canımsın şimdilik bir sıkıntı yok çok şükür iyiyim...sen nasılsın tatlım???çiğdem en son istirahate ayrılmıştı sanırım dr u öle sölemişti bak şimdi bende merak ettim inş bişey yoktur :26:
durucum sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canımsın şimdilik bir sıkıntı yok çok şükür iyiyim...sen nasılsın tatlım???çiğdem en son istirahate ayrılmıştı sanırım dr u öle sölemişti bak şimdi bende merak ettim inş bişey yoktur :26:
durucum sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik
valla canım düşük öncesi 30-33 dü ama düşükten sonra düzene giremedi bitürlü bu 3. ayım 36-38 sanırım döngüm evet soğan yazdığımda soğan kürü:))))
canımsın şimdilik bir sıkıntı yok çok şükür iyiyim...sen nasılsın tatlım???
amin inşallah güzelim...inşallah senin ateşinde böyle devam ederde yeniden güzel haberlerinle seviniriz tatlım...30bc44 Ovulation Charts ateşim ortalamanın üstünde sabit devam ediyor
durucuğum bebeğin kalp atışlarını duymuşsun tebrik ederim kocaman bir maşallah Allah sana bağışlasın yavrularını![]()
yaaa sorma dün bende çok üzüldüm...neyin çabasını veriyoruz bu kadar...niye olur olmadık şeylere kendimizi üzüyoruzki...gideceğimiz yer belli...hiç bişeyi kafaya takmamak gerek şu 3 günlük dünyadabende iyiyim canım ne olsun çok sevindim bebeğinin kalp atışlarını duymuşun Allahım kucağına aldığın günleride göstersin inşallah 2 gündür defne joy foster a acayip canım sıkıldı yaa ölümlü dünya cıvıl cıvıldıyok walla hiç bişeyi kafama takmıcam artık resmen sarsıldım yaa dün annemden nutuk dinledim walla yarım saat
![]()
aa düşük mü yaptın? geçmiş olsun, ben daha hiç hamile kalamadım.bu ay olmazsa ben de soğan kürü denemek istiyorum,daha önce faydasını gördün mü?
22. gün yani dün yumurtan çatlamış olabilir eğer dün çalışmadıysan bugün de çalış ne olur ne olmazbakalım yarın da yüksek çıkarsa ateşin yumurtladın demektir
![]()
30bc44 Ovulation Charts ateşim ortalamanın üstünde sabit devam ediyor
tafcım çatlatmışsın yumoşu cnm inşallah içine bebiş kaçar dr olumsuz konuşmuş ama mucizelerde bizler için inşallah gelir bebişin bekletmeden
saol canım yorumun için dün çalışma vardıbugündemi çalışsak acep
alıştık zaten paso çalışıoruz walla
![]()
deryacım bugünde çalış cnm garanti olsun gerçi geleceği varsa tek çalışmayla bile geliyor stres yapmadan çalış ama tamam mı allah bekletmeden versin inşallah kürtajdan sonra korunmasız hemen hamile kalınırmış ablamda hemen kalmıştı inşallah hemen kalırsınız bebişleriniz merhaba der size bekletmeden![]()
ayy canım inş ama bu ayda olsa üzülmem yani bidahaki aya inş derim bugünde çalışım bari çalış çalış yetti gariicanım inş bu ay sende hamiş kalırsın hepberaber burdan haber veririz
![]()
30bc44 Ovulation Charts ateşim ortalamanın üstünde sabit devam ediyor
durucuğum bebeğin kalp atışlarını duymuşsun tebrik ederim kocaman bir maşallah Allah sana bağışlasın yavrularını![]()
saol canım yorumun için dün çalışma vardıbugündemi çalışsak acep
alıştık zaten paso çalışıoruz walla
![]()
amin cnm inşallah dün 2 gündür kasık ağrılarım vardı geçti bugün sanırım yumurtladım göğüs ağrılarım başladı ateşimi ölçüp bakayım dedim derecem yo ortada kaybolmuş bulamadım bi türlü vardır bundada bir hayır bakalım bu ay ateş ölçmeyeyim dedim istesemde ölçemiyorum şuanda inşallah veririz hep beraber bebiş haberlerimizi:97::97:
Merhaba Arkadaşlar
Çok çok teşekkür ederim unutmamışsınız beni düşünmüşsünüz
Keşke iyi haberlerle gelebilseydim buraya
Kalbimiz durdu, yarın sabah yatırıyorlar hastaneye
İlk gebelik olduğu için önemliymiş ilaçla kanama başlatacaklarmış akşama da sonladıracaklarmış
Ama ben iyiyim şimdi, merak etmeyin, toparladım gibi
Yemeğe ekmeği yokmuş, hayırlısı değilmiş diyorum
Allahım kimseye böyle bişey vermesin Hepinizin bebeği hayırlısıyla ve sağlığıyla gelsin
Tabi ki ben yine burada olacağım yarını atlatayım da
Öpüyorum hepinizi kocaman
Kendinize iyi bakın emi