• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
evet canım bende 11.gün çatlaşmış diyorum
tabi ilerleyen günlere yinede bakmak gerek

canım soğan küründen erken olmuş olabilir

bi sakıncası yoktur demi erken çatlamasının.soğan yararlı bişi souçta değil mi

hııı demekki şimdi yükselse bile adeti yakın ama düşmezde sabit gitseydi o zaman bebişten şüpelenebilirdik bu ateşin çok püf noktaları var canım:52:

sen ne diyorsun hemde nasıl püf noktaları:9:çok bilimsel bir araştırma tablosu inceler gibi inceleniyo ateş tabloları:1:

canımm hiç belli olmuyor bazen çok düşük seyrediyor bir bakıyosun bebiş geliyor
bazen yüksek seyrediyor adet günü düşüyor belli olmuyo yani
ama genelde gebelik varsa ateş tablosu o ay farklı oluyor
canım insan zamanla vücudunu tanıyor

farklı derken nasıl yani cnm

evet canım kaybetmenin pisikolojisi çok zor oluyo 1 hafta yattım nerdeyse nefes bile almıcaktım korkumdan hayellerin yıkılması çok zor:25:inş. sen öle bi şey yaşamassın canım öle şeyler düşünme inş. böle:49:ol ve Rabbim kucağına almayı nasip etsin canım:48:

amın canım inşallah RABBİM İSTEYEN HERKESE VERSİNNNN

yav yine getti karizma :78::78::78: aslında klomen tedavisine bende başlamak istiyom dr a kendimizmi diyoz acaba bana bu güne kadar hiç bi dr demedi öyle hem doğal hem kolay hemde ucuz bi tedavi oluyo:69:

canım doktorun gerek görmüyorsa demek oluyorki bir problemin yok
ayrıca ucuz ve kolay bir yöntem olabilir ama doğal değil hormon alıyorsun vücuduna
ayrıca klomen 3 aydan sonra rahim duvarını yani endometriumu inceltiyor yani zararlı yan etkileride var.canım en güzeli doğal yumurtlamak

bi sakıncası yoktur demi erken çatlamasının.soğan yararlı bişi souçta değil mi

sen ne diyorsun hemde nasıl püf noktaları:9:çok bilimsel bir araştırma tablosu inceler gibi inceleniyo ateş tabloları:1:

farklı derken nasıl yani cnm

canım erken yumurtlamanın zararı olmaz
farklı derken diğer aylara göre birazdaha yüksek oluyor

kızlar bi şey sorcam şimdi benim adet biteli 2 gün oldu ama kasıklarımın ağrısı bacağıma kadar vuruyo herhalde yumurtanın gelişmesiyle alakalı değildir deme ateşimde daha düşük 4 gündür başladım ölçmeye 36.2 de hep :26:

kızlar bi şey sorcam şimdi benim adet biteli 2 gün oldu ama kasıklarımın ağrısı bacağıma kadar vuruyo herhalde yumurtanın gelişmesiyle alakalı değildir deme ateşimde daha düşük 4 gündür başladım ölçmeye 36.2 de hep :26:

canım yumurtlamanın bu kadar erken olacağını sanmam
kistin falan yok demi

canım doktorun gerek görmüyorsa demek oluyorki bir problemin yok
ayrıca ucuz ve kolay bir yöntem olabilir ama doğal değil hormon alıyorsun vücuduna
ayrıca klomen 3 aydan sonra rahim duvarını yani endometriumu inceltiyor yani zararlı yan etkileride var.canım en güzeli doğal yumurtlamak

canım erken yumurtlamanın zararı olmaz
farklı derken diğer aylara göre birazdaha yüksek oluyor

inş. canım bi sorun yoktur yumurtlamamda zaten burdada anlaşılır :52::52:

canım yumurtlamanın bu kadar erken olacağını sanmam
kistin falan yok demi

canım ben daha 10 gün önce düşük yaptım rahim temizlensin die ilaç kullanıyodum o olabilrmi:26: bide düşükle beraber kistte varsa gidermi acaba:26:

ronyacım eski tablona da baktım eğer 12. gün de düşmezse ateşin bence bu ay hayırlı haber alırız :) bu arada ilk defa yüksek değerlerde ateşin inş yanıltmaz bizi :)

caracım senin ateşin çok inişli çıkışlı,test yapmadın sanırım,böyle tablolar genelde ya tutunmaya çalışan bebeği ya da kisti gösterir ki ateşin son gün düşmüş adet gelior demektir.

ven-har soğan kürü yumurtlamayı değiştirir ,eğer bundan sonraki günler ateşin 36.3ün üstünde seyrederse ,11- 12. günler arası yumurtlamışsın demektir.akıntınızı da takip edin kızlar o da çok önemli uzayan şeffaf akıntınızın olduğu günler yumurtlamanın olduğunu gösteren günlerdir.

canım ben daha 10 gün önce düşük yaptım rahim temizlensin die ilaç kullanıyodum o olabilrmi:26: bide düşükle beraber kistte varsa gidermi acaba:26:

canım geçmiş olsun evet düşükten olabilir o ağrılar
umarım hayırlı zamanlarda gelir beişin sağ salim kucağına alırsın

ben tam yazarken telefon çalmıştı,siz de bir sürü yazmışsınızmaşallah :)
benim hamile kaldığım ay ateşimden anlamıştım normalden 3 gün erken test yaptım ,o ay ateşim çok yüksekti.doktorum tek yumurtanın çatladığını diğer ikisinin kiste döndüğünü söylemişti ,ateşime bakarak onların da çatladığını sonradan anladım tabi :) böylece ikizler geldi işte :)

sağol juliacım aslında bu ayda çok ümitli değilim ateşim geçen aya çok benziyor
ama artık boşa kürek çekmiyorum
dikkat ettiysen artık benim tabloma ff çizgi çekiyor
hatırlarsan eskiden bu hiç olmuyordu
hormonlarım içtiğim hayıt kapsülü sayesinde düzene girdim
artık kan değerlerim bana pko demiyor çok şükür
yani bu benim 2.ayım diye düşünüyorum
çünkü aylarca yumurtlamadan çalışıyorduk biliyorsun eşimdede sorun vardı
onuda hallettik çok şükür
artık beklicez Rabbim ne zaman ol derse olacak

benim hamile kaldığım ay ateşimden anlamıştım normalden 3 gün erken test yaptım ,o ay ateşim çok yüksekti.doktorum tek yumurtanın çatladığını diğer ikisinin kiste döndüğünü söylemişti ,ateşime bakarak onların da çatladığını sonradan anladım tabi :) böylece ikizler geldi işte :)

Allah bağışlasın canım :nazar::nazar::nazar::48::48::48:

sağol juliacım aslında bu ayda çok ümitli değilim ateşim geçen aya çok benziyor
ama artık boşa kürek çekmiyorum
dikkat ettiysen artık benim tabloma ff çizgi çekiyor
hatırlarsan eskiden bu hiç olmuyordu
hormonlarım içtiğim hayıt kapsülü sayesinde düzene girdim
artık kan değerlerim bana pko demiyor çok şükür
yani bu benim 2.ayım diye düşünüyorum
çünkü aylarca yumurtlamadan çalışıyorduk biliyorsun eşimdede sorun vardı
onuda hallettik çok şükür
artık beklicez Rabbim ne zaman ol derse olacak

canım hayıt kapsülünü aktardanmı alıyon :26:sen öncedende burda ateşini ölçmüyomuydun nasıl anlaşılmadı aylarca yumurtanın çatlamadığı:26:

canım hayıt kapsülünü aktardanmı alıyon :26:sen öncedende burda ateşini ölçmüyomuydun nasıl anlaşılmadı aylarca yumurtanın çatlamadığı:26:

anlaşıldı zaten ateşiminde anladık
burdaki tüm arkadaşlar bana doktora git diyordu
ben bir süre inat ettim ve sonra gittiğimde pko olduğumu ve yumurtlamadığımı öğrendim
ben FF de 9 aydır ateş ölçüyom ve iki aydır benim tabloma çizgi çekiyor site
ben ateş ölçmeye çok güveniyorum süper bir yöntem herkese tavsiye ediyorum
yumurtlanın ne zaman çatladığı yada yumutlama oldumu öğrenebiliyorsun
ayrıca yumurtalama sonrası dönem (luteal faz) uzunluğunun yeterli olup olmadığını anlıyorsun

JULIA MAŞALLAH SANA DA IKIZLERINE DE ATES TABLON VARMI ÖRNEK OLARAK BAKSAK bırde aılede ıkızler var mı catlatma iğnesı falan oldun mu

anlaşıldı zaten ateşiminde anladık
burdaki tüm arkadaşlar bana doktora git diyordu
ben bir süre inat ettim ve sonra gittiğimde pko olduğumu ve yumurtlamadığımı öğrendim
ben FF de 9 aydır ateş ölçüyom ve iki aydır benim tabloma çizgi çekiyor site
ben ateş ölçmeye çok güveniyorum süper bir yöntem herkese tavsiye ediyorum
yumurtlanın ne zaman çatladığı yada yumutlama oldumu öğrenebiliyorsun
ayrıca yumurtalama sonrası dönem (luteal faz) uzunluğunun yeterli olup olmadığını anlıyorsun

inş. bundan sonra şans hep seninle olur canım :48:şu tabloyu bigün bende öğrencem:31:

zelalca canım ben daha önce hayıtın suyunu içmeye çalıştım iğrenç birşey içemedim ki ben soğan suyunu bile lıkır lıkır afiyetle içen bir olarak :27:
hayıt suyunun tadına dayanamadım kapsülünü kullanıyorum
ben ebaydan alıyorum burdada var ama baya pahalıya geliyor
eğer satın almak istersen sana linkini atarım

Back
X