Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ay deme kız öyle, ümitlenirim bak :KK48: yaaa benim ateş ovuya kadar çılgınca yükselip pat diye düştüğü oluyor... ben de acaip kararsızım kan versem mi gitmeden diye.. millet görecek manyak kadın yine geldi kan vermeye diyecek diye çekiniyorum:KK23:
ver gitsin yahu...kime ne tatlışım desinler boşver kulağın duymadıktan sonra sıkıntı yok... :KK70::KK70::KK70:

Bende kaç gündür heyecandan yerimde duramıyordum bugün de o kadar yolu kim gidecek yea modundayım .akşam bebek görmeye gittik çayın dibine vurdum, gece 4te ancak uyudum , sabah sürünerek işe geldim...
çay çok fena yaa benim de uykularıma düşman içmiyorum artık akşamları çay kahve ölmüş gibi akşam 8 de uyudum :D sabahın 4 ünde uyandım ateş ölçcem diye zorla uyuttum kendimi geri :D öğleden sonra da doktora gitcem ama çoook üşeniyorum resmen sabah bi ara gitmesem mi nasılsa pazartesi çağırıcak o zaman gideyim dedim

bende tam seni etiketliyodum randevun kaçta diye :) iş olmasa ben üşenmicem doktora gitmeye işten izin al dktorda sıra bekle yine herşeyi baştan yap zor geliyo gerçekten
canım öğleden sonra 14:15 randevum bugün de yarım günmüş zaten izin almama gerek kalmadı keşke izin alsaydım işten de bunaldım bu ara 5 gün iznim kaldı onu kullansam mı diye düşünüyorum

ay deme kız öyle, ümitlenirim bak :KK48: yaaa benim ateş ovuya kadar çılgınca yükselip pat diye düştüğü oluyor... ben de acaip kararsızım kan versem mi gitmeden diye.. millet görecek manyak kadın yine geldi kan vermeye diyecek diye çekiniyorum:KK23:
kılık değiştir :D ay valla ya ben de test almaya utanıyorum hep başka eczane bakıyorum artık işyerimin ordaki eczaneye vitamin ilacı almaya girdim eczacı bile şaşırdı artık :D farklı bişey alıyoooo

bende dua ve yorum istiyorum şekerim...:KK74:

Ask olsun ablacim hepiniz dualarimdasiniz ki. Allah tez vakitte saglikla nasip etsin insallah.
Tablonun super gittigini soylememe gerek yok sanirim :) Cizgi yukarilara digru cikmis. Insallah senden ve digerlerinden guzel haber gelir.
Alt listede en altta kaldim. Benden sonrasi da uzayip gitsin insallah liste :dua:

kılık değiştir :D ay valla ya ben de test almaya utanıyorum hep başka eczane bakıyorum artık işyerimin ordaki eczaneye vitamin ilacı almaya girdim eczacı bile şaşırdı artık :D farklı bişey alıyoooo

Ask olsun ablacim hepiniz dualarimdasiniz ki. Allah tez vakitte saglikla nasip etsin insallah.
Tablonun super gittigini soylememe gerek yok sanirim :) Cizgi yukarilara digru cikmis. Insallah senden ve digerlerinden guzel haber gelir.
Alt listede en altta kaldim. Benden sonrasi da uzayip gitsin insallah liste :dua:
aminnnnnnnnnnnn canım benim...ALLAH RAZI OLSUN ablacım...Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin sağlıklı evlatlar göndersin inşallah...yumurtanın çatladığına dair endişelerim vardı ama bugünkü ateşle çatladığı ispatlanmış oldu şükürler olsun Rabbime...inşallah güzel haber vermek de nasip olur canım benim...:KK36:

aminnnnnnnnnnnn canım benim...ALLAH RAZI OLSUN ablacım...Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin sağlıklı evlatlar göndersin inşallah...yumurtanın çatladığına dair endişelerim vardı ama bugünkü ateşle çatladığı ispatlanmış oldu şükürler olsun Rabbime...inşallah güzel haber vermek de nasip olur canım benim...:KK36:

O kadar cok istiyorum ki hepinizin alt listeye gecmesini ablam. Sabah ilk is sayfaya girip alt listeye bakiyorum belki gece test yaptiran falan olmustur diye.

O kadar cok istiyorum ki hepinizin alt listeye gecmesini ablam. Sabah ilk is sayfaya girip alt listeye bakiyorum belki gece test yaptiran falan olmustur diye.
inşallah bizlerden arkanızdan gelecez canım hayırlısıyla...aslında bugün benim adet günüm ama ff 31 ini gösteriyor...SAT 28 EYLÜLDÜ...Rabbim inşallah güzel haber vermeyi nasip eder sizlere:dua:..Mevlam hayırlısını versin inşallah...:dua:

inşallah bizlerden arkanızdan gelecez canım hayırlısıyla...aslında bugün benim adet günüm ama ff 31 ini gösteriyor...SAT 28 EYLÜLDÜ...Rabbim inşallah güzel haber vermeyi nasip eder sizlere:dua:..Mevlam hayırlısını versin inşallah...:dua:

Amin ablacim.
Benim hesaba gire de adet tarihim 19 eyluldu ama ff 23 eylul diyordu. Ben 22 eylulde test yapip ogrendim.

ismetbeyinbiricikhanimi ismetbeyinbiricikhanimi yumurta henüz çatlamamış bu aralar çok boş gördüm tabloyu sistit hala geçmedi mi?
Gecen ay demek ki hayıt dan erken yumurtladim. sistit bi geçiyor bi geçmiyor salı Dr a gitmiştim test yapmisti gebelik için 0.100 çıkmış :( ona göre ilaç verecekti..

tablo boş canım eşimle bebek konusunda tartıştık geçen gun şuan okadar bosvermisim ki folik asiti bile bıraktım. ne olursa olsun diyorum artık bi anda çok soğudum bebek mevzudan çok sabırsızım buda beni çok gergin yapiyor...
Dün elinde çiçekle gelmiş eşim sağolsun ama kalp kırıldı bir kere soğukluk devam ediyor :(

ismetbeyinbiricikhanimi ismetbeyinbiricikhanimi yumurta henüz çatlamamış bu aralar çok boş gördüm tabloyu sistit hala geçmedi mi?
Adetten sonra soğuk alginligim vardı birde kaloriferler yanmiyordu kat kat ortuyordum ustumu sabah uyaninca terlemiş oluyordum. şu son günlerde kalorifer yanıyor be nerdeyse üstüm açık uyuyorum ateşin bunlarla alakası olur mu? bu tablo neden böyle oldu??

Back
X