• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
x çalışma günleri s uzayan akıntının olduğu günler sanırım çözdüm:1: ama H,M,L harflerini çözemedim hala:9:

canım tablonda sorun yok,doğru yapmışsın:46: H,M,L adet günlerinin yoğunluğu.H yoğun,M orta,L hafif adet demek..
solda menü de analiz,interpretation var orayı tıkla.tablonla ilgili bütün açıklamalar var..

kocişe yaptınmı süprizi
canım ya senin bu kaçıncı aydı eger uzun zamandır olmuoyrduysa
sebep neydi
bide farklı bişey kullandın mı bu ay gebelik için

YOK CNM YAPMADIM C TESI YINE GEBELIK TESTI YAPTIRICAM ORDAKİ DEĞER YÜKSEKSE EĞER SÖLİCEMM şimdilik kadınlar kulubu kadınları bılıyosadece :)

canım, hepimiz cok sevindik, :64::64::64::64: Allah tamamına erdirsin insallah...

(takipcilerin cok olur insallah :49::49::49: )

aminn cnm inşallahhhh :nazar:

minietekkkkkkkkkkk canım hayırlı uğurlu olsunn :64::64::64:
Rabbim sağlıklar hayırlı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin :nazar::nazar:

kıvırcık senin tablonda beni heyecanlandırıyor
inşallah sendende güzel haber alıcaz

tşk ederim ronya inşallahh sende en kısa zamanda hamile kalırsınnn kendıne iyi bak

mini etek canım allah sağlığıyla kucağına almayı nasip etsin sorunsuz bi hamilelik geçirirsin inşallah :nazar::nazar::nazar: hastayım die uğrayamadım gelince hmiş haberini gördüm çok sevindi yaaa böyle çıkıp geldimmi hamiş haberi almak çok sevindiriyor beni tebrik ederim tekrar :nazar::nazar:

çok sağol cnm inşallah en kısa zamanda senin hamılelık haberınede sevınırız:nazar:

tebrikler canım allah tamamına erdirsin inş saglıkla kucagına almak nasip olsun inş.

amin cnm inşallahh ALLAH İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN İNŞALLAH

396.png
[/url][/IMG]

kimse yorumlamamış tablomu.tabloyu yanlış mı yaptım doğrumu bilmiyorum.tabloda ki x,s ve H,M,L harfleri ne demek bilmiyorum.kesik çizgi neden var bilmiyorum.ff nin % bilmem kaç hamile olasılığınız var diyomuş o ne zaman ve nerde yazıyıo onu da bilmiyorum:50:

CANIM TABLON GAYET IYI ILERLIYOR BENIM BUGUN ADET GÜNÜMDÜ VE O GEBELIK DEĞERLENDIRMESI SON 4 GÜNDE FALAN BAŞLADI:13:

1.gün 07/02 36.2 (regl başladı)
2.gün 08/02 36.4
3.gün 09/02 36.6
4.gün 10/02 36.2 (regl bitti)
5.gün 11/02 36.5 (lekelenme) *
6.gün 12/02 36.4 *
7.gün 13/02 36.3
8.gün 14/02 36.6
9.gün 15/02 36.4
10.gün 16/02 36.3
11.gün 17/02 36.1
12.gün 18/02 36.2 *
13.gün 19/02 36.2
14.gün 20/02 36.3 *
15.gün 21/02 36.3
16.gün 22/02 36.4
17.gün 23/02 36.8

:3::3::3:

:nazar:16.gün çatlatmışsın yumurtayı hadi gözün aydın:16:

Kızlar Fsh 6.89 Lh 12.24 nasıl sizce?

Ayrıca ultrasona bakarak yumurta tembelliği olduğunu söyledi dr. Tahlillerimi görmeden. Sizce doğru bir teşhis midir?

:26::44:

Follikül stimüle edici hormon FSH
Folliküler faz 2.8 - 11.3 mIU/mL
Ovülasyon fazı 5.8 - 21 mIU/mL
Luteal faz 1.2-9.0 mIU/mL
Menopoz 21.7-153 mIU/mL
Luteinize edici hormon LH
Folliküler faz 1.1 - 11.6 mIU/mL
Ovülasyon fazı 17 - 77 mIU/mL
Luteal faz 0 - 14.7 mIU/mL
Menopoz 11.3 - 39.8 mIU/mL

Dr. Alper Mumcu'nun sitesinden aldım bu değerleri.
buna göre senin FSH ın adetin 3. günü yani foliküler faza göre normal ama LH ın yüksekmiş :26: doktor yorumunu yapar sana neden olduğunu test kağıdında referanslarda ne yazıyor?

nergis nihayet ateşin istikrarını bozmuş ve yükselmiş:9: maşallah iyi gidiyor ateşin:nazar: acaba 23. gün mü yumurtladın sen:44: kaç günde bir oluyorsun adet bu kadar geç yumurtladığın oluyor muydu senin?:26:

ADETİM 33-34 günde oluyor. ben ne zaman yumurtladığımı hiiç bilmiyoru. öğrenmek için ilk çabamdı bu ateş ölçmek

30bc44 Ovulation Charts
dün akşam belim hafiften ağrımaya başladı yumurtam çatlayamadı heralde çünkü çatlayınca ateşim birden fırlardı benim:26: belki bugün sabaha karşı çatladı o yüzden ateşim tam fırlayamadı:9: belki de geçen ayki gibi böyle 1 hafta ağrı yapar sonunda yine geç çatlar:97: bakalım yarınki ateşimden anlayacağız çatlayıp çatlamadığını:24: ovulasyon testlerim var ama yapmıyorum çünkü bu ay sadece ateş ölçmek istiyorum doktora da gitmeyeceğim. eğer 23. günüme kadar ateşim belirgin bir şekilde artmazsa o zaman giderim doktora baktırırım yumurtama bakalım ne durumda diye:51:

canım yükselmiş ateşin çok sevindimm
inşallah hiç düşmeden artar artar artar :16:
YOK CNM YAPMADIM C TESI YINE GEBELIK TESTI YAPTIRICAM ORDAKİ DEĞER YÜKSEKSE EĞER SÖLİCEMM şimdilik kadınlar kulubu kadınları bılıyosadece :)
İNŞALLAH

:13:
kız nasıl dayandın ben aha sonucu almadan tahlil vermeye giderken dayanamıyorumda söylüyorum koçişime eferin sana
nergis nihayet ateşin istikrarını bozmuş ve yükselmiş:9: maşallah iyi gidiyor ateşin:nazar: acaba 23. gün mü yumurtladın sen:44: kaç günde bir oluyorsun adet bu kadar geç yumurtladığın oluyor muydu senin?:26:
taf günaydın kuzucum nasılsın b akiim
bugün adet oldum moralim çok bozuk:84::84::84::84::84::84:
kırmızıdan neferet e di yo rummmmmmmmmm ama daha zamanı var demekki rabbim herşeyin bir yolunu çizmiştir üzülme bitanem

şimdilik artıyor gözüküyor ama kısmet
bugün çok fazla su gibi akıntım var ff e işaretleyince yumurtlama günümmü değiştiriyor bende işaretlemedim

33c6dc Ovulation Charts

kocişe yaptınmı süprizi
canım ya senin bu kaçıncı aydı eger uzun zamandır olmuoyrduysa
sebep neydi
bide farklı bişey kullandın mı bu ay gebelik için
canım bişiler yazmıştım ama göremedin sanırım cevapklayabilirmisin

senin ateş yükseliyor herhalde bu çok güzel bişey
sonra düşmezse tabi

ya bu ay şu var normalde 15.16. gün gögüslerim fena agrırdı
20. gün oldu daha agrı yok gögsümde inşallah boşa umutlanmıyorumdur
ikimizde güzel haberlerimizi veririz

Kızlarr sonuçları aldımm

kalp krızı gecırcemm şimdiiii hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

62 çıktı sonuççççççççççç allah ım sana şükürler olsun sağ salim kucağıma almayı nasip et allah ımmmmmmmmmm

canım allah sağlıklı gebelik nasip etsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş...

14. ve 15. gün gripten dolayı olan yükselişse o ölçümleri hiç yazma kafa karıştırmasın ölçülmemiş fazredelim:29: evet dediğin gibi henüz yumurtan çatlamamış:97:

evet canım tmm onları silerim öleçmedim sayayım :))))

1.gün 8 şubat Salı regl 36
2.gün 9 şubat çar.ba regl 36
3.gün 10 şubat per.be regl 35,9
4.gün 11 şubat Cuma regl 35,9
5.gün 12 şubat c.tesi regl 35,9
6.gün 13 şubat Pazar 35,9
7.gün 14 şubat p.tesi 35,7
8.gün 15 şubat Salı
9.gün 16 şubat çar.ba 36,1
10.gün 17 şubat per.be 35,9
11.gün 18 şubat Cuma 35,9 :6:
12.gün 19 şubat c.tesi 35,9
13.gün 20 şubat Pazar 36,1
14.gün 21 şubat p.tesi
15.gün 22 şubat Salı
16.gün 23 şubat çar.ba 36,1
17.gün 24 şubat per.be 36

şimdilik artıyor gözüküyor ama kısmet
bugün çok fazla su gibi akıntım var ff e işaretleyince yumurtlama günümmü değiştiriyor bende işaretlemedim

33c6dc Ovulation Charts

bence su gibi akıntıyı değil de eggwhite olan günlerini işaretle sadece ff de. çünkü yumurtlamaya en yakın dönemde akıntı şeffaf yumurta akı kıvamında oluyor. ben sadece eggwite ve sticky leri işaretliyordum tablo yaptığım zman öle daha iyi belirliyo. ben burda size yorum yapayım en iyisi kendime hayrım yok size olsun:60::60::60::60::60::60:

bence su gibi akıntıyı değil de eggwhite olan günlerini işaretle sadece ff de. çünkü yumurtlamaya en yakın dönemde akıntı şeffaf yumurta akı kıvamında oluyor. ben sadece eggwite ve sticky leri işaretliyordum tablo yaptığım zman öle daha iyi belirliyo. ben burda size yorum yapayım en iyisi kendime hayrım yok size olsun:60::60::60::60::60::60:

:9:
kız hepimiz aynı durumdayız bak bu benim 21. ayım olucak hala ne gelen var ne gidennnn

Back
X