Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ediyorum canım etmezmiyim.
sağolsun herkes çok dua ediyor.görümcem geçen rüyasında görmüş beni.
karnın kocamandı çok yakışmıştı sana hamilelik dedi
inş malum olmuştur sana dedim
canım inşaallah rüyası tez vakitte çıkar:)
canım ölçmeye geç başladığın için bilemiyorum ölçmediğin günler olabilir
Güle güle kullanin canim.iyi yapmışsın bakma duygusuz kocalara ne anlarlar...hepsi de guzel canim 3.yu daha cok begendim.
sağol canım
merhaba kızlar buda benim ateş tablom nasıl gidiyor
http://www.fertilityfriend.com/home/53ede5

canım 17. gün çatlamış olabilir ama pkolusun çalışmaya ölçmeye devam bakalım doğru mu

cutem sen harika bi annesin.
sizi nasıl örnek alıyorum bi bilsen.

çok ama çok duygulandım
Allahım nolur banada tattır bu duyguyu.aminnnnn
Kiyamam sana cnm. Sen de oyle guzel bir anne olacaksin ki hepimizi sollayacaksin

Goksu yazani sevdim cnm. Ama kurdele yerine araba bulursan daha iyi olur bence.

Sagol canım bu ay ovulasyonda pozitifi göremedim daha dünü değerlendirdim :)gün aşırı devam o zaman :)

Duzenli olcum olmadigi icin yorum yapamiyrm.

Buda ovulasyon testim kızlar
Negatif cnm.
ne kadar güzel bi duyguymuş annelik ne kadar da güzel anlatmışsın çok duygulandım valla rabbim inş isteyen herkese tattırır bu duyguyu içinde bana da( amin )
Allahim tum.isteyenlere yasatsin.

Cok tsklr cevabin icin canm cok aydinlattin. Bnde doktora uydum n bileyim bebgn kordonunA yakinlasti pihti goremedim fln dedi salladi bni.
Rica ederim cnm.

Kiyamam sana cnm. Sen de oyle guzel bir anne olacaksin ki hepimizi sollayacaksin

Goksu yazani sevdim cnm. Ama kurdele yerine araba bulursan daha iyi olur bence.

sağol canım araba mı diyorsun zaten malzemeyi heyecandan eksik almışım:) eşim erken çıkabilirse alıcaz, aslında hava soğuk olmasa yürüme mesefesinde bir yer var ama malzeme istediğim gibi yoksa boşa yorulucam bir an önce yapmak istiyorum:)

Erkek cocuga ya cnm. Araba olur, uçak olur, mavi biberon olur, bebek tasiyan leylek olur, erkek bebek biblosu olur, vs... ama kurdele hoş gelmedi bana.

Erkek cocuga ya cnm. Araba olur, uçak olur, mavi biberon olur, bebek tasiyan leylek olur, erkek bebek biblosu olur, vs... ama kurdele hoş gelmedi bana.
haklısın cutem zaten kenarında dantel olacak:) keçe nazar boncuğu aldım dört tane ama kumaş mavi o mavi boğar dedim bugün inşaallah bakarım artık:)

cutem şöyle taşla taç nasıl olur böyle süsde görmüştüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…