kızlarrrr ben hemen hemen bütün topiklerde gezdim ve okuduklarımda herkes kürler vs herşeyi denemiş ama bebişleri gelmemiş ve tp bebeğe rndevu alanlar bile olmuş ve nasılsa tüp bebeğe randevumuz var falan diye rahat bırakmışlar kendilerini ve randevu günü gelmeden hamiş kalmışlar ve okuduğum her satırda ve herkes çok ağladım üzüldüm ve kafamdan attım o ay beklemediğim zamanda hamile kaldı yazıyordu ve bende düşündüm ki birşeyler yapaıp beklemekten o kadar stres oluyorum ki kafamd a büyüyo ve bi karar verdim ateş ölçme de dahil herşeye biraz ara verip bir süre bekleyeceğim ve gelecek y eşim sperm tetkiklerini yaptıracak biraz toparlanmak en iyisi belkide kfamdan atarsam gelecek bebişim o yüzden ateş ölçmeyeceğim artık ama hergün burda olacağım sizleri takip edeceğim herzamanki gibi inşallah hepimiz hamiş kalırız hepinizi çok seviyorum ve kk da sadece dostlarım arkadaşlarımı bu topicte tanıdım ve sizlere alışttım o yüzden hep bu topicte olacağım hepinize bol bebeişli aylar diliyorum kızlr ve dua ediyorum![]()
evet canım kafanı boşaltsan çok ii olur belkide bu ay kalırsın hamile bende söledim ne zaman boşversem o zaman hamile kaldım iş kafada bitiyor onun sitresi bile etkilio hormonlarımızı bu ayda böle bi dene bakalım