canım nasıl oldun..
Fena :S kasıklarıma sancı giriyo, bağırsaklarımdan acayip sesler geliyo Müziğin sesini açtım bürodakiler duymasın diye :)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım nasıl oldun..
Fena :S kasıklarıma sancı giriyo, bağırsaklarımdan acayip sesler geliyo Müziğin sesini açtım bürodakiler duymasın diye :)))
canım kitledik tabi ama ne bileyim çocuk kapıya dayanınca insan ne yapacağını şaşırıyo işte...sanki giriverecekmiş gibi hissediyorsun...ay hiç sorma güzelim...çalışamadım...şöyle anlatayım...akşam saat 10 gibi eşime dedim ben yatacam çalışalım dedim...biz başladık çalışmaya birden kızım dayanmasın mı kapıya...babaaaaa anneeeeeetabi eşim panikledi...ne varsa dışarı gitti
...bende dedim eşime vardır her işte bir hayır neyse olsun bakalım...işte başıma gelenler böyle canım...çalışamadık kısacası...
Ahahahaahaahaaaaleeyn kilitleyemediniz mi kapıyı
Bizimkiler kilitliyordu;nedenini de büüüüünce anladım
![]()
haşlanmış patates en iyisi benceFena :S kasıklarıma sancı giriyo, bağırsaklarımdan acayip sesler geliyo Müziğin sesini açtım bürodakiler duymasın diye :)))
lekeler gelmiş ateşin de düşmüş adetin geliyor gibi sankihep 14. gün yumurtan çatlamış demiştim ama galiba 13. gün çatlamış yumurtan:97:
merhaba kızlar. ateş düşünce mi yumurta çatlar? ben hala çözemedimdee
ya o kadar acemiliğime geldi ki olivasyondan önceki 3-4 günde her gün çalıştık çift çizgi gördük hadi bide ertesi gün yapalım yeter dedik..ama bizim en son çalıştığımızdan 2 gün sonra yumurtlamışımo kadar yorulduğumuza mı yanayım boşa kürek çektiğimize mi bilemedim
![]()
o zaman ısı arttıktan sonra çalışmanın bir anlamı yok değil mi? doğru mu anlamışımevet canım çatladıktan sonrada ısın artmaya başlar...
Merhabalar,
Ben ilk defa bu ay ateş ölçme ve ovulasyon testini uyguladım. Ancak ateşi koltuk altından ölçmeye başlamıştım sonradan burdan okudumki ağızdan ölçmek daha doğru sonuç veriyormuş. O yüzden ateş tablom çok inişli, çıkışlı. Dün 36,00 iken bugün birden 35,1'e iniyor. Ama hergün ovulasyon testini yapmaya devam ediyorum aynı saatte ve hafta sonu koyu çift çizgiyi gördüm, çalışmalarımızı yaptık.Sonra yaptığım ovulasyon testlerinde 2. çizgi silik çıkmaya devam ediyor, en son dün yaptım. Normalde ayın 1'inde adet olmam gerekiyor. Adetime bu kadar yakın 2. çizginin silik çıkması normalmi, ateşimi güvenemediğim için onu baz alamıyorum. Çok uzattım ama birşey daha var erken gebelik testimde var bunu ne zaman yapmam gerekir. Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ediyorum...
Biz de tam yumurtlamadan 2 gün önce çalışmıştık;tuttu;çünkü spermin tek rahime ve yumurtalıklara doğru koşuşturma amacı yumurtayı bulup içine girmek
;ona o kadar odaklanır ki;bulamasa bile 48 saat öööle durup bekler
;yumurtladığın an da koku duyusunu kullanarak yumurtayı izleyip bulur ve kapıyı zorlamaya başlar...Eğer ki senin yumurta spermin kokusunu,kalitesini,ebatını ve sportif özelliklerini
severse kapısının açılmasına izin verir(bunu da sperm kardeş başındaki asitle delerek açar)
Hadi diyelim ki önce sen yumurtladın;bu sefer seninki damat adaylarından birini seçmek üzere 24-36 saat kadar bekleyebilir
![]()
Ovulasyon testinin 2 çift koyu çizgiden oluşması ardından bir daha test yapma;çünkü çok gereksiz;ayda sadece 1 kere yumurtlarsın ve onu da yakalayıp çalışmışsın;2.çizginin silik oluşu bu testlerde "yumurtlamıyorsun/negatif " anlamındadır.Bunu testinin kullanma talimatında çok açık bir şekilde anlatır;kağıdı kaybettiysen;kullandığın markayı google e yazıp oradan okuyabilirsin.Merhabalar,
Ben ilk defa bu ay ateş ölçme ve ovulasyon testini uyguladım. Ancak ateşi koltuk altından ölçmeye başlamıştım sonradan burdan okudumki ağızdan ölçmek daha doğru sonuç veriyormuş. O yüzden ateş tablom çok inişli, çıkışlı. Dün 36,00 iken bugün birden 35,1'e iniyor. Ama hergün ovulasyon testini yapmaya devam ediyorum aynı saatte ve hafta sonu koyu çift çizgiyi gördüm, çalışmalarımızı yaptık.Sonra yaptığım ovulasyon testlerinde 2. çizgi silik çıkmaya devam ediyor, en son dün yaptım. Normalde ayın 1'inde adet olmam gerekiyor. Adetime bu kadar yakın 2. çizginin silik çıkması normalmi, ateşimi güvenemediğim için onu baz alamıyorum. Çok uzattım ama birşey daha var erken gebelik testimde var bunu ne zaman yapmam gerekir. Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ediyorum...
o zaman ısı arttıktan sonra çalışmanın bir anlamı yok değil mi? doğru mu anlamışım
merhaba kızlar. ateş düşünce mi yumurta çatlar? ben hala çözemedimdee
evet canım çatladıktan sonrada ısın artmaya başlar...
Cuma günü belirgin çift çizgi, cumartesi aynı koyulukta gördüm, yani bugün dördüncü gün oluyo sanırım. Son adet tarihim 12 Aralık...haftasonu koyu çift çizgiyi gördüysen yumurtlamadan sonra 3. gün mü oluyor bugün :44: SAT neydi onu da belirtirsen yardımcı olabilirim belki:26: her koşulda eğer yumurtlama gününü kesin tespit ettiysen yumurtlamadan sonra 12. günde erken gebelik testi sonuç verir yani gebe isen çift çizgiyi görürsün ama yumurtlama gününü kesin tespit ettiysen![]()
hımmm:26::26: anladım ama tabi 48 saat bekleyebilmesi için rahim içinin çok sağlıklı olması lazım..yumurtanın beklimesine gelince biz o zamanı da kaçırdık sanırım çünki yumurtlamadan 3-4 gün sonra yaptık nasılsa geçti diye..ayy çok komik yaaa..sen o kadar uğraş uğraş o vakitte yapama![]()
Biz de tam yumurtlamadan 2 gün önce çalışmıştık;tuttu;çünkü spermin tek rahime ve yumurtalıklara doğru koşuşturma amacı yumurtayı bulup içine girmek
;ona o kadar odaklanır ki;bulamasa bile 48 saat öööle durup bekler
;yumurtladığın an da koku duyusunu kullanarak yumurtayı izleyip bulur ve kapıyı zorlamaya başlar...Eğer ki senin yumurta spermin kokusunu,kalitesini,ebatını ve sportif özelliklerini
severse kapısının açılmasına izin verir(bunu da sperm kardeş başındaki asitle delerek açar)
Hadi diyelim ki önce sen yumurtladın;bu sefer seninki damat adaylarından birini seçmek üzere 24-36 saat kadar bekleyebilir
![]()
Kızım ben taaa 300 km yol yaptım yumurtlama zamanım geldi diye:92:
;sen dibindekiyle işi ayarlayamadın
;yuh
ne diiiim
![]()
o zaman ısı arttıktan sonra çalışmanın bir anlamı yok değil mi? doğru mu anlamışım