• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
9.gün 2.01.2011.........(!!) ısı ölçümü yok
10.gün 3.01.2011.........( ısı ölçümü yok ilişki yok)
11.gün 4.01.2011......... 36.7 !!
12.gün 5.01.2011......... 36.6
13.gün 6.01.2011......... 36.7 !!
14.gün 7.01.2011......... 36.8
15.gün 8.01.2011......... 36.9 !!
16.gün 9.01.2011......... 36.8 !!
17.gün 10.01.2011........ 36.8
18.gün 11.01.2011.........36.8 !!
19.gün 12.01.2011.........36.7
20.gün 13.01.2011.........36.8 !!
21.gün 14.01.2011.........36.8
22.gün 15.01.2011.........36.9
23.gün 16.01.2011.........36.9
24.gün 17.01.2011.........37.0
25.gün 18.01.2011.........36.9
26.gün 19.01.2011.........36.9
27.gün 20.01.2011.........36.8
28.gün 21.01.2011.........36.9

günaydın kızlarrrr ya bısey sorcam sevdebılge ve ronya adet olmadıları dımı beklıyoruz hep beraber bıde bekleyıs vardı hadı kızlar bu guzel cuma gunumuzun hayrına guzel haberler alalım ınsallah

ah cnm benim saol inş vardır ama su gelıyor aklıma luteal faz bende ya 16 ıse herkeste 14 olmayabılır korkuyorum ama hayırlısı bakalım ıns olmam

12. gün yumurtan çatladıysa bugün yumurtlamadan sonra 16. gündesin bence test yapsan varsa birşeyler çıkar luteal fazın uzun sürmesi gebelik varsa sorun olmaz ki progesteron salgılaması devam eder ki bu gebelikte istenen birşey:34:

henüz erken ama yine de yayınlayım dedim.bir de ben bugün yükselir diye bekliyodum ama düşmüş.bir anormallik yok değil mi

ateş tablom...

1.gün=36.3

2.gün=36.1

3.gün=36.1

4.gün=36.3

5.gün=36.3

6.gün=36.4:6:

7.gün=36.4

8.gün=36.3:6:

9.gün=36.3

10.gün=36.3:6:

11.gün=36.4

12.gün=36.3

henüz erken ama yine de yayınlayım dedim.bir de ben bugün yükselir diye bekliyodum ama düşmüş.bir anormallik yok değil mi

ateş tablom...

1.gün=36.3

2.gün=36.1

3.gün=36.1

4.gün=36.3

5.gün=36.3

6.gün=36.4:6:

7.gün=36.4

8.gün=36.3:6:

9.gün=36.3

10.gün=36.3:6:

11.gün=36.4

12.gün=36.3
yok yok gayet normal gidiyor ateşin...bence ateşin 36.1 i görüp yükselecek...bu günleri iyi değerlendir..sakın kaçırma...

valla cnm o gunlerdı zaten tam hatırlamıyorum ama akıntıyı hıssetıgımı yazmıstım zaten eger oyleyse dedıgın dogrudur bugunde gecsın su 2 gun ıcınde test yapcam zaten varsa hemen yazarım buraya saol yorumların ıcın

yok yok gayet normal gidiyor ateşin...bence ateşin 36.1 i görüp yükselecek...bu günleri iyi değerlendir..sakın kaçırma...

ay öyle mi çok sevindim.saol cnm yorumun için.tamam iyi değerlendircem bugünleri.çalışma var bugün zaten:9:bir şey daha sorcam.diyelim ki düzenli adet gören bir kadın(mesela ben:1:)her ay aynı gün mü yumurtlar ve akıntıları aynı gün mü gelir.yani eğer yumurtladıysa illa akıntı mı olması lazım.olmadıysa yumurtlama yoktur mu demeliyiz

Son düzenleme:
30bc44 Ovulation Charts9-10-11-13. gün çalışmalar

sabah doktordaydım yumurtam 15,5mm olmuş bugün 14. günüm rahim kalınlığım da 7.5mm.
12. günümde 13mm di:97: büyümesi normal ama normalde 14. gün çatlardıbenim yumurtam tabi gelişimi geç kalmış bu ay o yüzden 16. günden sonra çatlarmış. bu arada pıhtılaşma testleri yaptıracağım.:16:

Son düzenleme:
ay öyle mi çok sevindim.saol cnm yorumun için.tamam iyi değerlendircem bugünleri.çalışma var bugün zaten:9:bir şey daha sorcam.diyelim ki düzenli adet gören bir kadın(mesela ben:1:)her ay aynı gün mü yumurtlar ve akıntıları aynı gün mü gelir.yani eğer yumurtladıysa illa akıntı mı olması lazım.olmadıysa yumurtlama yoktur mu demeliyiz
canım 1 gün önce 1 gün sonra olabilir...akıntı her kadında farklı görülebilir...birinde iç çamaşırı kirletecek kadarken birinde hiç dışarı taşmayabilir...o yüzden bizler hep rahim muayenesiyle akıntı kontrolü yaptık...o yöntem daha güvenli...işaret parmağınla orta parmağını vajene yerleştir ve içerde tıpkı kaşıkla bişeyler alıyomuş gibi yap ve parmaklarını dışarı çıkar...içerden almış olduğun akıntıyı incele...yumurtlama günü ve bir gün öncesi çok şeffaf sümük gibi bir akıntın olacak...işte o günü sakın kaçırma :9:

30bc44 Ovulation Charts

sabah doktordaydım yumurtam 15,5mm olmuş bugün 14. günüm rahim kalınlığım da 7.5mm.
12. günümde 13mm di:97: büyümesi normal ama normalde 14. gün çatlardıbenim yumurtam tabi gelişimi geç kalmış bu ay o yüzden 16. günden sonra çatlarmış. bu arada pıhtılaşma testleri yaptıracağım.:16:
hadi bakalım geç olsun güç olmasın fıstık...bu ay olmazsa öbür ay olur sıkma kendini..inşallah pıhtılaşma sorunun yoktur..çünkü gerçekten çok zor..her gün iğne oluyorum ben...çok canım yanıyor...iğneyi hiç hissetmiyorum ama sıkılan ilaç resmen o bölgeyi felç ediyor...rabbim kimseye vermesin inşallah...

canım yumurtlama olup olmadığını akıntıdan ziyade ateş çok iyi ele veriyor...

canım 1 gün önce 1 gün sonra olabilir...akıntı her kadında farklı görülebilir...birinde iç çamaşırı kirletecek kadarken birinde hiç dışarı taşmayabilir...o yüzden bizler hep rahim muayenesiyle akıntı kontrolü yaptık...o yöntem daha güvenli...işaret parmağınla orta parmağını vajene yerleştir ve içerde tıpkı kaşıkla bişeyler alıyomuş gibi yap ve parmaklarını dışarı çıkar...içerden almış olduğun akıntıyı incele...yumurtlama günü ve bir gün öncesi çok şeffaf sümük gibi bir akıntın olacak...işte o günü sakın kaçırma :9:

çok az da olsa olur yani demi.eğer hiç olmamışsa akıntı yumurtlama yok mu demektir.benim gecen ay 12.gün olmuştu akıntı bu ay dün yani 11. gün azcık bişiler oldu gibi ama bugün yok.bi kaç gün için de olurmu ki.

hadi bakalım geç olsun güç olmasın fıstık...bu ay olmazsa öbür ay olur sıkma kendini..inşallah pıhtılaşma sorunun yoktur..çünkü gerçekten çok zor..her gün iğne oluyorum ben...çok canım yanıyor...iğneyi hiç hissetmiyorum ama sıkılan ilaç resmen o bölgeyi felç ediyor...rabbim kimseye vermesin inşallah...

:52: ay canım sendedemi var pıhtılaşma bendede var:50: senin hangi genin bende mthfr 677 ve 1298 heterozigot ne iğnesi vuruluosun bende vurulmuştum bu hamileliğimde 1 ay ama olmadı işte gerçekten ilacı çok can yakıo ve morarıo:59:

30bc44 Ovulation Charts9-10-11-13. gün çalışmalar

inş pıhtılaşman yoktur canım duruşah ın dediği gibi çok zor gerçekten iğneler ayrı acaba yaşıomu kalp atışları varmı die beklemek ayrı :59:

herkese merhaba hayırlı cumalar..
ateş ölçmek için illa adetin 1. gününden başlamak mı gerekiyor.. 12 ocak ta adetin ilk günüydü. Yarın sabah ölçmeye başlasam doğru olur mu?

:52: ay canım sendedemi var pıhtılaşma bendede var:50: senin hangi genin bende mthfr 677 ve 1298 heterozigot ne iğnesi vuruluosun bende vurulmuştum bu hamileliğimde 1 ay ama olmadı işte gerçekten ilacı çok can yakıo ve morarıo:59:
yaa sorma evet bende de var..bendeki faktör leiden V heterezigot...evet mosmor oldu kollarım yaaa...

Merhaba Arkadaşlar
Durucum iyi haberlerle gelirsin inşallah :) Merakla bekliyorum :)

Benim biraz kötü bir haberim var daha ne olduğunu bilmiyoruz gerçi :S Dün akşam lavaboya gittim afedersiniz idrarım bitti 2 damla kahverengi leke geldi :( Sonra gece bi daha olmadı Ama bu sabah tekrar 1 damla geldi :( Randevuyuda yarına alabildim :( İnşallah bi problem yoktur

Merhaba Arkadaşlar

Benim biraz kötü bir haberim var daha ne olduğunu bilmiyoruz gerçi :S Dün akşam lavaboya gittim afedersiniz idrarım bitti 2 damla kahverengi leke geldi :( Sonra gece bi daha olmadı Ama bu sabah tekrar 1 damla geldi :( Randevuyuda yarına alabildim :( İnşallah bi problem yoktur

mrb canım merak etme bişey yoktur hamilelikte kahverengi lekelenmeler oluyor sen içini ferah tut ve çok fazla ayakta kalmamaya dikkat et sağlığıyla alıcaksın bebişini kucağına:16:

yaa sorma evet bende de var..bendeki faktör leiden V heterezigot...evet mosmor oldu kollarım yaaa...

aynı genden eşimin kuzenindede var şimdide cimcime bir kızı oldu 1,5 yaşında o yanılmıyorsam sabah akşam vuruluodu clexane 0.4 lük iğne birde göbekten vurmaya dene en çok kol acıosu bende :( göbekten kendim vuruodum son zamanlarda orası çok acımıodu

mrb canım merak etme bişey yoktur hamilelikte kahverengi lekelenmeler oluyor sen içini ferah tut ve çok fazla ayakta kalmamaya dikkat et sağlığıyla alıcaksın bebişini kucağına:16:

İnşallah dediğin gibidir Derya korkuyorum açıkcası :( Bürodayım, mecburen otur kalk yapıyorum Başımda ağrımaya başladı :(

Merhaba Arkadaşlar

canım o hormonların yükselmesiyle olabiliyor...üzülme...sana progestan vermedi mi doktorun
aynı genden eşimin kuzenindede var şimdide cimcime bir kızı oldu 1,5 yaşında o yanılmıyorsam sabah akşam vuruluodu clexane 0.4 lük iğne birde göbekten vurmaya dene en çok kol acıosu bende :( göbekten kendim vuruodum son zamanlarda orası çok acımıodu
canım dün ilk kez göbekten yaptım acıdı ama morarmadı...göbekten devam edeceğim bende...benimde 10 yaşında bir kızım var...ne iğne oldum ne de başka bir ilaç kullandım...diyorum şimdide kullanmasam ne olur acaba...

Back
X