- 24 Şubat 2014
- 12.532
- 23.228
- 348
inşallah yaaa... inşallahayyy heycanla sonucu bekliyorum hadi güzel haber cıkar inşallah :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah yaaa... inşallahayyy heycanla sonucu bekliyorum hadi güzel haber cıkar inşallah :)
resmi tatilleri cikaripta 1 ay :))) bizim de bayram tatilinden ötürü geciktiBuda tamam verdik kanları 1 aya çıkacakmis![]()
benim de dünya iznim var her sene dur belki hamile kalırım diye senenin sonuna kadar kıt kanaat izin harcayınca elimde patlıyor izinlercanım öğleden sonra 14:15 randevum bugün de yarım günmüş zaten izin almama gerek kalmadı keşke izin alsaydım işten de bunaldım bu ara 5 gün iznim kaldı onu kullansam mı diye düşünüyorum
Benim izinlerde duruyor aynen gebelik olursa diye onları da kullanamıyorumbenim de dünya iznim var her sene dur belki hamile kalırım diye senenin sonuna kadar kıt kanaat izin harcayınca elimde patlıyor izinlerkullanabilmen rahatsa kullan gitsin. ben bayılıyorum evde oturmaya yaaaa
hayır biz de bir de izne ayrılınca yerine birini ayarlama olayı da var ya, benim yerime bakacak olan da izinleri 5 gün 5 gün kullanalım diyorBenim izinlerde duruyor aynen gebelik olursa diye onları da kullanamıyorum
Sagol kuzum insallah..Hayırlısı olsun inşallah.
hiç öyle düşünmemiştim aman Allah ım hamile olsam iznim yok hep rapora muhtaç olacaktım neyseki yılsonu geldi :)benim de dünya iznim var her sene dur belki hamile kalırım diye senenin sonuna kadar kıt kanaat izin harcayınca elimde patlıyor izinlerkullanabilmen rahatsa kullan gitsin. ben bayılıyorum evde oturmaya yaaaa
Süper ya inşallah sonucu 4 gözle bekliyoruzkızlar biz trabzona doğru yola çıkıyoruz, net çeken ilk anda sonucu yazrım size. iyi ki varsınız yaa...çok duygulandım şu an nedense... eşim de işini ayarlamış son olarak geliyor
![]()
Hadi hayırlı yolculuklar canım yolda güzel haberi alın inşallahkızlar biz trabzona doğru yola çıkıyoruz, net çeken ilk anda sonucu yazrım size. iyi ki varsınız yaa...çok duygulandım şu an nedense... eşim de işini ayarlamış son olarak geliyor
![]()

Dpo12 de en düşük 12 Çıkabilir hiç Can'ını Sıkma düşük çıkarsa yeterki 5 ve üstü olsun önemli olan 2 güne bir artışSagol kuzum insallah..
Deger yuksek cikarsa kendi kendime kasinmis olucam..48 saat tekrari isterler 12 gun en fazla 110 en az 40 cikiyormus arastirdim biraz..
Bizde gidip döndük hadi hayırlısı eşinde gelmiş senle ne güzel istediğin gibikızlar biz trabzona doğru yola çıkıyoruz, net çeken ilk anda sonucu yazrım size. iyi ki varsınız yaa...çok duygulandım şu an nedense... eşim de işini ayarlamış son olarak geliyor
![]()
Sagol kuzum insallah..
Deger yuksek cikarsa kendi kendime kasinmis olucam..48 saat tekrari isterler 12 gun en fazla 110 en az 40 cikiyormus arastirdim biraz..
Beyaz su gibi akıntı neden oluyor acaba? ?Yok onlar etkilemez.eşinle aran inşallah düzelir.daha yumurtlamadınki gebelik olsun.canını Sıkma arada hepimize o bıkmışlık tükenmişlik oluyor.düzelir Endişe etme
Süper ya inşallah sonucu 4 gözle bekliyoruz
Hadi hayırlı yolculuklar canım yolda güzel haberi alın inşallah![]()
Bizde gidip döndük hadi hayırlısı eşinde gelmiş senle ne güzel istediğin gibi
İnşallah bu gidittigin yerden olumlu güzel haberlerle donersin canımKızlar sonuç çıkmış 0.0progesteron 26 çıkmış yumurta var sperm var bebek yok
4 ten sonra da hastane durumunu yazarım.
Melissa81 inş senden güzel haber gelir ..