• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar tünaydın ateşim neden düştü anlamadım
sanırım bu ayda olmadı :93:
2e2c5d Ovulation Charts

Hoş geldin ronya. Ateşin ortalamanın halen üstünde. Belki "implantation dip" yani yerleşme düşüşü olabilir, bunu anlamak için yarın ki ateşini beklemek gerek aslında, yarın yükselirse yerleşme düşüşü olabilir. Umarım öyledir. Allah gönlüne göre versin.

ben pek anlamıyorum ateş ölçümü tablosunu yorumlamayı ama sanırım ateşin 36,7 de sabitlenmiş inşallah hamilesindir canım.

bende anlamıyorum tablo 25. günümde yumurtladığımı sölüyor:53: bende reglin 14-20 günleri arasında olur sanıyordum o zamanlarda çalıiyordum ve bırakıyordum.:53: bide birde DPO NE DEMEK BİLİYORMUSUN

duruşahcım geçen günde yazmıştım ama sanırım görmedin bişey soracam canım.

ben bu ay adetten 9-10 gün kadar sonra bi damla açık pembe bi kanama gördüm.kasıklarım ve belim çok ağrıyo.ama adetime daha 8 gün var.bu ay ateşte ölçmedim.oluruna bıraktım.acaba bi sürpriz olurmu ki? keşke olsa ama kendimi kaptırmakta istemiyorum.belkide üşüttüm ondandır bu ağrılar .bilmiyorum kafam çok karışık.

sağolunnnn güzeller
ama bu kadar yerleşme düşüşü olmaz diye düşünüyorum
neyse yoksada gelsin kırmızılar yeni aya bakalım :93:

bende anlamıyorum tablo 25. günümde yumurtladığımı sölüyor:53: bende reglin 14-20 günleri arasında olur sanıyordum o zamanlarda çalıiyordum ve bırakıyordum.:53: bide birde DPO NE DEMEK BİLİYORMUSUN

canım DPO ne demek bende bilmiyorum acaba ateşin son üç gündür hep aynı olduğu içinmi sabtlenmiş manasında olabilirmi acaba?:26::26::26::26::26::26: bide canım her insanda yumurtlama reglden 14 gün sonra olacak diye bişey yok bazen regle yakında yumurtlama olabiliyo diye biliyorum.kalbini ferah tut inşallah en kısa zamanda bebeğine kavuşursun.

Hayırlı Pazarlar kızlar... Çiçek böcek eklenmiş, son sayfaları okuyayım dedim ama ateş tablolarına dair bir paylaşım göremedim. Dilerim tecrübeli arkadaşlarımız bu sohbetlerin arasında bizim tablolarımızı görür ve biz de onların yorumlarından mahrum kalmayız... Zira hepimizin soru işaretleri var ve hepimiz bir cevap arıyoruz...

Benim soru işaretim şurada, tabloma göre ben 19.gün ovulasyonun gerçekleştiğini düşünüyorum. Ancak FF dün çizgiyi 24.güne çekti. Sizce ovulasyon 19.gün olmuş gibi durmuyor mu? 24.güne neden çekmiş olabilir?

Uploaded with ImageShack.us

canımmm FF nin çektiği çizgi genelde doğru oluyor
hayırlısı olsun inşallah güzel haber alalım
ve son ateş grafiğin olsun

1.gün=36.2(regli başladı)
2.gün=36.1
3.gün=36.0
4.gün=35.5
5.gün=35.6
6.gün=35.6(regli bitti)
7.gün=36.1
8.gün=36.1
9.gün=36.2
10.gün=36.3
11.gün=36.4
12.gün=36.1
13.gün=36.3
14.gün=35.5(1 saat erken ölçtüm)
15.gün=35.5
16.gün=ölçmedim
17.gün=35.7
18.gün=36.7
19.gün=36.7

çok inişli çıkışlı bir tablo anlayamadım ben yorumlarınız var mı

canım DPO ne demek bende bilmiyorum acaba ateşin son üç gündür hep aynı olduğu içinmi sabtlenmiş manasında olabilirmi acaba?:26::26::26::26::26::26: bide canım her insanda yumurtlama reglden 14 gün sonra olacak diye bişey yok bazen regle yakında yumurtlama olabiliyo diye biliyorum.kalbini ferah tut inşallah en kısa zamanda bebeğine kavuşursun.

canım dpo yumurtlamadan sonraki dönem demek genelde 14 gün oluyor
ama bazen 12-16 arası olabliyor
eğer adete yakın yumurtlama olduysa adette geç gelir
yani normal hormonel değerlere sahip bir kadında luteal faz dönemi 12-16 gün arası olur

EN SON 21. gün 23. gün ve yumurtlamanın olduğu 25. gün olmuştu çalışma
malesef 24. çalışmadık:59:

olsun tatlım spermler vücutta 36 saat kalıyo diye biliyorum.yumurta çatladıktan sonra da vücutta 24 saat kalıyo.sen yumurtanın çatladığı gün çalışmışsın inşallah yakalamışsındır da meleğin gelir.

1.gün=36.2(regli başladı)
2.gün=36.1
3.gün=36.0
4.gün=35.5
5.gün=35.6
6.gün=35.6(regli bitti)
7.gün=36.1
8.gün=36.1
9.gün=36.2
10.gün=36.3
11.gün=36.4
12.gün=36.1
13.gün=36.3
14.gün=35.5(1 saat erken ölçtüm)
15.gün=35.5
16.gün=ölçmedim
17.gün=35.7
18.gün=36.7
19.gün=36.7

çok inişli çıkışlı bir tablo anlayamadım ben yorumlarınız var mı

canım yumurtlama olmuş bu belli ama hangi gün olduğunu pek kestiremiyom
muhtemelen 12-13 gün arası olmuş
akıntın olduysa onuda belirt tablonda özellikle uzayan akıntıyı belirt

canım dpo yumurtlamadan sonraki dönem demek genelde 14 gün oluyor
ama bazen 12-16 arası olabliyor
eğer adete yakın yumurtlama olduysa adette geç gelir
yani normal hormonel değerlere sahip bir kadında luteal faz dönemi 12-16 gün arası olur

hııııı anladım canım sağol.

[ı]canım dpo ne demek bende bilmiyorum acaba ateşin son üç gündür hep aynı olduğu içinmi sabtlenmiş manasında olabilirmi acaba?:26::26::26::26::26::26: Bide canım her insanda yumurtlama reglden 14 gün sonra olacak diye bişey yok bazen regle yakında yumurtlama olabiliyo diye biliyorum.kalbini ferah tut inşallah en kısa zamanda bebeğine kavuşursun.[/ı]
canım dpo vülasyondan sonraki günler anlamına geliyor...inşallah rabbim gönlünüze göre verir...

zelalce canım arkadaşım inşallah rabbim tez zamanda kucağını doldurur...sağlıklı evlatlar verir inşallah...

bekleyişciğim sen daha yolun başındasın...hemen ümitsizliğe kapılma nolur...herşeyin zamanı var ve zamanı gelince sen istesende istemesende olacak...benim hikayemi az çok biliyorsundur güzelim...biliyorsun tüp bebek denemem bile var...ama başarısız tabi...bizden beklenen biraz sabır:))

ronya canım hemşom senin tablonda güzel...daha 11.gün...geç döllenme sonucu bir yerleşme düşüşü olmuş olabilir...umutsuz olma hemen...

Back
X