Ecrinnn naptin cnm pozitif gordunmuuune kadar güzel bi duyguymuş annelik ne kadar da güzel anlatmışsın çok duygulandım valla rabbim inş isteyen herkese tattırır bu duyguyu içinde bana da( amin )
yapar canım ne zaman yaptiysan 1-2 gün içinde akıntı başlarCatlatma ignesi akinti yprmi bilen vRmi acayip akntim vr kizlar
günaydın canım yok bu ay pozitifi göremedim daha yakındır ama :)Ecrinnn naptin cnm pozitif gordunmuuu
canım inşaallah rüyası tez vakitte çıkar:)ediyorum canım etmezmiyim.
sağolsun herkes çok dua ediyor.görümcem geçen rüyasında görmüş beni.
karnın kocamandı çok yakışmıştı sana hamilelik dedi
inş malum olmuştur sana dedim
canım ölçmeye geç başladığın için bilemiyorum ölçmediğin günler olabilirBen önce gebe kalayım da inş pıhtılaşmam olup olmadığını bilmiyorum. pkolu oluğ metforminle hamile kalan kimdi? Allah bağışlasın. Sanırım benim yumurya yok daha
http://www.fertilityfriend.com/m/home.php/5247a1
sağol canımGüle güle kullanin canim.iyi yapmışsın bakma duygusuz kocalara ne anlarlar...hepsi de guzel canim 3.yu daha cok begendim.
merhaba kızlar buda benim ateş tablom nasıl gidiyor
http://www.fertilityfriend.com/home/53ede5
Gunaydin. Sen tembellik etme. Bu aksami da degerlendir. Ben de belki bugun yumurtan catlayabilir diye dusundum.günaydın kızlar nasılsınız bakalım nasıl gidiyor hepinize iyi haftalar hepinize :) benim tablom naıl gidiyor tahminimce yumurtlama yakın herhalde dimi :)
http://www.fertilityfriend.com/home/53ede5
Kiyamam sana cnm. Sen de oyle guzel bir anne olacaksin ki hepimizi sollayacaksincutem sen harika bi annesin.
sizi nasıl örnek alıyorum bi bilsen.
çok ama çok duygulandım
Allahım nolur banada tattır bu duyguyu.aminnnnn
Goksu yazani sevdim cnm. Ama kurdele yerine araba bulursan daha iyi olur bence.Selam kızlar biraz alışveriş yaptık geldik , benim bez eymenin bez, emire oyuncak, sonunda kapı süsü için malzeme aldım tabi ki ne gerek var dedi bende yeter artık her şeyi içimde bırakıyorsun dedim, heyecandan tam istediğim gibi alamadım ama olsun yerini öğrendim en azından eksiği alırım inşaallah, düşündüğüm modeller şöyle:)
Eki Görüntüle 1311903 Eki Görüntüle 1311904 Eki Görüntüle 1311905
Sagol canım bu ay ovulasyonda pozitifi göremedim daha dünü değerlendirdim :)gün aşırı devam o zaman :)canım inşaallah rüyası tez vakitte çıkar:)
canım ölçmeye geç başladığın için bilemiyorum ölçmediğin günler olabilir
sağol canım
canım 17. gün çatlamış olabilir ama pkolusun çalışmaya ölçmeye devam bakalım doğru mu
Duzenli olcum olmadigi icin yorum yapamiyrm.Ben önce gebe kalayım da inş pıhtılaşmam olup olmadığını bilmiyorum. pkolu oluğ metforminle hamile kalan kimdi? Allah bağışlasın. Sanırım benim yumurya yok daha
http://www.fertilityfriend.com/m/home.php/5247a1
Negatif cnm.Buda ovulasyon testim kızlar
Allahim tum.isteyenlere yasatsin.ne kadar güzel bi duyguymuş annelik ne kadar da güzel anlatmışsın çok duygulandım valla rabbim inş isteyen herkese tattırır bu duyguyu içinde bana da( amin )
Rica ederim cnm.Cok tsklr cevabin icin canm cok aydinlattin. Bnde doktora uydum n bileyim bebgn kordonunA yakinlasti pihti goremedim fln dedi salladi bni.
günaydın canım dün sabahı değerlendirdim bugün akşamı da değerlendireyim o zaman :)Gunaydin. Sen tembellik etme. Bu aksami da degerlendir. Ben de belki bugun yumurtan catlayabilir diye dusundum.
Kiyamam sana cnm. Sen de oyle guzel bir anne olacaksin ki hepimizi sollayacaksin
Goksu yazani sevdim cnm. Ama kurdele yerine araba bulursan daha iyi olur bence.
evet canım devam et kaçırma bu günleriSagol canım bu ay ovulasyonda pozitifi göremedim daha dünü değerlendirdim :)gün aşırı devam o zaman :)
Erkek cocuga ya cnm. Araba olur, uçak olur, mavi biberon olur, bebek tasiyan leylek olur, erkek bebek biblosu olur, vs... ama kurdele hoş gelmedi bana.sağol canım araba mı diyorsun zaten malzemeyi heyecandan eksik almışım:) eşim erken çıkabilirse alıcaz, aslında hava soğuk olmasa yürüme mesefesinde bir yer var ama malzeme istediğim gibi yoksa boşa yorulucam bir an önce yapmak istiyorum:)
haklısın cutem zaten kenarında dantel olacak:) keçe nazar boncuğu aldım dört tane ama kumaş mavi o mavi boğar dedim bugün inşaallah bakarım artık:)Erkek cocuga ya cnm. Araba olur, uçak olur, mavi biberon olur, bebek tasiyan leylek olur, erkek bebek biblosu olur, vs... ama kurdele hoş gelmedi bana.
cutem şöyle taşla taç nasıl olur böyle süsde görmüştümErkek cocuga ya cnm. Araba olur, uçak olur, mavi biberon olur, bebek tasiyan leylek olur, erkek bebek biblosu olur, vs... ama kurdele hoş gelmedi bana.
evet ben bu ayı iyi değerlendireyim tutarsa yaz çocuğu olur :))evet canım devam et kaçırma bu günleri
güzel fikir :)Erkek cocuga ya cnm. Araba olur, uçak olur, mavi biberon olur, bebek tasiyan leylek olur, erkek bebek biblosu olur, vs... ama kurdele hoş gelmedi bana.
inşallah canım:)evet ben bu ayı iyi değerlendireyim tutarsa yaz çocuğu olur :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?