- 11 Ekim 2015
- 2.424
- 2.896
- 83
23. Gun kesinlikle abla, 24. Gun sol taraftan bi derece daha silik duruyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
23. Gun kesinlikle abla, 24. Gun sol taraftan bi derece daha silik duruyor.
Yarin daha bile yuksek cikcak bence atesin ablacim. Aminn!Eki Görüntüle 1901274 Yarınada bugünkü ateşin aynısını girince ff 2324.güne çizgiyi çekiyor...Veson
Themodernmumma @Cok da Seyapmamak Lazim @Hayalci_almina X xDerinMavix @Elcanki @elmol @sumbulkokusu ve tüm kızlar... Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah canlarım..
biri aşılama yaptırcaktı değil mi oldu mu acaba :)XXYYXXYY sen miydin oldu mu aşılama
Amiiiin canim.evet cnm bendim dün saat 12:00 de yapıldı aşılamam.İnşallah güzel haberler veririm sizlere
4 bat 5 test4 ile 5 kasımı pembe yapmış ff.. 4 ü test 5 kasım BAT oluyor dimiVeson canım.. Eki Görüntüle 1901273
Senden kurtulmamıza az kaldı deseneEki Görüntüle 1901274 Yarınada bugünkü ateşin aynısını girince ff 2324.güne çizgiyi çekiyor...Veson
Themodernmumma @Cok da Seyapmamak Lazim @Hayalci_almina X xDerinMavix @Elcanki @elmol @sumbulkokusu ve tüm kızlar... Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah canlarım..
Hadi hayırlı uğurlu olsun sonu bebek olsun inşallah :))evet cnm bendim dün saat 12:00 de yapıldı aşılamam.İnşallah güzel haberler veririm sizlere
Olabilir canım ya.ilk defa böyle bişey oluyor..yumurta catlarken lh 3-4 gün yüksek kalabiliyormus. senin de öyle oldu heralde![]()
Amin canım inşallah sağolasın kuzum..hadi hayirlisi olsun bebis olsun insallah![]()
Bilmem ki hepsi aynı gibi bana göre canım ya...23. Gun kesinlikle abla, 24. Gun sol taraftan bi derece daha silik duruyor.
Amin inşallah canımYarin daha bile yuksek cikcak bence atesin ablacim. Aminn!
Bende tam tersini yazmışım4 bat 5 test
Aynen öyle şekerimSenden kurtulmamıza az kaldı desene![]()
İnşallah hamile kalırsın istersen bugünü de değerlendşrinOlabilir canım ya.ilk defa böyle bişey oluyor..
Amin canım inşallah sağolasın kuzum..
Bilmem ki hepsi aynı gibi bana göre canım ya...
Amin inşallah canım
Bende tam tersini yazmışım
Aynen öyle şekerim![]()
Canim sana bi sey danisacagim, ben 3.5 ayi bitirdim ama gunde 4-5 bardak su ancak icebildim. Cocuga bi zarar vermis miyimdir ? Daha yeni yeni kendimi zorlayarak 2 litreye cikiyorum 2 gundur.Melissa81 cnm 7-8 deki creamy leri kaldırır mısın bir değişiklik olmazsa geri koy sonra da 10 ve 18 deki discardı kaldır ve tek tek Şunları dene neler oluyor bize yaz
Sadece 11 discard et
Sadece 12 discard et
11-12 discard et
7-11-12 discard et umarım birinden biri çizgini çeker![]()
Senin ates cok iyi duruyor bu ay. Sanki var gibi bi seyler.Hadi hayırlı uğurlu olsun sonu bebek olsun inşallah :))
Eki Görüntüle 1901274 Yarınada bugünkü ateşin aynısını girince ff 2324.güne çizgiyi çekiyor...Veson
Hadi hayırlı uğurlu olsun sonu bebek olsun inşallah :))
benim göğüslerimde hiç bişey yok adet zamanı fln da ağrımazlar ztn sadece kasıklarım belim ağrıoEvet canim yaa benimde araliklarla keskin agrilar seklinde degil ama var bi dalgalanma ayaklarimi isitamiyorum 3 gundur suan bile buz gibi..usuttugumu dusunmeye basladim bende..igne etkisimi bilmiyorum..gecen ay igneyle gebe kalan arkadasimla konustum bugun onunda adet tarihine kadar agrimis kasiklari..goguslerin nasil benim uc kisimlari aciyo yaa nasil bir hormon yukledim vucuda bilmiyorum..klomen-estrefam-progesteron masallahh :)) insallah hayirli sonuclar aliriz canim![]()
Arada serum takdırabilirsin cnm ben kızda 3-5 bardağı Bırak hiç su içmediğim günleri Hatırlıyorum.çünkü hiçbirşey yiyemiyordum yediğimi de çıkartıyordum canım su çekmiyordu bu Yüzden.afedersin çoğu zaman mide suyunu kusuyordum.kızım gayet sağlıklı DoğduCanim sana bi sey danisacagim, ben 3.5 ayi bitirdim ama gunde 4-5 bardak su ancak icebildim. Cocuga bi zarar vermis miyimdir ? Daha yeni yeni kendimi zorlayarak 2 litreye cikiyorum 2 gundur.
benim ilk kahve yoğun yapışkan bi kıvam oluo sonra kanamaya çeviriyo canım ilk adet olduğumdan beri böyle biterkende kahveye dönüp bitiyoYok tatlım ben klomen sınırını aştım. 7.ayım idi bu. O olmadan regl uzuyor ondan içtim. Kızlar bide bu adet öncesi ve sonrası çamur gibi akıntı sizde de oluyor mu? Kist yok diyor doktor acaba gizli bişey mi var
7 de çatlamamış o kesin:)) ilk barajı atlattık şimdi sıra 2. Baraj bat 25 diyor ff bakalım ben yine biraz geç Yaparım testi inşallah pozitifi görmek nasip olurSenin ates cok iyi duruyor bu ay. Sanki var gibi bi seyler.
Amin canım inşallah bu ay hepimiz hamile kalırız..İnşallah hamile kalırsın istersen bugünü de değerlendşrin
Bu sabaha karşı çatladı sanırım canım ya.. Sabah yapışkan akıntı vardı biraz..Bence cizgi dogru yerde ablis :)