Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hiçte sevmiyorum relg iken muayene olmayı çok cekiniyorum normalin iki katı utanıyorum of :KK23:
:) evet ben de bi kere reglken nuayene oldum bide daha 2. kere alttan muayenemdi doktor vajinal dediğinde yaşadığım şoku anlatamam :D ama ben reglim dedim doktorda ne var bunda dedi yani demem o ki biz utanıyorum ama onlara göre normal bişey gripli birinin burnunun akması gibi düşün :)

Benim değerim sıfır olana kadar doktor takip etti ama muayene etmemişti canım yarından 3. Gün hormon tahlili falan verecem bakalım uzun zamandır hiç bakılmadı benim hormonlara
Muayenede ol.. ben yine regl oldum.. hareketlilik var rahimde...

Valla benim doktor spekulumu cikarip kanin yoğunluğuna bile bakmıştı hep boyle mi dedi coktaa yogun değil falan dedi :KK70:
Ayy bide benim doktor erkekti ben kac kere öyle muayene oldum ona mecburi ara kanamalar oluyordu baktı öyle çok cekinmistim

daha önce hiç alttan ilaç aldın mı ? ilaç koyar gıbı pamagını tırnak bitimine ya da ilk boğuma kadar it içeri bak eline boşluk geliyorsa rahim inmemiştir eger sertlik geliyorsa rahim inmiştir

rahim inmediyse hamilelik şansın var hatta bata yaklaştıysan 1-2 gün varsa ve yinede rahim inmemişse yavaştan sevinebilirsin ama rahim inmişse yani sertlik varsa kesin adet gelecek demek
Deniycem canim cok sagol adete 1hafta var :)

:) evet ben de bi kere reglken nuayene oldum bide daha 2. kere alttan muayenemdi doktor vajinal dediğinde yaşadığım şoku anlatamam :KK70: ama ben reglim dedim doktorda ne var bunda dedi yani demem o ki biz utanıyorum ama onlara göre normal bişey gripli birinin burnunun akması gibi düşün :)
Ben dış gebelik geçirdiğim belli oldu acilen bu arastirmadaki doktora geldik leke şeklinde kanama vardı dışarı gelen bişey yoktu iç kanamam vardı Ayy o günü hiç unutamiyorum korku ve utanç karışmıştı birbirine çatala çıkmamla birden bi kanama oldu ki ödüm koptu bide utandım benim kanamam yoktu hiç dedim ama doktor dediğin gibi hiç onemsemedi onlara göre normal bişey.hayatımda hiç ölmekten o gün kadar çok korktuğum başka bigün hatırlamıyorum.kulagimda hep diğer doktorun anneyi kaybedebiliriz iç kanama fazla lafı vardı 25 yaşında 4 aylık evli ve ilk gebelik başıma gelmedik kalmamıştı ameliyattan tüpümü aldılar mı diyerek uyanmıştım doktor odama gelip müjde tüplerin sağlıklı almadık yerinde diyene kadar içimde boşluk ve eksiklik hissediyordum.Ayy aklıma geldikçe bendeki ne deli cesareti diyorum hala bebek istiyorum :KK70:gecenin bu saatinde de nerden geldi yine bunlar aklıma yaa :confused:

Ben dış gebelik geçirdiğim belli oldu acilen bu arastirmadaki doktora geldik leke şeklinde kanama vardı dışarı gelen bişey yoktu iç kanamam vardı Ayy o günü hiç unutamiyorum korku ve utanç karışmıştı birbirine çatala çıkmamla birden bi kanama oldu ki ödüm koptu bide utandım benim kanamam yoktu hiç dedim ama doktor dediğin gibi hiç onemsemedi onlara göre normal bişey.hayatımda hiç ölmekten o gün kadar çok korktuğum başka bigün hatırlamıyorum.kulagimda hep diğer doktorun anneyi kaybedebiliriz iç kanama fazla lafı vardı 25 yaşında 4 aylık evli ve ilk gebelik başıma gelmedik kalmamıştı ameliyattan tüpümü aldılar mı diyerek uyanmıştım doktor odama gelip müjde tüplerin sağlıklı almadık yerinde diyene kadar içimde boşluk ve eksiklik hissediyordum.Ayy aklıma geldikçe bendeki ne deli cesareti diyorum hala bebek istiyorum :KK70:gecenin bu saatinde de nerden geldi yine bunlar aklıma yaa :confused:
kötüyü düşünme canm inşallah bu sefer sağlıkla olsun

herkese günaydın bugun ateş stabil 36.7. kasıklarımda da da ağrı oluyor zaman zaman adet gününden önce gelirse şaşırmam . moralim cok bozuk bugün bir haftadır alerjik öksürük ile savaşıyorum hamilelik olasılığı yüzünden ilaç almadım aksam hiç uyuyamadım öksürük kasıklarıma basınc yapıyor feci. tüm enerjimi aldı öyle hissediyorum. kan testi yapıp ilaca başlamayı düşünüyorum ama kanda negatif çıkacak diye korku var o nedenle yapmakta istemiyorum ay bir acayibim bugun .....

Kızlar 11 tüp kan aldılar benden hemde yalnızdım doktor genetik tahlil herşeyi istedi düşüklerin sebebini arastiracaz bu sürede kesinlikle korunuyorsun dedi.bide rahim kalınmış bide nur topu gibi bi kistim olmuş bide şekerli şu verdi bana içip 3 saat arayla 3 tüp daha kan verecem.cok şükür halimden anlayan bi doktor buldum.

Of canım çok çok geçmiş olsun ya... Allah korumuş. Allah kimseye tekrarını yaşatmasın...

Kızlar 11 tüp kan aldılar benden hemde yalnızdım doktor genetik tahlil herşeyi istedi düşüklerin sebebini arastiracaz bu sürede kesinlikle korunuyorsun dedi.bide rahim kalınmış bide nur topu gibi bi kistim olmuş bide şekerli şu verdi bana içip 3 saat arayla 3 tüp daha kan verecem.cok şükür halimden anlayan bi doktor buldum.
Oh mis gibi ne güzel tüm tetkikleri yaptır öyle git hsg ye keşke eşine de baksaydı

İnsülin direnci şeker de bakılacak o zaman

oh maşallah tüm tarama olacak kafan da rahatlar artık biraz daha canım o kadar kanı nasıl verdin :eek: şeker yüklemesi bana da yapılmıştı canım ilk saat çok yüksek çıktı açlık 92 ilk saat 175 çıktı sonra 118 ve 97 ye düştü ama ilk saat fırlamıştı doktor da onu sakıncalı gördü her yıl tekrarlat bu testi dedi şeker hastalığı riskim olabilirmiş :( damar yolu açtılar mı benim açmadılar hep aynı yerden aldılar başka yerleri boşuna deldiler korktum ben her yıl yaptırır mıyım o testi :KK14:

Kızlar ben salı akşamı adet oldum o gün akşam kahverengi geldi dün kahve ile kırmızı karışık geldi bugün kesildi sinirlerim bozuldu erken menepoz falan olmasın ya

Back
X