gebemi hoşgeldin topraaamm :)) şu nickini değiştirsen artık diyorum gebe olduğun apaçık ortada yahu :)))
Sana da kocaman bi HOJBULDUUUUK lightlife gıı;seni de özlemişim ben yaw
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gebemi hoşgeldin topraaamm :)) şu nickini değiştirsen artık diyorum gebe olduğun apaçık ortada yahu :)))
Selam bekleyiş nassın kızkardeş?kızlar benim leke dün itibariyle normale dönmüştü bugün akşam yine geldi yarın jinekoloja gidiyorum kan tahlili falan yaptıracağım yazarım sonucu mutlaka size dua edin bana kızlar inşallah yerleşme lekelenmesidir gelir gelmez cvp yazarım size çok endişelendim adet günümü beklemeden gitmeye karar verdim en azından belki bebek varsa önlem alınması acısından iyi olur allahım güldürür inşallah yüzümü sevinçli dönerim eve biraz ateşim var suan 37.4 derece çok heyecan yaptım yaaa hayırlısı bakalım sabah ola hayrola :18::18::18:
Kardeş yumurtlama saniyelik iştir plopcvbın ıcın tesekkurler cnm ates olcme ıslemını oncelerındede yapmıstım dusuktu.bırde benım yumurtlamam pazartesı basladı emınım bugun oldu sol tarafımda hala agrı var ve test yıne pozıtıf cıktı bır hafta surmesı normalmı pekı
O testlerde 2 çizgi de kopkoyuysa ertesi gün yumurtlayacağına işaret eder;o gün beraber olursun;sperm de zaten içinde 2-3 gün yumurta bekler;öyle 2 koyudan sonraki günler test yapma,kafan karışır;öncesi önemli;bir gün öncesi tek çizgisi koyuysa;ertesi günse 2 çizgi koyu veriyorsa o ilk koyu veren(pardon)gün çalışma yapman en önemlisi...Yoksa diğer günler de hormonun yüksek kalacağı için 2 çizgi koyu gösterebilir ama vakit geçmiş olabilir;çünkü senin yumurta spermi ancak 12 -16 saat bekleyebilir;o da hiçbir iltihabın,mantarın,hastalık akıntın yoksa....Yani kıssadan hisseye:İlk koyu çift çizgiyi gördüğünüz anda kocana söyle çocukları yerine koyu versin
Ateş ölçmeyi ise öyle tek gün ölçerek yorumlatman mümkün değil;benim 35,6 civarı normalken yumurtlama sonrası 36,5 civarı olup hamileliğim başladığında da aynı kaldı(şimdi bile(3 aylık)) Sense yumurtlama testi+ateş ölçme kullanmak istiyorsan her sabah yataktan kalkmadan(mümkünse kalktığın aynı saatlerde(yarım saat oynayabilir)bunu başucunda tercih ağızdan dijital ateş ölçerle ölçüp not alacak;çizelge haline gelmeye başladığında;buraya ekleyeceksin;mümkünse reglin 1.günü başla ki anlaşılır olsun...Arkadaşların çizelgelerini örnek al mesela;ovulasyon testini ne zaman yaptığını negatif mi pozitifmiyi de ekle,daha anlaşılır olsun;olur???
bir sorum var size...
bu ovülasyondan sonra illaki ateş yükselirmi...
3-5 gündür şakır şakır akıntım olmasına rağmen ateşim bir türlü yükselmedi...
ya da şöyle sorayım o akıntılar illaki yumurtlamanın habercisimidir...
canım normalde 28 günde bir regl oluyorum.bugün 18.günüm...yaklaşık 13.günümden beri şeffaf çektikçe uzayan bir akıntım vardı...bunun yanı sırada bel ve kasık ağrısı...ben bu belirtilerime bakarak her gün ateşim yüksek çıkacak umuduyla yatıyorum ama sabah bir bakıyorum benim ateşte hiç kıpırdanma yokkk.bu arada ben pkoluyum...o yüzden ovülasyon testleri beni yanıltabilir...yardımın için tşk ederim canım...Selam Duruşahçığım,
Ovulasyondan 2-3 gün sonra çoğu kadında 0,5 ila 1 derece arası bir yükselme olur.Akı9ntı sebebi ovulasyon olmak zorunda değil; üşütme,vajinal hastalık v.b olabilir.Kıvamı şeffaf ve yumurta akı gibi uzuyorsa(parmaklarını açabildiğin kadar uzamalı) yumurtlama dönemine giriyorsun demek olabilir. Yanında bir de meme ve kasık ağrıların,hassaslaşmaların başladıysa olabilme ihtimali yüksektir.Örnek:28 günde 1 adet görüyorsan tahminen adetin 1.günü de dahil olmak üzere sayar 14.gününü muhtemel yumurtlama günü olara tahmin edersin ve ona göre o günlerde bu semptomlarına dikkat edersin.Çalışmanınyumurtlamadan 1 gün önce yapılmış olması daha avantajlı olacağından(gebelik şansı çoğalır) eczaneden alacağın idrar ile yapılan ovulasyon testini öneririm.
canlar kızla hele hele kızlar
selamlar
bir sorum var
gebelikte lh hormonu yüksek olurmu?
tablom için yorum yok mu?
gebemi bana da bi yorum yapar mısın canım...
10 aralık adet 5.gün------36.8
11 aralık c.tesi-----------36.8
12 aralık pazar-----------35.8
13 aralık p.tesi-----------35.8
14 aralık salı-------------35.7
15 aralık çarş.-----------35.8
16 aralık perş.-----------35.9
17 aralık cuma-----------36.9
18 aralık c.tesi-----------36.9
19 aralık pazar-----------36.9
20 aralık p.tesi-----------36.0
21 aralık salı-------------36.1
22 aralık çarş.-----------36.1
23 aralık perş.-----------35.9
24 aralık cuma----------ölçüm yok
25 aralık c.tesi----------ölçüm yok
26 aralık pazar----------35.9
slm canım :) evet geçen gün merak ettim ben yaptım benim lh şım hat safhada yüksek oluo yani resmen çizgi koyu bordo oldu o derece yani:)
o maşallah canım benim Rabbim tamamına erdirsin bebişini de seni de.
cevap için cok tesekkur ederım sevgilerimle..
amin canım tşk ederim Allahım en kısa zamanda sanada nasip etsin
Sana da kocaman bi HOJBULDUUUUK lightlife gıı;seni de özlemişim ben yawNickimi seviyorum
;hem o bana yapıştı artık;millet nasıl tanır sonra beni
![]()