Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bdv de bi kız yazmış 20 yaşında ilk geceden hamile kaldm hazır değildim diye yakınıyo ahh ahhh bir ahh daha çektim okuyunca
Ay ben geçen kadının biri söyleniyordu 3 aylık bebeği varmış kolları yorulmuş taşımaktan memeye yapışıkmış evini toplayamıyormuş bir sayfa şikayet ve bebek daha 3 aylık kadının bebekle ilgili 5. konusu! Ona kızmıştım biraz , sonra banlandımhayır bir de isteyerek olmuş bebek! Şaka gibi ama anneler saldırdı bana gayet normalmiş 3 ayda 5 konu açıp bebekten şikayetlenmek demekki

Regliyle başlıyor yeni yumurta büyümeye diye biliyorum normal şartlarda tabi
Önceki aydan kalan yumurta da olabiliyor tatlım. Ben bir keresinde adetin 3.günü doktora gittiğimde 14mm lik bir yumurta var o yüzden klomen vermiyorum bu büyür ve çatlar demişti.

Uykusuzluk tan psikolojisi bozulmuştur..

Bende bırakabilsem valla.. Çok seviyorum ya...kocam çayı kıskanıyor benden daha çok seviyon şu mereti diye..
Uykusuzluk yapmıyor mu ? Ben de yarın bebek görmeye gidicez poğaça yaptım az önce. Çay ile yememek için kendimi zor tutuyorum

Uykusuzluk yapmıyor mu ? Ben de yarın bebek görmeye gidicez poğaça yaptım az önce. Çay ile yememek için kendimi zor tutuyorum
Zaten çocuk uyutmuyor ki..gece 3 e kadar ayakta. İşe zombi gibi gidiyorum poğaça çok severim. Poğaça nı al bana gel çay taze yeriz beraber...şöyle can ciğer anlaştığım bir komşum olsun çok isterdim ama yok malesef...

büyük konuşmayalım o vakit

ümitsiz olma bebeğine kavuşmanın yolu tüpten geçiyosa bırak öyle olsun yeter ki sağlıkla gelsinler canım
Benim durumu hatirliyormusun bilmiyorum canım vajinismusu atlattım diyorum ama hala doktorlardan cekiniyorum çubuk yada bir mudahalede kasiyorum o yüzden sıkıntım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…