Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Varkosel ameliyatı sonrası hemen duzeldimi değerler bizimki iyice dustu :KK43: kaç yıldır evlisiniz cnm biz elimizden geleni deneyelim gerisi rabbimizin elinde
Orası biraz karışık. Eşimin ameliyat olduğu hastanenin laboratuvarında makine ile sayım yapılıyormuş meğer ve genelde değerler hep kötü çıkıyormuş :( maalesef ameliyat olduktan sonra farkettik bunu. Ameliyattan 4 ay kadar sonra idi yanlış hatırlamıyorsam eşim o hastanede kontrol için test verdi 26 milyon çıktı hız falan hep berbattı. Şok oldum nasıl hiç düzelmez falan diye. İşte kalktık İstanbula gittik tüp bebek yapalım diye. Orda bir sperm tahlili verdi ki eşim 87 milyon. Hız morfoloji hepsi gayet iyi! O zaman anladık ki eşim boşuna ameliyat olmuş hastanenin cihazı problemli imiş :olamaz: ama varikosel vardı yani o zaman etkilememişse bile ilerde etkileyebilirdi. Aradan çıkmış oldu:KK48:

3 senelik evliyiz canım evlendiğimden beri istiyorum çocuk

işin içine daldıkça karışıyo :KK70: bizim eskiden bi komşu vardı 200kg fln kadın 3 tane çocuğu var hatta son ikisine peşpeşe hamile kaldı şuan kadını alnından öpmek istiyorum bende 8 kg fazlam var hormonlarımı mı oynattım şişmanlayıp diyorum :KK70:
Ay geçen bende aynısını dedim. Burda da bir kadın var ama 3 km uzaktan pcos dersin. Yüzünde tüylenme o biçim 130 kilo. Kocasının da ikinci evliliği ve adam 50 küsür yaşında. Kadın evlendi cart diye hamile kaldı :D

Biz bi yerde yanlışlık yapıyoruz ama nerde :D

Orası biraz karışık. Eşimin ameliyat olduğu hastanenin laboratuvarında makine ile sayım yapılıyormuş meğer ve genelde değerler hep kötü çıkıyormuş :KK43: maalesef ameliyat olduktan sonra farkettik bunu. Ameliyattan 4 ay kadar sonra idi yanlış hatırlamıyorsam eşim o hastanede kontrol için test verdi 26 milyon çıktı hız falan hep berbattı. Şok oldum nasıl hiç düzelmez falan diye. İşte kalktık İstanbula gittik tüp bebek yapalım diye. Orda bir sperm tahlili verdi ki eşim 87 milyon. Hız morfoloji hepsi gayet iyi! O zaman anladık ki eşim boşuna ameliyat olmuş hastanenin cihazı problemli imiş :olamaz: ama varikosel vardı yani o zaman etkilememişse bile ilerde etkileyebilirdi. Aradan çıkmış oldu:KK48:

3 senelik evliyiz canım evlendiğimden beri istiyorum çocuk
Anladım cnm :)

İnşaallah bebiş habercisidir. Yumurta geliştirici ilaçlar ağır ilaçlar etkileri bir sonraki ay devm edebiliyor. Çatlama oldu bubmu ay peki takip edebildin mı ?
Ovitrelle den sonra olmustu hatta kontrole gittigimde ovitrelle olmadan 1tanesi catlamis gözüküyordu canim ama suan bilmiyorum

kızlar yaa benim adetim bitmişti hatta dün sürekli sulu akıntım oldu ama bugün kahverengi leke gelmiş benek benek :KK62:

Eşim hafta içine müsait olmuş kızlar hastaneyi aradım hafta içine randevuyu değiştirmek için adam demesin mi 29 ekim resmi tatil o güne hiç randevu görünmüyor diye :KK57: iyiki aramışım boşu boşuna gidecektim ya :D pazartesine aldım randevuyu hem de eşim de gelebilecek:KK9:

Aaa tam adet bittiği gün olacak diye bir şart yok o zaman çok sevindim. Hafta sonuna ayarlayabiliriz o halde.
Hayırlı olsun hakkında inşallah Şifa olur canım
Yok cnm öyle birşey yok sadece adet sonrası rahim yumuşak oluyor sanırım giriş rahat oluyor o Yüzden.hsg de adet bitiminden sonra diyorlar işte bu yüzden.dr Un ameliyat günü Perşembe imiş bu perşrmbe adet bitmemiş oluyor gelecek haftaya kaldı o Yüzden.hatta kk da 21. Güne randevu alanlar vardı geçen hafta araştırırken yeterki hamile olma.önceki ilişkilerde korunayım mı dedim gebelik olsa da Boşa gidecek kafan rahat olması için korunsan iyi olur dedi.bazen erken yumurtluyorum ya kafama takılmıştı korun dedi

inşallah kolayca geçiversin peşine de bebiş geliversin veson bu rahim anomalileri ya da yapışıklık sadece hsg de mi görülüyor bizim hgs miz yok ya bu durumda ultrasondan hiç anlaşılamıyorsa belki de bir porblemimiz var ama bilmiyoruz öyle mi?
Cnm bazı yapışıklıklar doğuştan mesela rahim ortasında perde oluyor falan bunlar usg de gözükmüyor yada az önceki arkadaşın y rahimmiş bu da usg de anlaşılmaz mesela.dr bendeki yapışıklık için kürtajdan sonra olmuş olabilir dedi.kürtaj veya düşükler yapışıklığa neden oluyormuş.yapışıklık da düşüklere yani böyle bir kısır döngü benimki.

Ay geçen bende aynısını dedim. Burda da bir kadın var ama 3 km uzaktan pcos dersin. Yüzünde tüylenme o biçim 130 kilo. Kocasının da ikinci evliliği ve adam 50 küsür yaşında. Kadın evlendi cart diye hamile kaldı :KK70:

Biz bi yerde yanlışlık yapıyoruz ama nerde :KK70:
Yanlışı bulunca bana da söyle:))

Eşim hafta içine müsait olmuş kızlar hastaneyi aradım hafta içine randevuyu değiştirmek için adam demesin mi 29 ekim resmi tatil o güne hiç randevu görünmüyor diye :KK57: iyiki aramışım boşu boşuna gidecektim ya :KK70: pazartesine aldım randevuyu hem de eşim de gelebilecek:KK9:
Hadi gözün Aydın çok sevindim:)

Canim reglin sokuldu mu iyice?? Benim leke leke geliyodu kesilmisti iki gundur yine leke geliyo deli olacagim. :KK43:
Ayy benim öyle söküldü ki geçen ay kimyasalda doğru dürüst gelmemişti progestandan dolayı galiba şimdi çok fena oldum parça parça bide kaç aydır hiç sancılı olmuyordum çokta sancım oldu yarın doktora bide muayene edermisiniz diyecem

hamile kalamayınya çoklu gebelik testi almaya karar verdim :KK53: kasımda tüp bebek tedavisine başlıyoruz inş bu testlere gerek kalmadan hamile kalırım

Eklentiler

• 14800121_10209676016191912_1228162849_o.webp
    14800121_10209676016191912_1228162849_o.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 37
Back
X