sağlık annişi.
deryaw sıkma canını 3 aylık olana kadar düzene girmeleri zor oluyor kuzucukların.
inşaallah canım da sizi sollamak mümkün değil
sizden öğrendiklerimi başkalarına satıyorum.bazende satamıyorum içimde kalıyo.
örnek
geçen kaynanam görümcemin 5 aylık çocuğuna revani yedirmiş azıcık.
ay duyunca kan beynime sıçradı sonra görümceme baktım tepki yok.
sus hifa dedim annesi bişey demiyosa karışma.
benim çocuğuma sıkıyosa yapsınlar
Bu da guzel cnm.cutem şöyle taşla taç nasıl olur böyle süsde görmüştümEki Görüntüle 1312549
Gunah yavruya.inşaallah canım da sizi sollamak mümkün değil
sizden öğrendiklerimi başkalarına satıyorum.bazende satamıyorum içimde kalıyo.
örnek
geçen kaynanam görümcemin 5 aylık çocuğuna revani yedirmiş azıcık.
ay duyunca kan beynime sıçradı sonra görümceme baktım tepki yok.
sus hifa dedim annesi bişey demiyosa karışma.
benim çocuğuma sıkıyosa yapsınlar
slm kızlar ben geldim.salı gününden beri kızım hasta olduğu için gelemedim.çok şükür ateşini düşürebildim ve bugun okuln yolunu tuttum.
deryaw sıkma canını 3 aylık olana kadar düzene girmeleri zor oluyor kuzucukların.
sağol canım, tekrar geçmiş olsun kızına
yuhhh üstüne kahvede versinler!!!!
Iyi olmasina sevindim. Gecmis olsun.
geçmiş olsun canımslm kızlar ben geldim.salı gününden beri kızım hasta olduğu için gelemedim.çok şükür ateşini düşürebildim ve bugun okuln yolunu tuttum.
gün aşırı devam etmeye çalışıyorum canım :)canm ben pek anlamam bende soruyorum burdakilere ama ilşkileri bırakma 2 günde bir olmasna gayret et.. ben 2 3 ay hep öyle kaçırdım
Gunah yavruya.
2 yasina kadar seker verilmemesi lazim. Cunku ileride seker hastasi olmamiza neden olan hucreler 2 yasina kadar gelisirmis. Eger bu surede seker vb yenirse o hucreler artacagi icin ilerde seker hastasi olma potansiyeli yuksek olurmus. 2 yasindan sonra duruyrmus artisi o hucrelerin. O nedenle seker vb vermeyi sizler.
sağol canım, tekrar geçmiş olsun kızına
yuhhh üstüne kahvede versinler!!!!
Canimin yazdiklarini. Hepsi ilk,zamanlar herkesin basinda ama bitecek Eren ilk gunlere gore geceleri daha iyi tabi gazzz mevzusu sikinti o .e zaman olsa kuzum ben sabahliyo o uyuaun diye kucagdan indirmwyip saatkwrce bekledigim oluyor cutem ne guzel.yazmis.kimin icin Saatlerce sabit.bekler.insallah Rabbim baguslasin yavrularimizi darisi hifama aramiza yeni katilan canlara ve tum isteyenlereyusram memede uyuyor evet, bekliyorum dalsın diye. Ama ı ıh. Bizim emme surelerimiz saatler sürüyor. Bugün gerçekten yorgunum...
durtukluyorum, bazen soyuyorum bile altını, yine uyanmıyor, uyanınca da uyumuyor :)
neyse alışıcaz inş. Sana o yüzden sordum, 40ı çıkınca değişiyor mu diye..
zyynnpp arkadaşım canım, pco yok bende o yüzden çok bilgim yok metformin hakkında. Ben de cuteheart gibi pıhtılıyım, iğne kullandım ve hala kullanıyorum. Daha önce 1 düşük. Yaptım, ikincide Erenim geldi şükür. Hamile kalmak için bu topikte ateş olçtum hergun. Kızlar da Allah razı olsun yardım ettiler, ve Allah bu kuzumu nasip etti. İnşallah sana da nasip eder tez vakitte..
cutem bugüne kadar herşey süperdi, ama bugun dediğin gibi hormonlarım horon tepiyor, beni benden alıyor.
keşke geceleri 2 saatte bir uyansa ense, bizimki gündüz ile geceyi karıştırıyor birbirine. Gündüz daha iyi uyuyor emiyor, ama akşam oldu mu huyu değişiyor yavrumun. İlk günler daha iyiydi, düzenimiz bozuldu. Bir de antibiyotik ishal yaptı bizi, onun da ağrılarını yaşıyoruz sanırım..
neyse sıktım sizi, başıma gelecekleri biliyordum ama gelince bir başka oldu cutem ya..
neyse elbet düzelecek... Bu günümüze şükür.
Sagol Eflosum cok haklisin kapi,susleri harika gule.gule. Yap gule.gule.kullanin emir icinde yapacak misin kapi susu oda iateyebilir.diye aklima geldidecanım ya gerçekten umursama kv tayfasını ayıp yaptıkları, sen iyi ol kuzun iyi olsun sakın eşinle kötü olma sakın tam tersi çok daha yakın iyi ol ekmeklerine yağ sürme onların
canım sürpriz yapmış Ali Erenimiz sağlığınız iyi çok şükür,ağlamalar olur canım depresyon değil o hamileliktekinden daha çok ağlarsın hatta, normal bir durum
Erenin uykusunun düzene girmesi zaman alacak canım 40 ı çıkınca evet bir nevi daha alışıyorsun o da değişiyor, kırkı çıkana kadar kırk devir döner derler bizde, ikinizde birbirinizin düzenine alışacaksınız biraz zaman lazım:)
Allah kolaylık versin canım
cutemm cok haklisin ama artik daha.rahatim ilk anlar.gibi degilCnm..sen simdi onlari takmiyor, yaptiklarina uzulmuyor gibi yaziyorsun ya, aslinda icten ice baya uzulmussun. Bilirim cunku ayni duygulari yasadim. Sen suan lohusasin hala. Oyle 40 bitti lohusalik bitti olmuyor aslinda. Cnm sen bebegine lazimsin. Hic kimse icin kendini ve aileni huzursuz edecek sekilde uzulme. Gelmeyen ve aramayan da defolsun gitsin. Hem kp e ne senin izninden. Esin aylik para mi veriyor onlada acaba. O nedenle mi telasa dustuler.
Koklarim kuzum seninde az jaldi mucizene SAGLIKLA KAVUSUN INSALLAHbırak küserlerse küssünler canım. er geç doğru-yalan çıkar ortaya. sen benliğinden, tavrından vazgeçme.
kuzunu da kokla benim için, maaşallah ona. ben de sabırsızlıkla bekliyorum kuzumu. o kadar çok özledim ki anlatamam.
sürpriz olmuş hehe çok güzel. sonu da güzel olmuş canım, çok sevindim. doğumunu bekleyen herkes seninki gibi güzel doğum geçirir inşallah.
kuzum zaten millete ne dusuyorsa gecinemezsek mecbur jalirsak calisiriz ekmegimizi veriyorlar sanki 6 ay olsun bi kuzum sonra duruma bakacam esim,asgari ucretle calisiyor kira falan sikisrsak mecbur olursak anneme birakacam mecburem hayirlisi bakalim yasal,iznim 22 aralikta bitiyor kuzum daha 80 gunluk olacak birakilir mi hicah yusram eden bulur hic canini sıkma ne halleri varsa görsünler.kp ne karışır iznine ya sanki o gecindiriyo.calis diyenlere ne gerek var o kadar izne diyenlere gicik oluyorum yeminle bu esimde olsa.bana gcen muftu geldi o da diyo görünce anladı hamile oldugumu.kizim cok izin kullanma bakacak varsa ne gerek var diyor.ona da gicik oldum.ben bu sipayi ne zorluklarla buldugimu kendisi de cok iyi biliyor.
Canim benim allah yardımcın olsun . darisi bizlere kolay dogumlarin ins . yasadiklarin normal şeyler canim burada canlar dan tecrübe ettik bebisin bu dunyaya sen de bebise alisicajsin ins.
canlarım tşkr ederim.rabbim yavrularımıza sağlık sıhht versin...
benmde göğüs uçlarım acımaya başladı kaldı şurda 7 gün çok heycanlandm yagün aşırı devam etmeye çalışıyorum canım :)
Hadi hayırlısı canım adet olurken de sızlıyor mubenmde göğüs uçlarım acımaya başladı kaldı şurda 7 gün çok heycanlandm ya
Cnm senin hem.ates hem ovulasyonuna bakiyrm. Henuz yumurta yok. Ister bu aksam ister sabah calis. Ikisinden birini sec.İyi akşamlar kızlar bugün ki ve diğer günlerdeki testim bugün sağ kasığımda baya bir ağrı var hadi hayırlısı dün sabahı değerlendirmiştim bu akşamı da değerlendireyim dimi kızlar16 gün pozitife çok yakın ama 17 fün silikleşmiş
Gittigi yere kadar idare edersin cnm. Bebegine gelenleri vs kullanirsin. Sonra calisir yerine koyarsin. Ama bebeginin gecmiste kalan tek bir gununu bile geri yerine koyamazsin cnm. Allah bereketini de verir, sen hic merak etme.Canimin yazdiklarini. Hepsi ilk,zamanlar herkesin basinda ama bitecek Eren ilk gunlere gore geceleri daha iyi tabi gazzz mevzusu sikinti o .e zaman olsa kuzum ben sabahliyo o uyuaun diye kucagdan indirmwyip saatkwrce bekledigim oluyor cutem ne guzel.yazmis.kimin icin Saatlerce sabit.bekler.insallah Rabbim baguslasin yavrularimizi darisi hifama aramiza yeni katilan canlara ve tum isteyenlere
Sagol Eflosum cok haklisin kapi,susleri harika gule.gule. Yap gule.gule.kullanin emir icinde yapacak misin kapi susu oda iateyebilir.diye aklima geldide
cutemm cok haklisin ama artik daha.rahatim ilk anlar.gibi degil
Eaime onlar para vermezler.dugunde sadecw salon takimi aldilar diye.butun takimizi,almis insanlar onlar
Ama esim asgari ucretle.calisiyor.ben calisamazsam onlardan istenir.belki diye korkuyorlardir. Allah onlara mecbur etmesin
Koklarim kuzum seninde az jaldi mucizene SAGLIKLA KAVUSUN INSALLAH
kuzum zaten millete ne dusuyorsa gecinemezsek mecbur jalirsak calisiriz ekmegimizi veriyorlar sanki 6 ay olsun bi kuzum sonra duruma bakacam esim,asgari ucretle calisiyor kira falan sikisrsak mecbur olursak anneme birakacam mecburem hayirlisi bakalim yasal,iznim 22 aralikta bitiyor kuzum daha 80 gunluk olacak birakilir mi hic
Eylul canim gwvmis olsun ogretmwnler gununde kutlu olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?