şu hsg yi ben de mi çektirsem diyorum ama ben yeni bir doktorla bütün kontrollere baştan başlamayı düşünüyorumSağol :) randevumu aldım 2 kasım da Hsg çekilecek inşallah sonuç güzel çıkar
evet canım yürüyüş bana epey faydalı aslında daha önce 12 kilo verdim o şekilde hep oturuyoruz bütün gün bilgisayar başında vucutta ezildi biraz esnemeye ihtiyaç var yüzmeye gittim geçen yaz epey bu yaz normal havuza bile pek gidemedim ama önümüzdeki yaz acısını çıkarmayı düşünüyorum biraz da tatil için şu kiloları verip psikolojimi düzeltsem diyorum çok mutsuz hissetmeye başladım tabi bi bebiş bütün planlarımı değiştirir yeterki gelsebazen ara vermek iyi olur ekstra bir sorun yoksa beklememek için tabi. yürü canım bol bol yürümeye çalış kış bastırmadan. keşke yüzme havuzları gibi kültürümüz olsa avrupa da yaz kış yüzme havuzlarında çoluk çoluk bizim ülkede yok böyle alışkanlık en iyisi yüzmek olurdu aslında ama ....
Yok tatlım ben femera ile çatlatma iğnesi tedavisi oldum cumartesi kontrolde catlamamisti ama atesten anladığım kadarıyla hala çatlamadi gerçi senin tespitlerine yerinde oluyor belki de bi yum daha vardı da o zaman catladi canım inşallah olur bu ay ya insallah
amin gülüm inşallah...özlettin kendini ya...bugün yoğundum pek giremedim topice...bugünde gelmesen akşam yazacaktım sana...nerdesin gel artık diye...bu ay istikrarlı çalıştım ama ateş bir türlü yükselmiyor...
İnş cnmmmm :)bu aralar senin yumoşun zamanı canım inşallah olur bu ay hayırlısıyla
Canim bende yeni bi doktorla başladım kimyasaldan sonra bu doktor ilk hsg ile başlayalım dedi ilk gebelikte dış gebelik olduğu için. Hsg çektirip 1 gün sonrada ist. İyi bi doktora görüncem fatih durmuşoğlu diye bi doktor bakalım o ne diyecek sonra dönünce burdaki doktoruma da gostercem filmi öyle işte bakalım sonuç ne çıkacakşu hsg yi ben de mi çektirsem diyorum ama ben yeni bir doktorla bütün kontrollere baştan başlamayı düşünüyorum
inşş cnm .....damla damla yine gelmiş inş kötü bişi değildir.O zaman senin belki yumurtalama lekesidir öylede oluyormuş bazen canım ya inşallah leke bile gelmez önümüzdeki 9 ay boyunca
:) hoşgeldin hızlı bi giriş olmuş melissa81 le aynı gün çatlatma iğnesi vurulduk aynı gün yumoşu çatlattık bakalım sonuç ne olcak hiç ümitlenmek istemiyorum kasıklarım ağrıo akıntım çok sayılmaz ama krem devam ediyo o ıslaklık hissi geöip gitmedi yani 29 ekim doğum günüm bi süpriz olsa diyorum ama tepeden çakılmak kötü oluyo ondan acaba var mı demek istemiyorum he bide hiç olmadığı kadar çok sivilce çıktı yüzümde 7 tane fln bu klomen ovitrelle fln hormonlu ilaçlar bana yaramadı mı nedir aynaya bakasım gelmio resmen
Canim bende yeni bi doktorla başladım kimyasaldan sonra bu doktor ilk hsg ile başlayalım dedi ilk gebelikte dış gebelik olduğu için. Hsg çektirip 1 gün sonrada ist. İyi bi doktora görüncem fatih durmuşoğlu diye bi doktor bakalım o ne diyecek sonra dönünce burdaki doktoruma da gostercem filmi öyle işte bakalım sonuç ne çıkacak
@xDerinMavix ovulasyon koyu çıkıyorya şuan gebelik testi yapılsa pozitifmi çıkar negatifmi acaba?daha adet dönemi bile gelmedi?23 günde gebelik testi yaptım negatif çıkmıştı...
Bu ayda ovulasyon sürekli koyu çıktı ya... Ateş bir türlü yükselmedi. Hangi gün çatladı belli değil tabi çatladıysa. Kafam da deli sorular var... Inşallah dediğin gibidirde herşey yoluna girmiştir canım...
ama düzene girdi her şeyin anlaşılan bak ovu tam 24. gün gelmiş geçen ay gibi. biraz olsun rahatladın mı bu ay geçen ay çok telaşlı ve stresliydin
Bugün eşimle kavga ettim bütün tahlillerle gidecem sende spermiogram ver onuda getireyim o kadar muayene ücreti odeyecem herşeyle gideyim iyi bi doktor onuda yorumlar dedim sen önce bi herseyini baktır burdaki 2 doktor da gerek yok dedi diyo bana söz vermişti şimdi cayıyo
bence de iyi yapmışsın ben de aynen öyle yapacagım bir tekrar baştan başlayacağım gerekirse hsg çektirecegim sonuçta faydası var zararı yok . ben bir de amh baktıracağım
Bu ayda ovulasyon sürekli koyu çıktı ya... Ateş bir türlü yükselmedi. Hangi gün çatladı belli değil tabi çatladıysa. Kafam da deli sorular var... Inşallah dediğin gibidirde herşey yoluna girmiştir canım...
Bugün eşimle kavga ettim bütün tahlillerle gidecem sende spermiogram ver onuda getireyim o kadar muayene ücreti odeyecem herşeyle gideyim iyi bi doktor onuda yorumlar dedim sen önce bi herseyini baktır burdaki 2 doktor da gerek yok dedi diyo bana söz vermişti şimdi cayıyo
İnşallah değildir valla bende yaşadım bayağa tedirgin oldum ama genede Dr gitmek gelmedi içimden yainşş cnm .....damla damla yine gelmiş inş kötü bişi değildir.
o da doğru dert bir değil ki Rabbim beterinden saklasın dudağımında hayatımda hiç uçukladığını bilmem böyle kuruyup kuruyp yara oldu okdr lipbalm lara rağmen fenalardayım :)
canım benim yorucu süreçler bunlar bir de seni üzen başka sorunlar var tabi. boşver sivilceyi geçer onlar. inşallahMelissa81 ve sen beraber sürpriz yaparsanız
Zaten doktorlar yüzünden vermiyor eşimle gittik doktora senin vermen gerek yok tahlil 3 kere gebelik olmuş falan dedi eşimde vazgeçti ayrıntılı bakan bi yerde veririz demiştim tamam demişti şimdi gerek yok diyo
sen sakin ol canım. üzme kendini . hepimiz benzer şeyleri farklı zamnalarda yaşıyoruz. ben de 3 ay da bir kıyameti koparıyorum . bu süreç psikolojij olarak ağır ve hassas bir süreç olduğu için e bizim adamlar da malum odun oldukları iin bazen böyle oluyor. hassasiyetimizi her zaman anlayamıyorlar. bizler de bazen kullandığımız ilaçlar duygusal halimiz stressderken hormonlarla ya kendimiz oynuyoruz ya doktor ilaçlarla oynuyor ya da stressten iyice üzülüyoruz.
sen yaptır her şeyi bence doktora söyletmeyi dene mecbur kalır suç ben de kalmasın diye gitmek zorunda kalır . üzme kendini boşuna
ilişki de zorlandıysa olmuş dicem ama devamı gelmiş bilemedim ovulaayon lekesi yaşamıyodun dimi aklına kötü bişey getirmiyim de ateş yükselmezse doktora bi görünürsün biraz daha bekle canım ben kist olduğunda lekelenmiştim hep hatta ilişkiden zannetmiştim meğer kist ara kanama lekelenme yaparmış regl de gelmemişti ztn kist oluştuğu ay tarlusal içmiştminşş cnm .....damla damla yine gelmiş inş kötü bişi değildir.
Zaten doktorlar yüzünden vermiyor eşimle gittik doktora senin vermen gerek yok tahlil 3 kere gebelik olmuş falan dedi eşimde vazgeçti ayrıntılı bakan bi yerde veririz demiştim tamam demişti şimdi gerek yok diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?