- 8 Mart 2015
- 25.387
- 29.837
- 798
Orda da Mesajları var sanırım hayat_gun hamile kalanAy hayırlı olsun pgt topiğine baktım ben de geçen gün maşallah hepsinin altında hamilelik takvimi vardı ama muhabbet tamamen gebeliğe dönmüş okuyamadım pgt ile mi hamile kalmışlar acaba diye. Çok geri gitmem lazımdı.

şeker yüklemesi bana da yapılmıştı canım ilk saat çok yüksek çıktı açlık 92 ilk saat 175 çıktı sonra 118 ve 97 ye düştü ama ilk saat fırlamıştı doktor da onu sakıncalı gördü her yıl tekrarlat bu testi dedi şeker hastalığı riskim olabilirmiş
 şeker yüklemesi bana da yapılmıştı canım ilk saat çok yüksek çıktı açlık 92 ilk saat 175 çıktı sonra 118 ve 97 ye düştü ama ilk saat fırlamıştı doktor da onu sakıncalı gördü her yıl tekrarlat bu testi dedi şeker hastalığı riskim olabilirmiş  damar yolu açtılar mı benim açmadılar hep aynı yerden aldılar başka yerleri boşuna deldiler korktum ben her yıl yaptırır mıyım o testi
 damar yolu açtılar mı benim açmadılar hep aynı yerden aldılar başka yerleri boşuna deldiler korktum ben her yıl yaptırır mıyım o testi