• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aminnnn inşallah hayatım yaa ama insan elinde olmadan kafasında kuruyo :S
Bi aksilik çıkmadan şu 9 ayı atlatsaydık :S
Allahım en kısa zamanda seninde böyle haberlerini okumayı nasip etsin :)

amin canım inşallah en kısa zamanda nasip eder allahım göz acıp kapayana kadar gecsinde 9 ayın inşallah kucagıma aldım bebeğimi yaz bize inşallah 8 ay sonra hamilelerimize sorunsuz sıkıntısız hamilelik nasip etsin olmayanlarada tez vakitte saglığıyla bebişler versin allahım amin..:nazar::nazar::nazar::nazar:

bekleyiş canım yumurtlamışsın ve ateşin güzel gidiyor
bakalım inşallah güzel haberler alırız

inşallah canım senden de alırız inşallah aklıma hamile değilmi diye takılıp duruyosun inşallah hamiş haberi verirsin bize en kısa zamanda bende size veririm inşallah

AYNI mı anamm ben hep farklı sanmıştım.:9:o zaman nie yumurtlama günüm 13.-14.gün ama çatlamaya 16 deniyo aynıysa bu nasıl oluyo

cnm sen sanırım farklı derken şöyle farklı sandın yumurtan gün gün gelişir yumurtan büyür büyür ve yeteri kadar büyüdüğünde tabi bu büyüme asamasında ateşin düşük seyreder ve yeteri kadar büyüdükten sonra catlar ve catlamayla bi salgı gelir adı aklıma gelmedi şimdi neyse o salgının etkisiyle ateşin yükselir ve çatlayan yumurtan sperm girsin diye bekler ve sperme denk gelemezse atılmak üzere 14 gün sonra regl oluruz yeni yumurta olustururuz ama yumurtlama tam olarak catladıgı zamana deniliyor çok bilmiş gibi konustum demi yaaa :1::1::1:

FF 17. gün gösterse de bence 19. gün yumurtan çatlamış sen 30. gündesin yani 11. gündesin 3 günün var ve birşey dikkatimi çekti 27. ve 28. günde ateşin düşmüş tekrar yükselmiş yani yumurtlamadan sonra 8. 9. güne geliyor inşallah yerleşme düşüdüdür:29:

Canım ben de merak ediyorum ne zaman ovu. gerçekleşti. Tam anlamıyla yorumlayamadım. OPK 17.gün pozitif gösterdi. 18.gün silikleşti. Ama 48 saat sonra da çatlayabiliyormuş, 12 saat sonra da. Artık ne zaman çatladı bilemiyorum. Ama ben de şundan şüpheleniyorum, 27.gün akıntım çoktu. Koyu sarı bir akıntım vardı. Geçen ay kahverengi lekelenmem olmuştu 26.günümde, sonra pozitif testlere rağmen adetim gelmişti. Bu ay da o sarı akıntı implantasyon sırasında gelmiş olabilir mi diye düşünüyorum. Şimdi beyaz krem gibi akıntım devam ediyor. Eğer döllenme olmuşsa yerleşme 27sinde oldu gibime geliyor benim de. Birkaç gün içinde öğreneceğim inşallah sonucu. Çok sağol canım. Hayırlısı Allah'tan. Dua ile bekliyorum. Yorumların için çok teşekkürler canım. Sevgiler. :71:

Canım ben de merak ediyorum ne zaman ovu. gerçekleşti. Tam anlamıyla yorumlayamadım. OPK 17.gün pozitif gösterdi. 18.gün silikleşti. Ama 48 saat sonra da çatlayabiliyormuş, 12 saat sonra da. Artık ne zaman çatladı bilemiyorum. Ama ben de şundan şüpheleniyorum, 27.gün akıntım çoktu. Koyu sarı bir akıntım vardı. Geçen ay kahverengi lekelenmem olmuştu 26.günümde, sonra pozitif testlere rağmen adetim gelmişti. Bu ay da o sarı akıntı implantasyon sırasında gelmiş olabilir mi diye düşünüyorum. Şimdi beyaz krem gibi akıntım devam ediyor. Eğer döllenme olmuşsa yerleşme 27sinde oldu gibime geliyor benim de. Birkaç gün içinde öğreneceğim inşallah sonucu. Çok sağol canım. Hayırlısı Allah'tan. Dua ile bekliyorum. Yorumların için çok teşekkürler canım. Sevgiler. :71:

peki hcg hormonu idrara nezaman karışır eğer 27. günde yerleşme olduysa.. bahsettiğin tarzda akıntı bende de 28. günümde oldu, bugün 30. günüm idrar testi yapsammı diyorum..

peki hcg hormonu idrara nezaman karışır eğer 27. günde yerleşme olduysa.. bahsettiğin tarzda akıntı bende de 28. günümde oldu, bugün 30. günüm idrar testi yapsammı diyorum..

sevdebilge arkadaşımızın 14. gün yumurtası çatlamadı 19. gün çatladı yani adet günü 33. oluyor. biz ona göre yorum yapmıştık. senin yumurtanın çatlama günü ne zamandı kaçıncı gündü:26: genelde yumurtlamadan sonra 7-9 gün içinde döllenmiş yumurta rahime yerleşiyor ve yerleştiği anda b-hcg salgılamaya başlıyor. ama bu hormon kanda hemen belli olurken idrara geçme süresi herkeste aynı olmuyor. genelde yumurtlamadan sonra 10-12. günlerden sonra erken gebelik testleriyle idrarda silik çizgi olarak belli edebilir kendini ki bu yumurtlama gününü kesin biliyorsan olur:34:

Son düzenleme:
Arkadaşlar
bu ateş ölçme yöntemini ben hiç anlamadım.şuan regl dönemimdeyim ve yarın son günü olacak.ateş basmaları oluo :59: Dün kasığımda batma vardı.
Ama asıl sormak istediğim bu ateş ne zaman ölçülmeye başlanmalı kaç olunca yumurtladığımın sinyali olacak bana bi açık açık anlatırmısınız ???ne zaman ölçmek gerekiyo???

Help meeee:61:

birşey sordum ama cevap alamadım

yine de teşekkürler...

ateş ölçmeye mümkünse adetin ilk gününden itibaren başlamak gerekiyor ki bir sonraki adet olman ateşin kaçlardayken gerçekleşiyor onu bilmek için..
herkesin ateş ortalaması farklı olmakla birlikte baz alınan kişinin ateş ortalamasının bir yerden sonra yüksek gitmesi ki bu yumurtladığını gösterir. ateşinin yükseldiği günün öncesi yumurtanın çatladığı gündür. ve hep önceki günlerden yüksek gitmelidir. önceki sayfalardan okuma imkanın varsa örnek olarak kişilerin ateşlerine bakabilirsin:29:

Son düzenleme:
slm kızlar iyi akşamlar inş guzel haber verırız ya bıde sevde bılge gecen ay ne zaman adet oldun canım sen ıkımızınde son 1 gunu kaldıgını soylemıs arkadaslarda ben aralık 25 te oldum

slm kızlar iyi akşamlar inş guzel haber verırız ya bıde sevde bılge gecen ay ne zaman adet oldun canım sen ıkımızınde son 1 gunu kaldıgını soylemıs arkadaslarda ben aralık 25 te oldum

canm ben demiştim ikinizinde 1 gün kalmış diye ama sevde bilgenin tablosu yanlış çekmiş çizgisini daha 3 günü var sanırım... arkadasımız 32günde bir adet oluyor gecen ay seninle aynı tarihte olması imkansız yani sen in yarın ama adet günün inşallah hamilesindir :):nazar::nazar:

Bilmiyorum maalesef. Ben 28.gün test yaptım çıkmadı. Eğer 27.gün yerleşme olduysa çıkmazdı zaten. Hemen idrara çıkmaz çünkü. Ama şimdi tekrar yapmaya korkuyorum. Adetimi bekleyip öyle yapsam diyorum. :18: Akıntım arttı bugün bu arada.:18:

Canım ben 20 Aralık'ta adet oldum en son. Beklenmeyen(!) adet tarihim 20 Ocak ama geç ovulasyon olmuşsam 1-2 gün sarkabilir. Bilemiyorum bakalım ne olacak. Akıntım da arttı. İnşallah hayra alamettir. Umarım hamileyizdir. Güzel haberler vermek duasıyla... :29:

canm ben demiştim ikinizinde 1 gün kalmış diye ama sevde bilgenin tablosu yanlış çekmiş çizgisini daha 3 günü var sanırım... arkadasımız 32günde bir adet oluyor gecen ay seninle aynı tarihte olması imkansız yani sen in yarın ama adet günün inşallah hamilesindir :):nazar::nazar:

Evet benim ne zaman adetim gelecek bilemiyorum. Umarım hayırlı bir sebepten ötürü gelmez bu ay. :9: İnşallah hepimiz hamiş haberi veririz bu ay. :71:

kızlar ateşin aynı saattemi ölçülmesi lazım ben öle yapmadım bugün 24. günüm hep farklı saatlerde ölçtüm ama hep uyanır uyanmaz ölçtüm daha öncede yazdım ama ya cevap vermediniz yada ben görmedim :70:

hımm benımle aranda 5 gun var o zaman ama benım adetım 25 ten 25 olmaz genelde ama 2 3 gun one atar o yuzden pek sanmıyorum 19 u adet gunum olsun o kadar erken hıc olmadım daha yarın 26. gunum 28 29 gunde bır olurum ben

Bilmiyorum maalesef. Ben 28.gün test yaptım çıkmadı. Eğer 27.gün yerleşme olduysa çıkmazdı zaten. Hemen idrara çıkmaz çünkü. Ama şimdi tekrar yapmaya korkuyorum. Adetimi bekleyip öyle yapsam diyorum. :18: Akıntım arttı bugün bu arada.:18:

Canım ben 20 Aralık'ta adet oldum en son. Beklenmeyen(!) adet tarihim 20 Ocak ama geç ovulasyon olmuşsam 1-2 gün sarkabilir. Bilemiyorum bakalım ne olacak. Akıntım da arttı. İnşallah hayra alamettir. Umarım hamileyizdir. Güzel haberler vermek duasıyla... :29:

Evet benim ne zaman adetim gelecek bilemiyorum. Umarım hayırlı bir sebepten ötürü gelmez bu ay. :9: İnşallah hepimiz hamiş haberi veririz bu ay. :71:

sevdebilgecim senden ümitliyim canım.. inşallah bu ay güzel haberleri vereceksin tatlım..

amin canım inşallah en kısa zamanda nasip eder allahım göz acıp kapayana kadar gecsinde 9 ayın inşallah kucagıma aldım bebeğimi yaz bize inşallah 8 ay sonra hamilelerimize sorunsuz sıkıntısız hamilelik nasip etsin olmayanlarada tez vakitte saglığıyla bebişler versin allahım amin..:nazar::nazar::nazar::nazar:

aminnnnnnnnnnnnnnn

kızlar ateşin aynı saattemi ölçülmesi lazım ben öle yapmadım bugün 24. günüm hep farklı saatlerde ölçtüm ama hep uyanır uyanmaz ölçtüm daha öncede yazdım ama ya cevap vermediniz yada ben görmedim :70:

hergün aynı saatte ve sabah ölçmen lazım(6 ile 8 arası sabit bi saatte) ve tabiki yataktan kalkmadan.

sevdebilgecim senden ümitliyim canım.. inşallah bu ay güzel haberleri vereceksin tatlım..

Canım inşallah. Çok teşekkür ederim. Siz bana ümit veriyorsunuz. İnşallah güzel haberler veririz hepimiz. Hamilelik günlerimizi konuşuruz inşallah en yakın zamanda.:97::97::97::97:

1. gün 3 ocak p.tesi
2. gün 4 ocak Salı
3. gün 5 ocak çar.ba
4. gün 6 ocak per.be
5. gün 7 ocak Cuma
6. gün 8 ocak c.tesi
7. gün 9 ocak Pazar soğan, :)))
8. gün 10 ocak p.tesi soğan
9. gün 11 ocak Salı soğan
10.gün 12 ocak çar.ba soğan
11.gün 13 ocak per.be soğan 36,1
12.gün 14 ocak Cuma soğan 35,9
13.gün 15 ocak c.tesi soğan, :))) 36,1
14.gün 16 ocak Pazar soğan, :))) 36,1
15.gün 17 ocak p.tesi soğan 35,8
16.gün 18 ocak Salı soğan 36,1

fıstık şimdilik olmamış gibi görünüyor ancak yarın ve sonraki gün yükselirse 15.gün
diyebiliriz.canım akıntı durumunuda belirt tablonda

Back
X