Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kist enfeksiyon falan var mıydı?

Guzel dileklerine kocaman bir aminnnn diyorum canim..gunun yorumu gibi oluyo guzel oluyo emegine saglik..Allah hepimizin yuzunu tez zamanda guldursun insallah

Reactions: iiz
Guzel dileklerine kocaman bir aminnnn diyorum canim..gunun yorumu gibi oluyo guzel oluyo emegine saglik..Allah hepimizin yuzunu tez zamanda guldursun insallah

Bir şey demiyorlar döngüme.. sıkıntılı değilmiş pko da çok hafifmiş yumurtlamaya engel değilmiş falan falaan..

Yok tatlım ben femera ile çatlatma iğnesi tedavisi oldum cumartesi kontrolde catlamamisti ama atesten anladığım kadarıyla hala çatlamadi gerçi senin tespitlerine yerinde oluyor belki de bi yum daha vardı da o zaman catladi canım inşallah olur bu ay ya insallah

Kızlar pazar günü yıkandım bugün gene lekem gelmiş az bi bulaşık ama gusül gitti.. ilk defa basima geldi yaa.. tum regl donemi zaten bulasik bulasik gelmisti.. bu ay sapittim gene ..

Kızlar pazar günü yıkandım bugün gene lekem gelmiş az bi bulaşık ama gusül gitti.. ilk defa basima geldi yaa.. tum regl donemi zaten bulasik bulasik gelmisti.. bu ay sapittim gene ..
İlk leken ne zamn geldi 10 günü geçerse gusül bozulmuyor özürlü sayiliyorsun

amin gülüm inşallah...özlettin kendini ya...bugün yoğundum pek giremedim topice...bugünde gelmesen akşam yazacaktım sana...nerdesin gel artık diye... bu ay istikrarlı çalıştım ama ateş bir türlü yükselmiyor...

:) hoşgeldin hızlı bi giriş olmuş melissa81 le aynı gün çatlatma iğnesi vurulduk aynı gün yumoşu çatlattık bakalım sonuç ne olcak hiç ümitlenmek istemiyorum kasıklarım ağrıo akıntım çok sayılmaz ama krem devam ediyo o ıslaklık hissi geöip gitmedi yani 29 ekim doğum günüm bi süpriz olsa diyorum ama tepeden çakılmak kötü oluyo ondan acaba var mı demek istemiyorum he bide hiç olmadığı kadar çok sivilce çıktı yüzümde 7 tane fln bu klomen ovitrelle fln hormonlu ilaçlar bana yaramadı mı nedir aynaya bakasım gelmio resmen

Son düzenleme:
Cnm ben cd23 deyim.yumurtam çatlamadı henüz.bugün yarın çatlıycak ayın 8 gibi regl gelir(umarım gelmez ama)

Bebiş gayet iyi tatlım :)

X xDerinMavix ovulasyon koyu çıkıyorya şuan gebelik testi yapılsa pozitifmi çıkar negatifmi acaba?daha adet dönemi bile gelmedi?23 günde gebelik testi yaptım negatif çıkmıştı...

bazen ara vermek iyi olur ekstra bir sorun yoksa beklememek için tabi. yürü canım bol bol yürümeye çalış kış bastırmadan. keşke yüzme havuzları gibi kültürümüz olsa avrupa da yaz kış yüzme havuzlarında çoluk çoluk bizim ülkede yok böyle alışkanlık en iyisi yüzmek olurdu aslında ama ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…