• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hepinize iyi akşamlar arkadaşlar...çiğdemciğim her şey yoluna girecek meraklanma sen...inşallah hepimiz için güzel günler gelecek...aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz:16:

bekleyiş4848 sana yazdım notu oku ha

evet olabilir cnm ben geçen ayda tutunma yerleşme düşüşü yerleşme lekesi yaşadım ama regl oldum bide bugünde et parçaları görünce tutamadım kendimi ağlıyorum eşim sağolsun üzme kendini haytım hayırlısı de herzaman diyo ama içim parçalandı allah artık bekletmeden versin çok yoruldum başım çok kötü sabahtan beri çatlıyo resmen dışarda çalışıyo eşim güvenliğine bakıyo kaldığımız yerin iyiki yakınımda her dakika teselli olabiliyo bana inşallah böyle şeyleri bi daha yaşatmasın allah kkimseye sağlığıyla sıkı sıkı tutunsun herkesin bebeği

evet olabilir cnm ben geçen ayda tutunma yerleşme düşüşü yerleşme lekesi yaşadım ama regl oldum bide bugünde et parçaları görünce tutamadım kendimi ağlıyorum eşim sağolsun üzme kendini haytım hayırlısı de herzaman diyo ama içim parçalandı allah artık bekletmeden versin çok yoruldum başım çok kötü sabahtan beri çatlıyo resmen dışarda çalışıyo eşim güvenliğine bakıyo kaldığımız yerin iyiki yakınımda her dakika teselli olabiliyo bana inşallah böyle şeyleri bi daha yaşatmasın allah kkimseye sağlığıyla sıkı sıkı tutunsun herkesin bebeği

amin inşallah tez zamanda versin hayırlısıyla sağlıklı. ben düşük yapmıştım 6 ay önce şimdi yeniden istiyoruz ama adet oldum ben de bugün üzülme canım allah büyük:107:

canım üzülme nolur...hayırlısıyla en kısa zamanda gelecek cennet kokulularımız...

bence eşin mutlaka test yaptırsın çünkü böyle zaman geçtikçe gerçekten insan yoruluyor. hem sorun varsa boşuna uğraşıp stres yapıyosun. en azaından sorun neyse halledilir. ama şu da bir gerçekki erkekler böyle şeyleri kendilerine yediremiyorlar herhalde. bizdede böyle bir sorun olsa gitmek istemezdi herhalde. ama bence ikna edersin. allah hepimiz için hayırlısını versin.

bence eşin mutlaka test yaptırsın çünkü böyle zaman geçtikçe gerçekten insan yoruluyor. hem sorun varsa boşuna uğraşıp stres yapıyosun. en azaından sorun neyse halledilir. ama şu da bir gerçekki erkekler böyle şeyleri kendilerine yediremiyorlar herhalde. bizdede böyle bir sorun olsa gitmek istemezdi herhalde. ama bence ikna edersin. allah hepimiz için hayırlısını versin.

ikna oldu cnm ben üzüntüde kendimi yedim bütün gün dayanamadı bu ay son kez deneyeceğiz ve dr a gidecek

canım üzülme nolur...hayırlısıyla en kısa zamanda gelecek cennet kokulularımız...

amin cnm inşallah gelir daha fazla bekletmeden herşeyde bir hayır vardır bilmediğimiz hayırlısı böyleymiş diyorum allah kucagınıza almayı nasip etsin bütün hamişlerimizin iyiki varsınız kızlar yaa hepinizi çok seviyorum :71::71:

:34:çok iyi canım o zaman son bir ayın bu ayda sabret sonra gidin inşallahda hiç bir sorunda çıkmaz. herşeyin bir zamanı var işte bekleyip görcez. bide bu ateş ölçmekte sıkıyo ya ben bu ay sonuna kadar ölçecem ama bi sonraki aylarda sadece yumurtlamayı görmek için ölçecem

:34:çok iyi canım o zaman son bir ayın bu ayda sabret sonra gidin inşallahda hiç bir sorunda çıkmaz. herşeyin bir zamanı var işte bekleyip görcez. bide bu ateş ölçmekte sıkıyo ya ben bu ay sonuna kadar ölçecem ama bi sonraki aylarda sadece yumurtlamayı görmek için ölçecem

ewet cnm bu ay son ayım inşallah cnm bende ateşimi yumurtlamaya kadar ölçüp bırakacagım stres olmamak için ogünden sonrasını da unutacagım tamamen adet günümü falan hiç bakmayacagım ayın kacına denk geliyor diye gününü bilmek daha cok stres yapıyo:) inşallah sende hamiş kalırsında bi daha ateş ölçmene gerek kalmaz :71::71::71:

kızlar bugun 30.günüm kırmızı kartı yedim :18: ama sunu ögrendım demekkı adettten 14 gün öncesi yumurtlama ıse ayın 9unda yumurtlamam olmus ve aslında sevındımde adet olduguma neden mı cunku bundan 3 ay once fılan 40 45 gun fılan adet olmadım ılacla adet olabıldım en azından herseyın yoluna gırmıs olmasına sevındım cok sukur stresım bıttı artık bundan sonrakı ay ıns hepımız o guzerl haberı alırız bu arada derecem 36.6 cıktı anladım zaten olcagmı sabah 6.15 te olctum sımdıde adet oldum herseyın hayırlısını versın rabbim ve kızlar ınternetten ovulasyon hesaplamaya gırdıgımdede ayn 9 unu gosterdı ve adetı 23 demıstı gercekten oldu ve bırde 2 tane program kullanıyorum adwanced woman ve 4women only ıkısıde ayın 9 u yumurtlama demıstı kullanmak ısteyenlere duyurulur :)

Son düzenleme:
1.gün 12/01 36.7 (regl başladı)
2.gün 13/01 36.2
3.gün 14/01 36.4
4.gün 15/01 36.4
5.gün 16/01 36.3 (regl bitti) *
6.gün 17/01 36.4
7.gün 18/01 36.3
8.gün 19/01 36.3
9.gün 20/01 36.3
10.gün 21/01 36.3
11.gün 22/01 36.5 *
12.gün 23/01 36.0

ateş tablom.bu ay havuç suyu içtim belki erken çatlamış olabilir yumurtam.adetlerim düzenlidir.pek şaşmaz.rca etsem bi yorum yapın bakalım kızlar neler olmuş

1.gün=36.3

2.gün=36.1

3.gün=36.1

4.gün=36.3

5.gün=36.3

6.gün=36.4:6:

7.gün=36.4

8.gün=36.3:6:

9.gün=36.3

10.gün=36.3:6:

11.gün=36.4

12.gün=36.3:6:(çok azcık akıntı,az kasık ağrısı)

13.gün=36.3:6:( şeffaf uzayan akıntı)

14.gün=36.5(şeffaf uzayan akıntı)

ateş tablom.bu ay havuç suyu içtim belki erken çatlamış olabilir yumurtam.adetlerim düzenlidir.pek şaşmaz.rca etsem bi yorum yapın bakalım kızlar neler olmuş

1.gün=36.3

2.gün=36.1

3.gün=36.1

4.gün=36.3

5.gün=36.3

7.gün=36.4

9.gün=36.3

11.gün=36.4

canım yarın ve öbür günde ateşin yüksek devam ederse 13.gün yumurtlama olmuş diyebiliriz

kızlar bugun 30.günüm kırmızı kartı yedim :18: ama sunu ögrendım demekkı adettten 14 gün öncesi yumurtlama ıse ayın 9unda yumurtlamam olmus ve aslında sevındımde adet olduguma neden mı cunku bundan 3 ay once fılan 40 45 gun fılan adet olmadım ılacla adet olabıldım en azından herseyın yoluna gırmıs olmasına sevındım cok sukur stresım bıttı artık bundan sonrakı ay ıns hepımız o guzerl haberı alırız bu arada derecem 36.6 cıktı anladım zaten olcagmı sabah 6.15 te olctum sımdıde adet oldum herseyın hayırlısını versın rabbim ve kızlar ınternetten ovulasyon hesaplamaya gırdıgımdede ayn 9 unu gosterdı ve adetı 23 demıstı gercekten oldu ve bırde 2 tane program kullanıyorum adwanced woman ve 4women only ıkısıde ayın 9 u yumurtlama demıstı kullanmak ısteyenlere duyurulur :)

canım denk getirmiş inşllah gelecek aya sevinçli haberler veririz hepimiz benim adetim kesildi leke leke acık pembe geliyo yarına kadar artmazsa dr a gideceğim kistm var diye düşündüm bende adwanced woman kullandım ateş ölçmeye başlamasdan önce ve beni hep yanıltmış ateş ölçmeye göre bakınca çok farklı çıkıyor canım alakasız günlerde verdi benim günlerimi o yüzden kullanmadım ben :)) inşallah son tablolarımız olur bu ay tablomuz :97::97::71::71:

inş cnm o programı bayagıdır kullanıyorum gercekten dogru bende ama demekkı herkeste bır olmuyormus ıns hayırlısıyla bu ay alırız guzel haberlerımızı

1.gün=36.3

2.gün=36.1

3.gün=36.1

4.gün=36.3

5.gün=36.3

7.gün=36.4

9.gün=36.3

11.gün=36.4

havuç suyu yumurta mı çatlatıyomuşşşş??????:66::66::66:

juliacim bellki giriyosan buraya,okursun.o ultrasyonda cika sey kan lekesiymis demekki.doktor prolaktin icin aldigi kanda gebelik testide yaptirmis süphelendigi icin ama negatif cikmis.hayirlisi artik beklicez :)
bebislerine ve kendine iyi bak

havuç suyu yumurta mı çatlatıyomuşşşş??????:66::66::66:

evet cnm öyleymiş.hatta incir kürünü yapanlara ibrahim saraçoğlu dedi ki çatlama problemi de var sa dedi kaynayan incirin içine 1 tane de iri havuç katın dedi.bu ay içtim ben.havuç-elma suyu zaten önceden de severdim ama sık içmezdim şimdi sık içiyorum.spermlere de iyi geliyormuş havuç suyu

Back
X