• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
günaydın kızlar biraz önce wc ye gittim ve çok çok çok az kahverengi leke peçeteye geldi acaba testi erkenmi yaptım?yumurtlamaya göre bu cuma adet günüm.. acaba bu yerleşme kanamasımı yoksa veda kanamasımı bilemedim :44: dün kan tahlili yaptırdım 37,52 çıktı bu değer normal aslında yumurtlama sonrası 12. yada 10. güne göre.. :44: Allah hakkımızda hayırlısını versin.

çiğdemcim değerin süper tatlım gözün aydın tatlım :38:

Merhaba Arkadaşlar
Şimdi doktordan geldik. Hcg sonucum 385,5 :) keseyi göremedik ama :S daha çok küçüktür 10 gün sonra bakalım dedi
İnşallah bir sıkıntı olmaz da tutunur bana

:nazar:tebrik ederim canım çok sevindim kesenin görünmemesi çok normal merak etme benimde gözükmemişti 1 hafta sonra görebilirsiniz.

benim bugün biraz moralim bozuk :59:dün erken yatmıştım 23:30acaip bir sancı ile uyandım öle böyle değil düşünün artık yataktan kalkmama eşim bile uyandı ama kanamam yok allahtan yarım saat sürdü sonra geçti bende biraz önce doktorumu aradım gaz sancısıdır dedi progestan değerlerim şuan da yüksek olduğundan dolayı olurmuş kanaman yoksa üzülme hiç bişi olmaz dedi bugün muayenhanesi çağırdı gidicem öğleden sonra bakalım bebişim yaşıomu off ya :(( keşke içimi görebilseydim

Son düzenleme:
günaydın kızlar biraz önce wc ye gittim ve çok çok çok az kahverengi leke peçeteye geldi acaba testi erkenmi yaptım?yumurtlamaya göre bu cuma adet günüm.. acaba bu yerleşme kanamasımı yoksa veda kanamasımı bilemedim :44: dün kan tahlili yaptırdım 37,52 çıktı bu değer normal aslında yumurtlama sonrası 12. yada 10. güne göre.. :44: Allah hakkımızda hayırlısını versin.

yok güzelim üzülme...progesteron yükseldiği için o tür lekelenmeler çok normal...yarın kanda bir daha baktırırsan için rahatlar...ama stres yok:20:

1.gün.... 36,4..... 21 kas regl-leke
2.gün.... 36,2..... 22 kas regl
3.gün.... 36,3..... 23 kas regl
4.gün.... 36,3..... 24 kas leke
5.gün.... 36,3..... 25 kas leke
6.gün.... 36,4..... 26 kas
7.gün.... ????..... 27 kas
8.gün.... ????..... 28 kas
9.gün.... 36,2..... 29 kas yarı Pozitif :103:
10.gün... 36,3..... 30 kas
11.gün... 36,4..... 1 Aralık
12.gün... 36,2..... 2 Aralık:103:
13.gün... 36,3..... 3 Aralık yarı Pozitif
14.gün... 36,4..... 4 Aralık
15.gün... 36,3..... 5 Aralık :103:
16.gün... 36,0..... 6 Aralık yarı Pozitif/B]
17.gün... 36,2..... 7 Aralık yarı Pozitif
18.gün... 36,2..... 8 Aralık yarı Pozitif:103:
19.gün... 36,2..... 9 Aralık yarı Pozitif
20.gün... 36,1..... 10 Aralık
21.gün... 36,1..... 11 Aralık
22.gün... 36,4..... 12 Aralık yarı Pozitif:103:
23.gün... 36,0..... 13 Aralık
24.gün... 36,1..... 14 Aralık :103:
25.gün... 36,3..... 15 Aralık pozitif
26.gün... 36,2..... 16 Aralık 1,5 saat erken ölçüldü
27.gün... 36,3..... 17 Aralık 1,5 saat erken ölçüldü
28.gün... 36,2..... 18 Aralık :103: 1 saat erken ölçüldü
29.gün... 36,6..... 19 Aralık :103: 1 saat erken ölçüldü
30.gün... 36,6..... 20 Aralık yarı Pozitif 1 saat erken ölçüldü
31.gün... 36,5..... 21 Aralık yarım saat erken ölçüldü
32.gün... 36,4..... 22 Aralık yarım saat erken ölçüldü
33.gün... 36,5..... 23 Aralık yarım saat erken ölçüldü
34.gün... 36,6..... 24 Aralık yarım saat erken ölçüldü
35.gün... 36,5..... 25 Aralık yarım saat erken ölçüldü
36.gün... 36,4..... 26 Aralık :103: yarım saat erken ölçüldü
37.gün... 36,6..... 27 Aralık
38.gün... 36,7..... 28 Aralık
39.gün... 36,7..... 29 Aralık
30368d Ovulation Charts

yok güzelim üzülme...progesteron yükseldiği için o tür lekelenmeler çok normal...yarın kanda bir daha baktırırsan için rahatlar...ama stres yok:20:

:59: valla bilemedimki durucum yaa.. moralim bozuldu ister istemez ama içimdende hayırlısı sağlıklısı demedende edemiyorum.. çok zormuş bu işler be gülüm.. :59: Anne olmak ne zor bişeymiş öncesiyle sonrasıyla :59: Alah hepimizin yardımcısı olsun rabbim..

Son düzenleme:
:nazar:tebrik ederim canım çok sevindim kesenin görünmemesi çok normal merak etme benimde gözükmemişti 1 hafta sonra görebilirsiniz.

benim bugün biraz moralim bozuk :59:dün erken yatmıştım 23:30acaip bir sancı ile uyandım öle böyle değil düşünün artık yataktan kalkmama eşim bile uyandı ama kanamam yok allahtan yarım saat sürdü sonra geçti bende biraz önce doktorumu aradım gaz sancısıdır dedi progestan değerlerim şuan da yüksek olduğundan dolayı olurmuş kanaman yoksa üzülme hiç bişi olmaz dedi bugün muayenhanesi çağırdı gidicem öğleden sonra bakalım bebişim yaşıomu off ya :(( keşke içimi görebilseydim

geçmiş olsun deryacım tamamen Allah'a emanetiz..

günaydın lightcığım yumurtlaman 28. gün gerçekleşmiş ve bugün yumurtlamadan sonra 11. günün. kan değerin yumurtlamadan sonra 10. güne göre çok iyi :nazar::nazar: maşallah:nazar::nazar:katlana katlana hızla artar hayırlısıysa inşallah :49::16: hemen de hamilelik tickerı yapılmış aman da amanda :54::54::nazar: ama senin yumurtlaman 2 hafta geç olduğu için bebiş 5+4 de değil bugün 3+4 de yani tam 2 hafta geç yaz ticker yaparken SAT yerine. o hesaplayıcılar 14. gün yumurtlamaya göre hesaplıyor çünkü:16::16:

hadi gözün aydın fısstığım...inşallah hiç bir sorun yaşamadan alıverirsin kucağına...:16:

Canımmmm teşekkür ederim Allahım inşallah en kısa zamanda hayırlı ve sağlıklısını sana verecek :) Bu topiğe ilk geldiğimde sen çok yardımcı olmuştun Herşey için teşekkür ederim. Ben burada olucam gerçi :)

canım tesbrik ederim Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin.bişey sorucam sen prolaktine ne zaman baktırdın?adetinin kaçıncı günüydü?belki hamilelikten dolayı yükselmiş olabilir.bide dostinex kullandınmı?banada verdide doktor bugün içicem bide 4 gün sonra.2 tablet yani.

Teşekkür ederim Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın Ben prolactine reglin 3. günü baktırdım ve yüksek çıkmıştı o zaman gebelik söz konusu değildi. Dostinex verdi haftada 2 tane kullanmak için ama ben içmedim. Sadece her gün hayıt suyu ve adaçayı içtim. Sende dene derim

:59:sıkılma olur mu doktorun dediği gibi gaz sancısıdır zaten doktora da gidecekmişsin bugün orda görürsün bebişi için rahatlar:54: Allah yavrunuzu sağlığıyla bağışlasın sizlere inşallah:49::nazar:

allah sağlığıyla kucğına almayı nasip etsin ben tebrik etmiştim başta ama en sonda ben tebrik edeyim inşallah sıkı sıkı tutunur bebeğin sana canım yaa çok sevindim allah tamamına erdirsin inşallah maşallah sonucun çok iyi maşallah diyelim dua et yeni hamiş bize artık :nazar::nazar::nazar::nazar::64::64::46::46::46::71::71::71:

Aminnn Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Hep tutunsunlar hiç bırakmasınlar bizi :)
Duamı biraz sonra yayınlayacağım :)

:59:sıkılma olur mu doktorun dediği gibi gaz sancısıdır zaten doktora da gidecekmişsin bugün orda görürsün bebişi için rahatlar:54: Allah yavrunuzu sağlığıyla bağışlasın sizlere inşallah:49::nazar:

sağol canım inş. gaz sancısıdır:59: bugün artık belli olur napim Allahım nasıl nasip görüyorsa öle olsun kaderimizin önüne geçemiyoruz maalesef

günaydın lightcığım yumurtlaman 28. gün gerçekleşmiş ve bugün yumurtlamadan sonra 11. günün. kan değerin yumurtlamadan sonra 10. güne göre çok iyi :nazar::nazar: maşallah:nazar::nazar:katlana katlana hızla artar hayırlısıysa inşallah :49::16: hemen de hamilelik tickerı yapılmış aman da amanda :54::54::nazar: ama senin yumurtlaman 2 hafta geç olduğu için bebiş 5+4 de değil bugün 3+4 de yani tam 2 hafta geç yaz ticker yaparken SAT yerine. o hesaplayıcılar 14. gün yumurtlamaya göre hesaplıyor çünkü:16::16:
napim heves ettim yaptım :43: ama bende ticker sürekli değişir bi kilo i bebek tickere arada ovulasyon tickırı yapmaya çalştım :1:
yazdıkların bana moral verdi tafçım ne kadar rahat olmaya stes yapmamaya çalışsamda stres yapıyorum ister istemez..

Canım tebrik ederim...:16:Sonunda meleğin annesine geldi...:emir_bebek:Sitres yapma canım...Hamileliğinin tadını çıkar...Keseyide göreceksin...Bebişinide görüp kalp atışlarınıda duyacaksın...Rabbime bol bol dua et canım...

Welcome dün akşam sen geldimiştin aklıma :) Demek ki yazını alacakmışım :) Teşekkür ederim birazcık stresim ama :S Tutunur mu, keseyi görür müyüz, kalp atışlarını duyar mıyız falan :S Duasız üşürmüş yürekler Hiç dilimden düşmüyor zaten Şükürler olsun bu günümüze

:nazar:maşallah:nazar:
tebrik ederim çiğdemciğim Allah hayırlısıyla kucağına alacağın günleri de nasip etsin inşallah sağlığıyla:49::16::16::16:

Tafff teşekkür ederim İyi ki varsın biliyosun değil mi :) Bu topicteki bayanların hepsi mutlaka senin o güzel yüreğinden bişeyler duymuştur Allahım hep gönlüne göre verir inşallah

Back
X