• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arada serum takdırabilirsin cnm ben kızda 3-5 bardağı Bırak hiç su içmediğim günleri Hatırlıyorum.çünkü hiçbirşey yiyemiyordum yediğimi de çıkartıyordum canım su çekmiyordu bu Yüzden.afedersin çoğu zaman mide suyunu kusuyordum.kızım gayet sağlıklı Doğdu:KK66: ama eşim arada serum getirip bağlıyordu.serum fizyolojiğin hiçbir zararı olmaz.hatta bizimki içine bazı vit ler getirip koyuyordu.b vit di sanırım biri iğrenç kokuyordu.

Siz ne yaptınız isim meselesini? Eşinle anlaşabildiniz mi? Ya kız kardeşin ne yaptı? Kürtajdan caydı mı?
Serum da baglamadik hic valla. Kiz kardesim kurtajdan caydi ama su anda kanamasi var ve 7 haftalikken kesesi gorunmedi. Sanirim bebek dusecek ama doktor yine de progesteron verdi. Bugun son kontrolu var yine kese yoksa ilaclari kesecek doktoru. Isim meselesine gelince, kaynanam o kadar ama o kadar iyi bi insan ki, ismini koydurmam diye kesin konusmamaya, bu meseleyi tamamen esime birakmaya karar verdim. Koymak isterse koysun iki isimli olacak ne yapayim..

Evet canim yaa benimde araliklarla keskin agrilar seklinde degil ama var bi dalgalanma ayaklarimi isitamiyorum 3 gundur suan bile buz gibi..usuttugumu dusunmeye basladim bende..igne etkisimi bilmiyorum..gecen ay igneyle gebe kalan arkadasimla konustum bugun onunda adet tarihine kadar agrimis kasiklari..goguslerin nasil benim uc kisimlari aciyo yaa nasil bir hormon yukledim vucuda bilmiyorum..klomen-estrefam-progesteron masallahh :)) insallah hayirli sonuclar aliriz canim :dondurma:
Hamilesin icimden geçti gogus uclarin agriyorsa sadece

7 de çatlamamış o kesin:)) ilk barajı atlattık şimdi sıra 2. Baraj bat 25 diyor ff bakalım ben yine biraz geç Yaparım testi inşallah pozitifi görmek nasip olur
Yok yaa 7 de catlamamis belli, catlamis olsa dahi calisman zaten var. Bu ay senden iyi haber alacak gibiyiz. Ilk defa sen de sistematik calistin. Esin doktor mu canim ?

Veson Veson 11. Günü ben girdim rastgele girmeyince çizgiyi tamamen kaldırıyor. Böylesi doğru bence sence de doğru mu?

Evet ondan oldu sanırım Elcanki Elcanki de kimyasaldan sonra ilk regl ını oldu.o da böyle bir sıkıntı Yaşadı diye Hatırlıyorum
Neslihaann Neslihaann canim bende reglim
Ama oyle doya doya kirmizi gelmedi hic hep kahverengi devam etti bir de yogunluk yok.. hep kahverengi leke leke gelmeye devam ediyor.. pedi doldurmuyor.. ilk zaman camur gibi geliyordu bir de boyle kum kum kurumus kan gjbi geliyodu.. bilmiyorum da ben yumurtlamadigima bagliyorum bi de dusukten sonra icerde kan kurudu herhalde onu atiyor olabilir?? Kist yok dedi dandirik doktor

Serum da baglamadik hic valla. Kiz kardesim kurtajdan caydi ama su anda kanamasi var ve 7 haftalikken kesesi gorunmedi. Sanirim bebek dusecek ama doktor yine de progesteron verdi. Bugun son kontrolu var yine kese yoksa ilaclari kesecek doktoru. Isim meselesine gelince, kaynanam o kadar ama o kadar iyi bi insan ki, ismini koydurmam diye kesin konusmamaya, bu meseleyi tamamen esime birakmaya karar verdim. Koymak isterse koysun iki isimli olacak ne yapayim..
Hiç bunları düşünüp Can'ını Sıkma bebek haftasına uygun gidiyor öyle ise sorun yok.millet o Sıcaklarda gebe haliyle Oruç tutuyor çatır çatır da doğuruyor.benek ilk haftalar çok küçük bir şekilde anneden besleniyor aslında olan annemin depolarına oluyor:)

O zaman Rabbim Kardeşinin gönlüne göre vermiş diyelim hayırlusı ne ise o olsun

Eşine deki ben anneni kesinlikle üzmek istemem bu ismi de koymak istemiyorum.ama yine de kararı sana bırakıyorum.benim düşüncelerimin fikirlerimin senin için Önemi yoksa koyarsın de.ama ben sana koyma demeyeceğim de

Kaynananı merak ettim valla :eek: Allah muhabbetinizi bozmasın. Gerçi benimki de iyi ama ismini koyar mıyım? Yok o kadar da değil:KK48:. Ama seninkinin ismi güzeldi. Aman sağlıklı olsun herşey yolunda gitsin de.

Kardeşin nasıl peki? Hamileliğe alışmış mıydı? Üzgün mü şimdi yoksa ilk fikirleri devam ediyor mu? Hayırlısı olsun onun için de umarım..

Back
X