Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
iğnenin etkisin fln olabilir mi östrojen seviyesiyle alakalı diyo ya bizim ovitrelle de fln var mı böyle bi etki

Melissa81 Melissa81 sen de var mı böyle bi durum benim bi kaç gündür sabahları yoğun olmakla birlikte gün içinde de bi metal tadı var ağzımın içinde sürekli bişeyler yiyim içiyim gitain istiyorum bu tad
Hayir yok canim benim kasik agrim ve asagida sizlamam var..vc gidip geliyorum surekli :))

anladım canım sen adanadan memnun musn?
Cnm ben de senin gibi çok araştırdım bana Adana başkent kışlayı önerdiler ordaki Dr lar iyi dediler Esra hnm ı tercih ettim bayan olduğu için 10 gün kadar önce muayene etti beni ilgilendi açıklamalı Anlattı hep be sorduysam cvp verdi.nasıl bir yol izleyeceğimizi falan söyledi.açıkcası memnun kaldım önyargılı gitmiştim ama herşey iyi geçti

topic boşaldı yine............ @sumbulkokusu nerdesin tatlım...?bugün hiç zaman geçmiyor ya...bunalım takılıyorum valla...:KK51::işsiz::işsiz::işsiz:

Canim ff bana bat gostermiyor..onceki 2 ayimda cok gec cok erken olmustum tam bilmiyorum.dr kasim1 de cagardi.adet olmazsam cumaya kadar cuma kan vereyim diyorum dpo12 oluyor.
neden göstermiyorki...?anlamadım çizgi çekmedimi?sen çatlatma iğnesi olmadın mı?kafam karıştı...o_O

O da stres yapmıştır belki çocuk olayını. Ben de evlendiğimizden beri ilk defa bu kadar isteksizim. İyice tadım kaçtı ilişkiden. Eşimin 3 senelik nazının sonu bu oldu galiba. Şimdi o sırnaşıyor benim kılımı kıpırdatasım yok, beni onca reddederken düşünse idi bunun olabileceğini napayım:KK12:

Arkadaşın adını ben de unuttum sabrına mıydı neydi. Her neyse o ihtimalin arttığını söylüyordu. Sen canını sıkma hangimizin psikolojisi normal kaldı ki eşin de etkilenmiştir inşallah düzelir
Ben de artık nazıyla uğraşmıycam, bende soğudum senin gibi.
sen de bir sorun yok sanırım dimi cnm eşin de mi sıkıntı ???

neden göstermiyorki...?anlamadım çizgi çekmedimi?sen çatlatma iğnesi olmadın mı?kafam karıştı...o_O
Canim benim tuhaf oldu hatta burdaki arkadaslarda vesoncumda yardimci olmaya calisti ama cizgiyi kendiliginden cekmedi.ben cektim cizgiyi manuel veri girisinden.ilk kayitta 28 gun girmistim.sonradan 32 oldu ardindan 22 olunca bana gelecek gunlere dpo 13 _14 vs demeye devam ediyo ben adet gunu girersem.tekrar baslatiyo..karisik canim :))

Ben de artık nazıyla uğraşmıycam, bende soğudum senin gibi.
sen de bir sorun yok sanırım dimi cnm eşin de mi sıkıntı ???
Yok canım asıl eşimde bir sorun yok. Başta o da uğraştı şimdi hakkını yemeyeyim. İkinci düşükten sonra gitti sperm testi verdi herşey normal çıktığı halde 1 sene sonra yine sperm testi verdi. Değerler bozulmuştu varikosel de vardı ameliyat oldu. Ama son 1 senedir onun sperm değerleri oldukça iyi hız morfoloji dna hasar falan herşey yolunda. Bende pcos var ama yumurtluyorum geç de olsa. İşte @Veson un doktoru histereskopi önerdikten sonra benim de aklıma takıldı (bende de yapışıklık vardı ama pek önemsememişti normal kadın doğumcu)

İşte şimdi tüp bebek merkezi olan bir hastane ile görüşeceğim bu cumartesi. Bakayım onlar ne düşünecek? Bu adetin başında gittiğim normal kadın doğumcu Klomene bile gerek yok kendiliğinden olur sizin 6 ay gidin deneyin dedi. O an çok içime sinmişti ama an be an duygularım değişiyor. Totalde 3 sene bitti çocuk isteyeli beri son 1.5 senedir de hiç hamile kalamadım. Sebep ne ? Ne engel oluyor? bilelim istiyorum. 6 ay daha bekledim diyelim sonra histereskopi yapılacak deseler 3 ay da öyle gidecek. Eğer histereskopi yapılması gerekiyorsa yapalım 6 ay öyle deneyelim. Yine olmazsa zaten başka seçenek kalmıyor tüp bebek denemekten başka. Tüp bebekte tek korkum çok ümit bağladım negatif çıkarsa çok üzülürüm diyeydi ama artık ona da hazırım. Elimden geleni yaptım nasip olmuyor diyebilirim hiç değilse diye düşünüyorum....

Kızlar haftaya Perşembe hist oluyorum nazah35 nazah35 cnm fiyat soran sen miydin? 750 dediler fiyata
Aaa tam adet bittiği gün olacak diye bir şart yok o zaman çok sevindim. Hafta sonuna ayarlayabiliriz o halde.
Hayırlı olsun hakkında inşallah Şifa olur canım

Yok canım asıl eşimde bir sorun yok. Başta o da uğraştı şimdi hakkını yemeyeyim. İkinci düşükten sonra gitti sperm testi verdi herşey normal çıktığı halde 1 sene sonra yine sperm testi verdi. Değerler bozulmuştu varikosel de vardı ameliyat oldu. Ama son 1 senedir onun sperm değerleri oldukça iyi hız morfoloji dna hasar falan herşey yolunda. Bende pcos var ama yumurtluyorum geç de olsa. İşte @Veson un doktoru histereskopi önerdikten sonra benim de aklıma takıldı (bende de yapışıklık vardı ama pek önemsememişti normal kadın doğumcu)

İşte şimdi tüp bebek merkezi olan bir hastane ile görüşeceğim bu cumartesi. Bakayım onlar ne düşünecek? Bu adetin başında gittiğim normal kadın doğumcu Klomene bile gerek yok kendiliğinden olur sizin 6 ay gidin deneyin dedi. O an çok içime sinmişti ama an be an duygularım değişiyor. Totalde 3 sene bitti çocuk isteyeli beri son 1.5 senedir de hiç hamile kalamadım. Sebep ne ? Ne engel oluyor? bilelim istiyorum. 6 ay daha bekledim diyelim sonra histereskopi yapılacak deseler 3 ay da öyle gidecek. Eğer histereskopi yapılması gerekiyorsa yapalım 6 ay öyle deneyelim. Yine olmazsa zaten başka seçenek kalmıyor tüp bebek denemekten başka. Tüp bebekte tek korkum çok ümit bağladım negatif çıkarsa çok üzülürüm diyeydi ama artık ona da hazırım. Elimden geleni yaptım nasip olmuyor diyebilirim hiç değilse diye düşünüyorum....
Varkosel ameliyatı sonrası hemen duzeldimi değerler bizimki iyice dustu :( kaç yıldır evlisiniz cnm biz elimizden geleni deneyelim gerisi rabbimizin elinde

Kızlar haftaya Perşembe hist oluyorum nazah35 nazah35 cnm fiyat soran sen miydin? 750 dediler fiyata
inşallah kolayca geçiversin peşine de bebiş geliversin veson bu rahim anomalileri ya da yapışıklık sadece hsg de mi görülüyor bizim hgs miz yok ya bu durumda ultrasondan hiç anlaşılamıyorsa belki de bir porblemimiz var ama bilmiyoruz öyle mi?

daha erken abla iğnenin etkisi de vardır diye hiç düşünmedim cuma ya da cmt yaparım heralde gelmezse pisler sen ne zaman yapcaksın :) gerçi senin dpo şaibeli oldu ama
1 kasıma kadar gelen giden olmazsa yaparım tatlışım..Rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah..kimsenin emeğini zayi etmesin ablacım...:KK66: daha önce 3 kasımdı şimdi 1 kasım olmuş...biliyormusun 1 kasım benim evlilik yıldönümüm canım..Rabbim inşallah müjdeli haber almayı nasip eder...çifte mutluluk yaşatır bize...şimdi farkettim..ffye bakınca...:KK33::KK5:

inşallah kolayca geçiversin peşine de bebiş geliversin veson bu rahim anomalileri ya da yapışıklık sadece hsg de mi görülüyor bizim hgs miz yok ya bu durumda ultrasondan hiç anlaşılamıyorsa belki de bir porblemimiz var ama bilmiyoruz öyle mi?
Çok büyük bir anormallik olmadıkça görünmüyor ultrasonda canım, benim ne yapışıklık ne de arkuat uterus görünmemişti ultrason la. Hsg ile de herşey görünmeyebiliyor hatta rahim içini en iyi gösteren histereskopi

Çok büyük bir anormallik olmadıkça görünmüyor ultrasonda canım, benim ne yapışıklık ne de arkuat uterus görünmemişti ultrason la. Hsg ile de herşey görünmeyebiliyor hatta rahim içini en iyi gösteren histereskopi
işin içine daldıkça karışıyo :KK70: bizim eskiden bi komşu vardı 200kg fln kadın 3 tane çocuğu var hatta son ikisine peşpeşe hamile kaldı şuan kadını alnından öpmek istiyorum bende 8 kg fazlam var hormonlarımı mı oynattım şişmanlayıp diyorum :KK70: hsg yi de hemen çekmiyolar aslında zor bi işlem değil değil mi tedavi psikolojisi insanı daha çok yoruyo bide masraf oluyo diye tedaviler gecikio ilk hamile kalmadan baksalar nelerde sıkıntı var ona göre tedavi olup bebek düşünsek :D

Back
X