• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
sevgili cara yuba ve sevde bilge buay birlikte gün sayacağız demekki
gerçi benim daha gelmedi bugün yarın gelir bide ben geç yumurtluyom sizi biraz geriden takip ederim

cara yuba sevdebilge kızlar üzülmek yok bende bu ay yine kırmızıları gördüm ama pes etmek yok eninde sonunda başarıya ulaşacağız

ronya canım negatif çıkmış tahlil sonucun üzülmek yok ve sen genelde dediğin gibi geç yumurtluyorsun belki daha çıkmamıştır testte kırmızıları görene kadar hala bi umut var bence ama sen yinede negatif gibi görmeye devam et kırmızılar gelirsede inşallah fazla bekletmesin bebişler hiç birimizi inşallah herkes arka arkaya hamile kalırda hep beraber büyütürüz bebişlerimizi

benim ateşim genelde 35.3 ile 36.0 arasında gider gelirdi şimdide 37den aşağı düşmüyor acep neden dir bir bilsem:70: yumurtlama günü yeni bitti sayılır adetime 1 hafta falan var :(

kizlar bu ates olcme islemini nasil yapiosunuz bende olcuorum da...yumurtlamadan once yukseliyomu dusuomu:44:

sevgili cara yuba ve sevde bilge buay birlikte gün sayacağız demekki
gerçi benim daha gelmedi bugün yarın gelir bide ben geç yumurtluyom sizi biraz geriden takip ederim

ronyacim bende bu ay ilac kullanmiyorum benimkininde ne zaman gelecegi hic belli olmaz hep beraber bekler dururuz ne sansli 12. gunde yumurtlayipta 26 28 gunde regl olanlar onlar ikinci ayi yarilarken biz daha 1. yi ancak bitiriyoruz

1.gün 20.02.2011......36.2
2.gün 21.02.2011......36.2
3.gün 22.02.2011......36.6

slmm kızlar dun bıraz netten arastırdımda kullanmak ıstersınız dıye yazıyorum aslanpençesi çobançantası ve civanperçemi bu üçünden birer tutam yarım litre kaynar suya atın 1 2 dakika demleyın ateşin altını söndürün 20 dk dinlensin sabah akşam günde 2 bardak için ben dün başladım allahın izniyle çok çabuk hamile kalınıyormuş benim üst komşumun 2 yıldır olmuyordu bunu kullandığı ay hamile kaldı şimdi 7 aylık bir kızı var inş tutar kızlar ahmet maranki ve ibrahim saraçoğlunun hamile kalmak isteyenlere tavsiyeymiş bu ve spermlerin yumurtayla buluşmasını kolaylaştırıyormuş yumurtayı çok güzel büyütüyor çatlamasını sağlıyormuş rahimi gebeliğe hazır ediyormuş ve bazı hanımlarımızda mantar olur yani akıntı tarzı bişey onun yüzünden spermler yumurtaya ulaşamaz ben yaşadım bunu bu olayı tamamen yok ediyormuş ve hatta menepoza girecek bayanların bile adetlerini devam ettirip süreyi uzatailiyormuş daha ne sayayım altı üstü zararsız otlar denemekten ne çıkar yan etkisi yokmuş hadi bakalım hayırlısıııı :66::66:

Son düzenleme:
günaydın kızlar
ronyacım keşke hepimiz senin gibi pozitif olabilsek. allah hayırlsını hayırlı zamanda versin hepimize.
bide bişe sorcam kızlar kaç ay hamile kalamazsak bizim ve eşimizin doktora gitmesi gerekir?? öpüyorum hepinizi:3::3::3::3::3:

günaydın kızlar.. beklediğim gün geldi bugün regli günümm.. ama olmadı.. vücut ısım 37.0 gösteriyor.. yumurtlaama günümden itibaren hiç düşmedi..hep 37.2 ile 37.0 arasında gitti geldi.. dün dayanamamayıp bir idrar testi yapmıştım ama negatif çıkmıştı.. ümit etsemmi etmesemmi bilemedim:S ne diyorsunuz sizcevarmı bişiler bende?

günün ilk ateş tablosu benden...

33d8e9 Ovulation Charts

36.7 sabitlendi ateşim nedek bu anlamıyorum:78:
ooo sabitlenmiş ateşimiz hadi hayırlı olsun düşmez hiç inşallah gelir bebişimiz

1.gün 20.02.2011......36.2
2.gün 21.02.2011......36.2
3.gün 22.02.2011......36.6

slmm kızlar dun bıraz netten arastırdımda kullanmak ıstersınız dıye yazıyorum aslanpençesi çobançantası ve civanperçemi bu üçünden birer tutam yarım litre kaynar suya atın 1 2 dakika demleyın ateşin altını söndürün 20 dk dinlensin sabah akşam günde 2 bardak için ben dün başladım allahın izniyle çok çabuk hamile kalınıyormuş benim üst komşumun 2 yıldır olmuyordu bunu kullandığı ay hamile kaldı şimdi 7 aylık bir kızı var inş tutar kızlar ahmet maranki ve ibrahim saraçoğlunun hamile kalmak isteyenlere tavsiyeymiş bu ve spermlerin yumurtayla buluşmasını kolaylaştırıyormuş yumurtayı çok güzel büyütüyor çatlamasını sağlıyormuş rahimi gebeliğe hazır ediyormuş ve bazı hanımlarımızda mantar olur yani akıntı tarzı bişey onun yüzünden spermler yumurtaya ulaşamaz ben yaşadım bunu bu olayı tamamen yok ediyormuş ve hatta menepoza girecek bayanların bile adetlerini devam ettirip süreyi uzatailiyormuş daha ne sayayım altı üstü zararsız otlar denemekten ne çıkar yan etkisi yokmuş hadi bakalım hayırlısıııı :66::66:
hayatım bu dediklerinden ben aldım ekstra hayıt tohumuda aldım
şöyle bir sordum soruşturdum kullananlarla kon uştum bütün siteleri tektek gezdim
bu civan perçemi ve aslan pençesi adet söktürü diye kullanılıyormuş
yani çogu kadın adetine yakın kullanıp kolay adet olmayı saglıyormuş
düzenli adet gören ve kullananların çogunda adet düzensizliği göstermiş o yüzden kullanmaktan vazgeçtim
hı bide bu tsf fsh falan var ya onlar kullanıyormuş degterfler düşsün die
ama hayıt tohumunu kullandım ama sonradan korkmaya başladım
çünkü genelde hayıt tohumu prolaktin problemini yaşayanların kullandıgı birşeymiş ve ciddi boyutta prolaktn düşüşü sağlıytormuş benim bi sıkıntım olmadıgı halde kullandıgım için üzüldüm inşallah sorun yaratmaz bakalım belkide bebiş getirir
günaydın kızlar
ronyacım keşke hepimiz senin gibi pozitif olabilsek. allah hayırlsını hayırlı zamanda versin hepimize.
bide bişe sorcam kızlar kaç ay hamile kalamazsak bizim ve eşimizin doktora gitmesi gerekir?? öpüyorum hepinizi:3::3::3::3::3:
kuzucum ben 6 ay sonra gittim sabırsız oldugum için
doktorlar 1 yılı doldur öyle gel diyorlar
ama bence 9. ayda gidilmeli derim

Son düzenleme:
Günaydın arkadaşlar,

işte tablomun gidişatı:
1.gün-regl 36.4
2.gün 36.2
3.gün 36.3
4.gün 36.3
5.gün 36.3
6.gün 36.3
7.gün 36.2 7 regl tamamen bitti
8.gün 36.2
9.gün 36.1
10.gün 36.0 :6:
11.gün geç kalktım ölçmedim
12.gün 36.0 (ovülasyon testi - ):6:
13.gün 36.3 (ovülasyon testi +)

nasıl gidiyor sizce? test pozitif çıktıktan sonra 24 ila 36 saat içinde değerlendirin diyor, artık akşama:6:

günaydın kızlar.. beklediğim gün geldi bugün regli günümm.. ama olmadı.. vücut ısım 37.0 gösteriyor.. yumurtlaama günümden itibaren hiç düşmedi..hep 37.2 ile 37.0 arasında gitti geldi.. dün dayanamamayıp bir idrar testi yapmıştım ama negatif çıkmıştı.. ümit etsemmi etmesemmi bilemedim:S ne diyorsunuz sizcevarmı bişiler bende?

canım ya ben pek anlamıyorum ateş olayından
ama şuna garanti veririm ki birçok insan idrar tahlilinde geç farkediyor sonucun pozitif oldugunu
yani doktora gidip bhcg ile hamiş oldugunu ögrenen arkadaşlara biz git idrar tahili de yap dediğimizde negatif görmüşlerdi
inşallah çişin seni yanıltıyordur :9:

canım ya ben pek anlamıyorum ateş olayından
ama şuna garanti veririm ki birçok insan idrar tahlilinde geç farkediyor sonucun pozitif oldugunu
yani doktora gidip bhcg ile hamiş oldugunu ögrenen arkadaşlara biz git idrar tahili de yap dediğimizde negatif görmüşlerdi
inşallah çişin seni yanıltıyordur :9:

Ay sabah sabah çok güldürüdn beni:60:

inşallah öyledir görücez bakalım.. az önce sarı bir akıntı ile beraber çok aczıcık bir damla kadar kırmıızı akıntı geldi.. belkide başlıyordur reglim.. ama vücut ısım hala yüksek:S kafam karıştı iyice

Ay sabah sabah çok güldürüdn beni:60:

inşallah öyledir görücez bakalım.. az önce sarı bir akıntı ile beraber çok aczıcık bir damla kadar kırmıızı akıntı geldi.. belkide başlıyordur reglim.. ama vücut ısım hala yüksek:S kafam karıştı iyice
gül tbi ya
hala nefes alıyorsak bir umut var demektir
hani demişti kızlar bazılaRINDA REGlden sonra düşüyomuş ateş inşallah değildir
bide kimyasal gebelikte böylemi oluyor acaba

caracım ben sanki senin tablona yorum yaptım diye hatırlıorum.ya kimyasal gebelik olur ya da kist demiştim ,o sendin di mi?
kahverengi leke döllenmenin olduğunu ama hücrenin onunla kaldığını gösterir ,yani tam bir gelişim göstermeden adetle atarsın farklı olur . inş bu ay tam gebelik olsun:)

bunu ben de oğluma hamile kaldığım aydan önce yaşamıştım

Back
X