Bende tv takildim uyuyacagim birazdan..kasiklarimda agri beni geriyo surekli islaklik hissi adet oluyorum diye wc gidiyorum hep.hepinize iyi geceler canlarimbu akşam topic ne kadar sessiz kızlarr çalışmalar son hız mı yoksa
bat bekleyenler eleğini asmışlar nerde peki
bende iki fincan içtim bnm adam çay bardağıyla anca içio bide diyo sen ne zaman bitirdin çayını :)Ben bıraktım akşam çayları benim yerime de içbütün gece dönüp duruyorum yatakta ama nasıl da giderdi şimdi 
Ya büyük konuşma değil ki ama bu? İsteyerek bebek yapmışsın taşırken kolum yoruluyor diye şikayet ediyorsun! Valla aklım almıyor. Orda kadınlar da senin de olsun da gör diye duada bulundular sağolsunlarbüyük konuşmayalım o vakit 
yaşamadık ya yorum yapamıyoruz diye düşünüyolar senin bi olsun seni de görcez diye :) ama tabi ki dediğin gibi bunları göze alıp yapılmalı bebekYa büyük konuşma değil ki ama bu? İsteyerek bebek yapmışsın taşırken kolum yoruluyor diye şikayet ediyorsun! Valla aklım almıyor. Orda kadınlar da senin de olsun da gör diye duada bulundular sağolsunlarsağlıklı hayırlı bir bebek olsun da kolum ağrırsa altına yastık koyarım mesele mi bu yani? Ev dağınıksa yardımcı çağırırım. Ne bilim çok bunalırsam anne kv çağırırım. Yani bebekten şikayet edilmesi çok mantıksız bebek bu tabiki emicek ağlayacak bilmiyor muydu bebek olmadan bunların olacağını? 
valla bnmde her yerimde ayrı ayrı ağrılar var kasıklarım belim ağzımın içi bi garip akıntı bende de var inşallah enfeksiyon değildirBende tv takildim uyuyacagim birazdan..kasiklarimda agri beni geriyo surekli islaklik hissi adet oluyorum diye wc gidiyorum hep.hepinize iyi geceler canlarim
yaşamayınca bilemiyorum hissettiklerini tabi canım tedavide sürekli bi kontrol muayene olayı oluo ama rahat olmaya çalış doktora ve alete konsantre olmamaya çalış ekrandan görüntüye bak bişey izliyo gibi ben öyle yapıyorumBenim durumu hatirliyormusun bilmiyorum canım vajinismusu atlattım diyorum ama hala doktorlardan cekiniyorum çubuk yada bir mudahalede kasiyorum o yüzden sıkıntım
Insallah canim enfeksiyonda ayri bir dert walla..belim gecti hafifledide..metalik tat gebe olmasan almazsin bence hamilesin..valla bnmde her yerimde ayrı ayrı ağrılar var kasıklarım belim ağzımın içi bi garip akıntı bende de var inşallah enfeksiyon değildir
Insallah canim enfeksiyonda ayri bir dert walla..belim gecti hafifledide..metalik tat gebe olmasan almazsin bence hamilesin..insallah guzel haberler alcaksin canim 
Amiiiinnn balım insaAllahhhhhEvet buyuyor teyzesi :)
Allah hepinize nasip etsin hayirlisiyl kuzum.
Benim hissettiğim de o günler aslında ozamanlaeda kasık ağrım akıntım oldu.
Ya benim ateş kafayı yedi bir yükseliyor bir düşüyor
Nasil yapiliyo tarif eder misin canim
hangi topicte ? ben sizden başka bir topige gitmiyorum varsa da siz yoksa da sizevet ya..öbür topicte 2 kişi arka arkaya hamile kaldı ya...
Benim değerim sıfır olana kadar doktor takip etti ama muayene etmemişti canım yarından 3. Gün hormon tahlili falan verecem bakalım uzun zamandır hiç bakılmadı benim hormonlaraCanim gitmemiş miydin sen doktora?bir sey yoktur merak etme.. ama icin rahat edecekse de bi git reglken :)
dpo6 da görünüyorsun ama ateş baya düşmüş yoksa çatlama olmadı mı henüz ! ovu testi yapsan iyi olurdu bence çatlama olmamış gibi sanki bu düşüş bunu düşündürüyor eğer atlama olduysa da o zaman ancak acaba bu yerleşme düşüşü mü diyebiliriz
zaten doktora gidiceksen muayene ol bence de aklına takılı kalmasın madem gidiceksin :)Benim değerim sıfır olana kadar doktor takip etti ama muayene etmemişti canım yarından 3. Gün hormon tahlili falan verecem bakalım uzun zamandır hiç bakılmadı benim hormonlara
Ayy içimi rahatlattin benimde aynı kimyasal hep leke gibi çok az kanama ile geçti şimdi hep pıhtılı parçalı sancılıydı dün biraz korkmustum cunku benim normalde hiç bu kadar yoğun olmazCanım bende kimyasalda bir buçuk gün kanama yaşadım hep lekeydi bu ay fena oldum dediğin gibi bayağı yoğun sancılı geçti
ben de başka yerde yokum ya varsa yoksa ateş :)hangi topicte ? ben sizden başka bir topige gitmiyorum varsa da siz yoksa da siz
seviyorum hepinizi tek tek
ilişki yogunluğunu ilk günlere vermemek lazım bu yüzden. inşallah canım belli de olmaz hayırlısıvalla hiç bilmiyorum ama bu ay ovu testi almadığıma çok pişmanım eğer bu ay adet olursam ( umarım olmam) hemen ovu sipariş edeceğim böyle çok karışık oldu. İlk haftalarda çok ilişki oldu şimdi de sistit oldum ilişki olmuyor nolcak bilmiyorum insaAllah yerleşme dususudur 
InsaAllah canım. Bu ay hayıt da kullanmadim geçen ay hemen adet olmuştum keşke gene kullansaydimilişki yogunluğunu ilk günlere vermemek lazım bu yüzden. inşallah canım belli de olmaz hayırlısı
Hiçte sevmiyorum relg iken muayene olmayı çok cekiniyorum normalin iki katı utanıyorum ofzaten doktora gidiceksen muayene ol bence de aklına takılı kalmasın madem gidiceksin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?