Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bu akşam topic ne kadar sessiz kızlarr çalışmalar son hız mı yoksa
bat bekleyenler eleğini asmışlar nerde peki
Bende tv takildim uyuyacagim birazdan..kasiklarimda agri beni geriyo surekli islaklik hissi adet oluyorum diye wc gidiyorum hep.hepinize iyi geceler canlarim

büyük konuşmayalım o vakit
Ya büyük konuşma değil ki ama bu? İsteyerek bebek yapmışsın taşırken kolum yoruluyor diye şikayet ediyorsun! Valla aklım almıyor. Orda kadınlar da senin de olsun da gör diye duada bulundular sağolsunlar sağlıklı hayırlı bir bebek olsun da kolum ağrırsa altına yastık koyarım mesele mi bu yani? Ev dağınıksa yardımcı çağırırım. Ne bilim çok bunalırsam anne kv çağırırım. Yani bebekten şikayet edilmesi çok mantıksız bebek bu tabiki emicek ağlayacak bilmiyor muydu bebek olmadan bunların olacağını?

yaşamadık ya yorum yapamıyoruz diye düşünüyolar senin bi olsun seni de görcez diye :) ama tabi ki dediğin gibi bunları göze alıp yapılmalı bebek

Bende tv takildim uyuyacagim birazdan..kasiklarimda agri beni geriyo surekli islaklik hissi adet oluyorum diye wc gidiyorum hep.hepinize iyi geceler canlarim
valla bnmde her yerimde ayrı ayrı ağrılar var kasıklarım belim ağzımın içi bi garip akıntı bende de var inşallah enfeksiyon değildir

Benim durumu hatirliyormusun bilmiyorum canım vajinismusu atlattım diyorum ama hala doktorlardan cekiniyorum çubuk yada bir mudahalede kasiyorum o yüzden sıkıntım
yaşamayınca bilemiyorum hissettiklerini tabi canım tedavide sürekli bi kontrol muayene olayı oluo ama rahat olmaya çalış doktora ve alete konsantre olmamaya çalış ekrandan görüntüye bak bişey izliyo gibi ben öyle yapıyorum

valla bnmde her yerimde ayrı ayrı ağrılar var kasıklarım belim ağzımın içi bi garip akıntı bende de var inşallah enfeksiyon değildir
Insallah canim enfeksiyonda ayri bir dert walla..belim gecti hafifledide..metalik tat gebe olmasan almazsin bence hamilesin..insallah guzel haberler alcaksin canim

Insallah canim enfeksiyonda ayri bir dert walla..belim gecti hafifledide..metalik tat gebe olmasan almazsin bence hamilesin..insallah guzel haberler alcaksin canim
gülerken öksürürken karnımın altı ağrıo öksürmemi yarım bırakcak kadar hep üşüttüm diye düşünüyorum geçen ay pozitif düşünüp fena çakılmıştım bu ay oyuna gelmicem 29u sabahı test yapmaya karar verdim gelmezse pis bugün test almaya yeltendim eczacı tarihi geçmiş testi kakalıcaktı dedim bunun tarihi geçmiş hıı öylemi diyo

Benim hissettiğim de o günler aslında ozamanlaeda kasık ağrım akıntım oldu.
Ya benim ateş kafayı yedi bir yükseliyor bir düşüyor

dpo6 da görünüyorsun ama ateş baya düşmüş yoksa çatlama olmadı mı henüz ! ovu testi yapsan iyi olurdu bence çatlama olmamış gibi sanki bu düşüş bunu düşündürüyor eğer atlama olduysa da o zaman ancak acaba bu yerleşme düşüşü mü diyebiliriz

Nasil yapiliyo tarif eder misin canim

daha önce hiç alttan ilaç aldın mı ? ilaç koyar gıbı pamagını tırnak bitimine ya da ilk boğuma kadar it içeri bak eline boşluk geliyorsa rahim inmemiştir eger sertlik geliyorsa rahim inmiştir

rahim inmediyse hamilelik şansın var hatta bata yaklaştıysan 1-2 gün varsa ve yinede rahim inmemişse yavaştan sevinebilirsin ama rahim inmişse yani sertlik varsa kesin adet gelecek demek

Canim gitmemiş miydin sen doktora?bir sey yoktur merak etme.. ama icin rahat edecekse de bi git reglken :)
Benim değerim sıfır olana kadar doktor takip etti ama muayene etmemişti canım yarından 3. Gün hormon tahlili falan verecem bakalım uzun zamandır hiç bakılmadı benim hormonlara

valla hiç bilmiyorum ama bu ay ovu testi almadığıma çok pişmanım eğer bu ay adet olursam ( umarım olmam) hemen ovu sipariş edeceğim böyle çok karışık oldu. İlk haftalarda çok ilişki oldu şimdi de sistit oldum ilişki olmuyor nolcak bilmiyorum insaAllah yerleşme dususudur

Reactions: iiz
Benim değerim sıfır olana kadar doktor takip etti ama muayene etmemişti canım yarından 3. Gün hormon tahlili falan verecem bakalım uzun zamandır hiç bakılmadı benim hormonlara
zaten doktora gidiceksen muayene ol bence de aklına takılı kalmasın madem gidiceksin :)

Canım bende kimyasalda bir buçuk gün kanama yaşadım hep lekeydi bu ay fena oldum dediğin gibi bayağı yoğun sancılı geçti
Ayy içimi rahatlattin benimde aynı kimyasal hep leke gibi çok az kanama ile geçti şimdi hep pıhtılı parçalı sancılıydı dün biraz korkmustum cunku benim normalde hiç bu kadar yoğun olmaz

ilişki yogunluğunu ilk günlere vermemek lazım bu yüzden. inşallah canım belli de olmaz hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…