• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
valla canım düşük öncesi 30-33 dü ama düşükten sonra düzene giremedi bitürlü bu 3. ayım 36-38 sanırım döngüm evet soğan yazdığımda soğan kürü:))))

aa düşük mü yaptın? geçmiş olsun, ben daha hiç hamile kalamadım.bu ay olmazsa ben de soğan kürü denemek istiyorum,daha önce faydasını gördün mü?

30bc44 Ovulation Charts ateşim ortalamanın üstünde sabit devam ediyor:31:
durucuğum bebeğin kalp atışlarını duymuşsun tebrik ederim kocaman bir maşallah Allah sana bağışlasın yavrularını:71:

canımsın şimdilik bir sıkıntı yok çok şükür iyiyim...sen nasılsın tatlım???

bende iyiyim canım ne olsun çok sevindim bebeğinin kalp atışlarını duymuşun Allahım kucağına aldığın günleride göstersin inşallah 2 gündür defne joy foster a acayip canım sıkıldı yaa ölümlü dünya cıvıl cıvıldı :43: yok walla hiç bişeyi kafama takmıcam artık resmen sarsıldım yaa dün annemden nutuk dinledim walla yarım saat :(

durucuğum bebeğin kalp atışlarını duymuşsun tebrik ederim kocaman bir maşallah Allah sana bağışlasın yavrularını:71:
amin inşallah güzelim...inşallah senin ateşinde böyle devam ederde yeniden güzel haberlerinle seviniriz tatlım...
bende iyiyim canım ne olsun çok sevindim bebeğinin kalp atışlarını duymuşun Allahım kucağına aldığın günleride göstersin inşallah 2 gündür defne joy foster a acayip canım sıkıldı yaa ölümlü dünya cıvıl cıvıldı :43: yok walla hiç bişeyi kafama takmıcam artık resmen sarsıldım yaa dün annemden nutuk dinledim walla yarım saat :(
yaaa sorma dün bende çok üzüldüm...neyin çabasını veriyoruz bu kadar...niye olur olmadık şeylere kendimizi üzüyoruzki...gideceğimiz yer belli...hiç bişeyi kafaya takmamak gerek şu 3 günlük dünyada

aa düşük mü yaptın? geçmiş olsun, ben daha hiç hamile kalamadım.bu ay olmazsa ben de soğan kürü denemek istiyorum,daha önce faydasını gördün mü?

saol canım bende ilk defa buay yaptım bu kürü ama yapan arkadaşlarım var faydasını gördüklerini sölediler .... denemekte zarar yok sanırım ....

22. gün yani dün yumurtan çatlamış olabilir eğer dün çalışmadıysan bugün de çalış ne olur ne olmaz:23: bakalım yarın da yüksek çıkarsa ateşin yumurtladın demektir:29:

saol canım yorumun için dün çalışma vardı:6: bugündemi çalışsak acep:37:alıştık zaten paso çalışıoruz walla:17:

durucum bende tebrik ederim cnm benim bebişin kalp atışlarını duymuşsun allah kucağına aldığın günleride görmeyi nasip etsin inşallah :nazar::nazar:

saol canım yorumun için dün çalışma vardı:6: bugündemi çalışsak acep:37:alıştık zaten paso çalışıoruz walla:17:

deryacım bugünde çalış cnm garanti olsun gerçi geleceği varsa tek çalışmayla bile geliyor stres yapmadan çalış ama tamam mı allah bekletmeden versin inşallah kürtajdan sonra korunmasız hemen hamile kalınırmış ablamda hemen kalmıştı inşallah hemen kalırsınız bebişleriniz merhaba der size bekletmeden :29::29:

deryacım bugünde çalış cnm garanti olsun gerçi geleceği varsa tek çalışmayla bile geliyor stres yapmadan çalış ama tamam mı allah bekletmeden versin inşallah kürtajdan sonra korunmasız hemen hamile kalınırmış ablamda hemen kalmıştı inşallah hemen kalırsınız bebişleriniz merhaba der size bekletmeden :29::29:

ayy canım inş ama bu ayda olsa üzülmem yani bidahaki aya inş derim bugünde çalışım bari çalış çalış yetti garii :9::9: canım inş bu ay sende hamiş kalırsın hepberaber burdan haber veririz :66::66:

ayy canım inş ama bu ayda olsa üzülmem yani bidahaki aya inş derim bugünde çalışım bari çalış çalış yetti garii :9::9: canım inş bu ay sende hamiş kalırsın hepberaber burdan haber veririz :66::66:

amin cnm inşallah dün 2 gündür kasık ağrılarım vardı geçti bugün sanırım yumurtladım göğüs ağrılarım başladı ateşimi ölçüp bakayım dedim derecem yo ortada kaybolmuş bulamadım bi türlü vardır bundada bir hayır bakalım bu ay ateş ölçmeyeyim dedim istesemde ölçemiyorum şuanda inşallah veririz hep beraber bebiş haberlerimizi :71::97::97:

canım ateşin güzel maşallah diyelim :nazar::nazar:
sonu bebiş olur belki

canım bencede sen bugün çalış kaçırma biliyorsun yumurtanın ömrü 24-48 saat
amin cnm inşallah dün 2 gündür kasık ağrılarım vardı geçti bugün sanırım yumurtladım göğüs ağrılarım başladı ateşimi ölçüp bakayım dedim derecem yo ortada kaybolmuş bulamadım bi türlü vardır bundada bir hayır bakalım bu ay ateş ölçmeyeyim dedim istesemde ölçemiyorum şuanda inşallah veririz hep beraber bebiş haberlerimizi :71::97::97:

canım bende stres yapıyom senin gibi
en güzeli yumurtlamayı tespit edene kadar çalışmak
ve sonrasında ölçmemek

kizlar kkya geri dondum artik hergun sizinleyim Allah izin verirse. girmeyeyim stres yapmayayim dedim ama daha kotu oldum ben kendi kendimle konusur gibiyim .en iyisi dedim birileri ile paylasmak . bugun ovulasyon testinde pozitifi gordum. ates tablom su sekilde
http://www.fertilityfriend.com/home/32a4fd

Merhaba Arkadaşlar
Çok çok teşekkür ederim unutmamışsınız beni düşünmüşsünüz
Keşke iyi haberlerle gelebilseydim buraya :(
Kalbimiz durdu, yarın sabah yatırıyorlar hastaneye
İlk gebelik olduğu için önemliymiş ilaçla kanama başlatacaklarmış akşama da sonladıracaklarmış
Ama ben iyiyim şimdi, merak etmeyin, toparladım gibi
Yemeğe ekmeği yokmuş, hayırlısı değilmiş diyorum
Allahım kimseye böyle bişey vermesin Hepinizin bebeği hayırlısıyla ve sağlığıyla gelsin
Tabi ki ben yine burada olacağım yarını atlatayım da
Öpüyorum hepinizi kocaman
Kendinize iyi bakın emi

1.gün 12/01 36.7 (regl başladı)
2.gün 13/01 36.2
3.gün 14/01 36.4
4.gün 15/01 36.4
5.gün 16/01 36.3 (regl bitti) *
6.gün 17/01 36.4
7.gün 18/01 36.3
8.gün 19/01 36.3
9.gün 20/01 36.3
10.gün 21/01 36.3
11.gün 22/01 36.5 *
12.gün 23/01 36.0
13.gün 24/01 36.5 *
14.gün 25/01 36.8
15.gün 26/01 36.8
16.gün 27/01 36.7
17.gün 28/01 36.7
18.gün 29/01 36.6
19.gün 30/01 36.3 *
20.gün 31/01 36.9
21.gün 01/02 36.9
22.gün 02/02 36.9
23.gün 03/02 36.8

:79::79:

çiğdemcim canım geçmiş olsun allah bir daha aynı acıyı yaşatmasın aynısını ben yaşadım 7 hafta 2 günlüktü kalbi durdu ve kürtaj olmak zorunda kaldım inş allahım en kısa zamanda bu acıyı sevince dönüştürür çok zor 1 yıl oldu hala unutmadım ama yiyecek ekmeği yokmuş ilk gebeliklerde genelde bu durum yaşanır zaten hiç canını sıkma inş en kısa zamanda gelecek bebişlerimiz

Merhaba Arkadaşlar
Çok çok teşekkür ederim unutmamışsınız beni düşünmüşsünüz
Keşke iyi haberlerle gelebilseydim buraya :(
Kalbimiz durdu, yarın sabah yatırıyorlar hastaneye
İlk gebelik olduğu için önemliymiş ilaçla kanama başlatacaklarmış akşama da sonladıracaklarmış
Ama ben iyiyim şimdi, merak etmeyin, toparladım gibi
Yemeğe ekmeği yokmuş, hayırlısı değilmiş diyorum
Allahım kimseye böyle bişey vermesin Hepinizin bebeği hayırlısıyla ve sağlığıyla gelsin
Tabi ki ben yine burada olacağım yarını atlatayım da
Öpüyorum hepinizi kocaman
Kendinize iyi bakın emi

canım çok geçmiş olsun
iyi olmana sevindim kısmet değilmiş demekki
umarım güzel zamanlarda sağlıklı hayırlı bir evlat nasip eder Rabbim sana

Back
X