• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
iyidir deryacım sen nasılsın nasıl oldun.. kan transferin nezaman olacak? Allah işinizi rast getirsin deryacım..

valla bilemiyorum yolundamı ronyacım progestan kullanıyorum karnım oldu davul gibi bütüngün yatıyom miğdem bulanıyo bilmiyorum progestanın etkisimi bu.. karnım acıkıyo ama miğdemde bulandığı için bişey yemek istemiyorum balık görmek hayal bile etmek istemiyorum :5: haftada 2 defa balık yenmeliymiş ama ben yiyemiyorum fena tiksindim :5: ara ara wcye çıktığımda peçeteye çok açık pembe gibi bi akıntı geliyo karnım ağrıyo belim ağrıyo.. bilmiyorum yani Allah sonumu hayır eylesin..

tamam tatlım şimdi yazıyotrum özelden..

canım inşallah hiç bişey olmucak sıkma canını
canım gnc den balık yağı al ama alırken özellikle civasız diye belirt
Rabbim izniyle sıkı sıkı tutunsun hiç bırakmasın anneciğini

herkese merhaba... ateş ölçme yöntemiyle ilgili sorularım olacaktı...ilk ne zaman ölçmeye başlıyoruz uygun zamanı nasıl belirliyoruz.. daha doğrusu hiç duymamıştım ben de kendimde uygulamak istiyorum bizde bebişimiz olsun istiyoruz.. şimdiden teşekkürler...

Adetinin ilk gününden itibaren ölçebilirsin. Ben adetime 3-4 gün vardı, hemen başlamıştım. Adet olunca da devam ettim. Her sabah aynı saatte (6-7) arası olabilir. Yataktan kalkmadan önce ölçüyoruz. Lavaboya vs. gitmeden önce. Çünkü kalktıktan sonra yaptığımız her harekette ateş değişiyor. O yüzden her gün aynı saatte yataktan kalkmadan ölçmek doğru sonucu veriyor. Kolay gelsin. :71:

herkese merhaba... ateş ölçme yöntemiyle ilgili sorularım olacaktı...ilk ne zaman ölçmeye başlıyoruz uygun zamanı nasıl belirliyoruz.. daha doğrusu hiç duymamıştım ben de kendimde uygulamak istiyorum bizde bebişimiz olsun istiyoruz.. şimdiden teşekkürler...

canım her sabah yataktan kalkmadan 6-8 arası ölçüyosun ama her zaman aynı saatte ölçmen gerek
ateşin yumurtlama döneminde hafifçe düşer ve yumurtlama olduktan sonra progesteron hormonunun etkisiyle ateşin yükselir.canım uykusuzluk hastalık ateşini olumsuz etkiler

bilgi için teşekkür ederim.. adetimin 5. günü ölçmek için geç kaldım sanırım.. yarındna itibaren ölçcem ama

zaten olsa sasırırdım neyse daha fazla ugrasmaym barı hergun bosuna olcuyodum desene..pkoda ne normalkı bu olsun

çok zor olmuyorsa senin için bence ölç birşey kaybetmezsin pko lu olup da ateş ölçen arkadaşlar ve hatta hamile olan arkadaşlar var:29:

17. gün yumurtan çatlamış bugün 13. gün ve ateşin ortalamanın altına düşmüş adet oldun mu?:44:

daha adet olmadım ama bu akşam ya da yarın olur heralde...yani bu ay da ffooooooooossssssssssss
3,günü doktora gidicem 2 ay klomen içicem bakıcaz duruma göre artık canım.....

iyidir deryacım sen nasılsın nasıl oldun.. kan transferin nezaman olacak? Allah işinizi rast getirsin deryacım..

valla bilemiyorum yolundamı ronyacım progestan kullanıyorum karnım oldu davul gibi bütüngün yatıyom miğdem bulanıyo bilmiyorum progestanın etkisimi bu.. karnım acıkıyo ama miğdemde bulandığı için bişey yemek istemiyorum balık görmek hayal bile etmek istemiyorum :5: haftada 2 defa balık yenmeliymiş ama ben yiyemiyorum fena tiksindim :5: ara ara wcye çıktığımda peçeteye çok açık pembe gibi bi akıntı geliyo karnım ağrıyo belim ağrıyo.. bilmiyorum yani Allah sonumu hayır eylesin..

tamam tatlım şimdi yazıyotrum özelden..

canım yarın olucak transferim hayırlısıyla yeni bir yola baş koyduk inş hakkımızda iyi olur :)

kızlar ya dikkatimi çekti bu arkadaş hep aynı şeyleri yazıyor,umarım bir yaramazlık yoktur.kafam karıştı da..

ewet canım bu arkadas hep aynı seyleri yazıyor tm beklentisi olabilir ama ben 3 kez cevap yazdım hergün ekliyo ama hergün sadece bunu ekliyo yorumlarımıza bakıp cvp yazmıyo bende o yüzden tekrar birşey yazmadım 3kez yazdım ama bi cıkıp geldim yine aynı msj taf da yorum yaptı ve sonra yine aynı msj bende anlamadım valla bu işten birşey inşallah yorumlarımızı okur ilk eklediği zamandan bu yana okusa görür sanırım :) :32::32:

sweetbaby canım sen aynı mesajı bu topiğe 9 kere yazmışın
acaba siteye yeni üye olduğundanmı bilemedin yanlışlıklamı yazdın
yoksa kuzumm sen bizle kafamı buluyon

sevgılı arkadaslarım oncelıkle sunu soylıyım aynı mesajı 2 kere yazmıyorum hergun atesımı olcuyorum ılk yazdıgım yazıya kopylayıp burda paylasıyorum 1 kez dusuk yapmıs ve 1 yıldırda bebek ozlemı ceken bırının nasıl dalga gectıgını dusunursunuz cok uzuldum gercekten burda bılgılerımızı paylasıyoruz belkı bırkac arkadasım yorum yaprda azda olsa bılgılenırım dıye hergunumu burda paylasıyorum ayrıca ınterntten cok arastırmasını yaptım dıl altından veya makttan olcumun yanında kımı drlar vajınadan olclblcıgnı soyluyor cunku rahıme cok yakın ve sıcaklıgın cok ıyı alınabılecgnı soyluyorlar bırde vucudun her bolgesının sıcaklıgı farklı olur ben ılk kez denıyorum bu yontemı dogru cıkarsa bırcok kısıyede tavsıye edebılırım hayırlısı olsun hepımız hakkında dusuk yasayanla hıc hamıle kalamayan arasında cok fark vardır arkadslar o kalp atıslarını gorupte sonrakı hafta bebgın öldüğünü duymak cok kotu kımseye yasatmasn alllahım :59:

ben mesajlarınız okudum tesekkurde yazdım ama gelmedıyse bılemem arkadslar kımseyle dalga gectıgım yok gercekten :59:

sevgılı arkadaslarım oncelıkle sunu soylıyım aynı mesajı 2 kere yazmıyorum hergun atesımı olcuyorum ılk yazdıgım yazıya kopylayıp burda paylasıyorum 1 kez dusuk yapmıs ve 1 yıldırda bebek ozlemı ceken bırının nasıl dalga gectıgını dusunursunuz cok uzuldum gercekten burda bılgılerımızı paylasıyoruz belkı bırkac arkadasım yorum yaprda azda olsa bılgılenırım dıye hergunumu burda paylasıyorum ayrıca ınterntten cok arastırmasını yaptım dıl altından veya makttan olcumun yanında kımı drlar vajınadan olclblcıgnı soyluyor cunku rahıme cok yakın ve sıcaklıgın cok ıyı alınabılecgnı soyluyorlar bırde vucudun her bolgesının sıcaklıgı farklı olur ben ılk kez denıyorum bu yontemı dogru cıkarsa bırcok kısıyede tavsıye edebılırım hayırlısı olsun hepımız hakkında dusuk yasayanla hıc hamıle kalamayan arasında cok fark vardır arkadslar o kalp atıslarını gorupte sonrakı hafta bebgın öldüğünü duymak cok kotu kımseye yasatmasn alllahım :59:

canım öncelikle çok geçmiş olsun ve umarım tez vakitte bebeğinin haberini alırsın
bence canım senin aynı mesaj üzerinden yazmana gerek yok bence
hergün düzenli olarak ateşini ölçüp tablonu koyabilirsin
ve hepimizde sana yorum yazarız ama aynı mesajı yazınca bizlerde şaşırdık açıkcası

ya cnm kopyala yapıstır yaptıgımdan onları sılmedım hıc hergun sadece ates degerımı ve adete kac gun kaldı onu yazıyordum o kadar kımseyle dalga gecemem gecmedımde bu bebek konusu en hassa oldugum konu herkes onun hasretınde :59:

ya cnm kopyala yapıstır yaptıgımdan onları sılmedım hıc hergun sadece ates degerımı ve adete kac gun kaldı onu yazıyordum o kadar kımseyle dalga gecemem gecmedımde bu bebek konusu en hassa oldugum konu herkes onun hasretınde :59:

canım tamam o zaman no problemm
sen ateşini eklemeye devam et ama kendine yeni format oluştur
yani her defasında onu ekle

tamadır şimdi oldu işte kafam o kadar dolu kı hıc bu sekılde dusunecegınız gelmedı aklıma o yuzdende sılmedım o ılk yazımı ıste cok zor bu bebek ısı cokkkk :1:

inş hepımızınkı ama su an 2 3 gundur fılan daha dogrusu kasıklarım agrıyor goguslerım cok sıstı uyutmuyor dokunamıyorum ustune yatamıyorum afedersnz akıntım artttı bıde bugunku atesım 37 ye cıktı 36.9 devam edıyordu 37 oldu bakalım hayırlısı bu belırtılerı daha oncede yasamıstım ama sonu gelmemıstı vucut kendıde yapabılıyormus ben cok ıstedıgım ıcın psıkolojıkde olblyomus yanı ıns vardır bısıler cokta umıtlenmek ıstemıyorum

inş hepımızınkı ama su an 2 3 gundur fılan daha dogrusu kasıklarım agrıyor goguslerım cok sıstı uyutmuyor dokunamıyorum ustune yatamıyorum afedersnz akıntım artttı bıde bugunku atesım 37 ye cıktı 36.9 devam edıyordu 37 oldu bakalım hayırlısı bu belırtılerı daha oncede yasamıstım ama sonu gelmemıstı vucut kendıde yapabılıyormus ben cok ıstedıgım ıcın psıkolojıkde olblyomus yanı ıns vardır bısıler cokta umıtlenmek ıstemıyorum

canım şuanki belirtilerin gebelik belirtileri
umarım dediğin gibi psikolojik değildir bunlar

Back
X