Selam bekleyiş nassın kızkardeş?
Amman gitme;ben de bi kere adet gününü beklemeden gittim 2,30 çıkınca negatif de olsa ümitlendim 0 küsür olmadığı için;psikolojik açıdan hiç hoş olmuyor...Sonunda 1 hafta sonra hem idrar testleri alıp hem kanda tekrar baktırdım 0 küsürlü çıktı;jinekolog da gebe kalmadığımı söyledi;1 hafta işkence çektim...Hiç tavsiye etmiyorum o yüzden;adet gününden 1 gün sonrasını bekle idrarde yap testini;ben de yerleşme sanmıştım;sonra da regli üstüne görme sandım;bence 1-2 güne regl de olabilirsin. Zehirlenme içinse korkma;adet zamanın gelmeden önce zehirlenme gibi bir tehliken kesinlikle yok çünkü eğer döllenip başarısız olduysa bile sen farkında olmadan adetle beraber atıyormuş vücut onu ki;bunun için operasyon zaten yapılmıyor.Bence beni dinle ve stres yaratma kendine;
UNUTMAYIN KIZLAR:OLURSA OLUR OLMAZSA OLMAZ SİHİRLİ FORMÜLÜMÜZ
.
Bende de ancak öyle diyince oldu
![]()
iyiyim gebemi sağol kardeş sende iyisindir umarım uzun bir süre yoktun benim regl başlangıcı gibi değil canım ondan umut ediyorum yumurtlamamdan 7 gün sonra basladı tablomda yazıyo gerçi ve ateşim o gün düştü ve ertesi gün yükseldi günde 1 yada 2 damla peçeteye silince görüyorum lavaboda yoksa akmıyo öyle ve acık kahve pembemsi kan değil 4 gündür böyle peçetede görüyorum günde 1 yada 2 kez ve sol kasıkta batma oluyo ondan şüphelendim bende bu ay cok rahattım bakalım hayırlısı bekleyeyim o zaman regl günümü zaten az kaldı 3 gün sağol yorum için hakkımızda hayırlısı