Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar negatif :93:
sevgili cara yuba ve sevde bilge buay birlikte gün sayacağız demekki
gerçi benim daha gelmedi bugün yarın gelir bide ben geç yumurtluyom sizi biraz geriden takip ederim
ooo sabitlenmiş ateşimiz hadi hayırlı olsun düşmez hiç inşallah gelir bebişimizgünün ilk ateş tablosu benden...
33d8e9 Ovulation Charts
36.7 sabitlendi ateşim nedek bu anlamıyorum:78:
hayatım bu dediklerinden ben aldım ekstra hayıt tohumuda aldım1.gün 20.02.2011......36.2
2.gün 21.02.2011......36.2
3.gün 22.02.2011......36.6
slmm kızlar dun bıraz netten arastırdımda kullanmak ıstersınız dıye yazıyorum aslanpençesi çobançantası ve civanperçemi bu üçünden birer tutam yarım litre kaynar suya atın 1 2 dakika demleyın ateşin altını söndürün 20 dk dinlensin sabah akşam günde 2 bardak için ben dün başladım allahın izniyle çok çabuk hamile kalınıyormuş benim üst komşumun 2 yıldır olmuyordu bunu kullandığı ay hamile kaldı şimdi 7 aylık bir kızı var inş tutar kızlar ahmet maranki ve ibrahim saraçoğlunun hamile kalmak isteyenlere tavsiyeymiş bu ve spermlerin yumurtayla buluşmasını kolaylaştırıyormuş yumurtayı çok güzel büyütüyor çatlamasını sağlıyormuş rahimi gebeliğe hazır ediyormuş ve bazı hanımlarımızda mantar olur yani akıntı tarzı bişey onun yüzünden spermler yumurtaya ulaşamaz ben yaşadım bunu bu olayı tamamen yok ediyormuş ve hatta menepoza girecek bayanların bile adetlerini devam ettirip süreyi uzatailiyormuş daha ne sayayım altı üstü zararsız otlar denemekten ne çıkar yan etkisi yokmuş hadi bakalım hayırlısıııı![]()
kuzucum ben 6 ay sonra gittim sabırsız oldugum içingünaydın kızlar
ronyacım keşke hepimiz senin gibi pozitif olabilsek. allah hayırlsını hayırlı zamanda versin hepimize.
bide bişe sorcam kızlar kaç ay hamile kalamazsak bizim ve eşimizin doktora gitmesi gerekir?? öpüyorum hepinizi![]()
günaydın kızlar.. beklediğim gün geldi bugün regli günümm.. ama olmadı.. vücut ısım 37.0 gösteriyor.. yumurtlaama günümden itibaren hiç düşmedi..hep 37.2 ile 37.0 arasında gitti geldi.. dün dayanamamayıp bir idrar testi yapmıştım ama negatif çıkmıştı.. ümit etsemmi etmesemmi bilemedim:S ne diyorsunuz sizcevarmı bişiler bende?
canım ya ben pek anlamıyorum ateş olayından
ama şuna garanti veririm ki birçok insan idrar tahlilinde geç farkediyor sonucun pozitif oldugunu
yani doktora gidip bhcg ile hamiş oldugunu ögrenen arkadaşlara biz git idrar tahili de yap dediğimizde negatif görmüşlerdi
inşallah çişin seni yanıltıyordur![]()
gül tbi yaAy sabah sabah çok güldürüdn beni![]()
inşallah öyledir görücez bakalım.. az önce sarı bir akıntı ile beraber çok aczıcık bir damla kadar kırmıızı akıntı geldi.. belkide başlıyordur reglim.. ama vücut ısım hala yüksek:S kafam karıştı iyice
yok canım dengesiz falan değil...çok güzel bir tablon var...inşallah sonuda iyi olur...bişey sorabilirmiyim canım...doktorlar ne diyor...neden olmuyormuş bebek...sorun nerede???gördüğüm kadarıyla yumurtlama sorunun yok...sıkıntı nerede???