- 27 Nisan 2010
- 6.474
- 11
- 683
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
x çalışma günleri s uzayan akıntının olduğu günler sanırım çözdümama H,M,L harflerini çözemedim hala
![]()
kocişe yaptınmı süprizi
canım ya senin bu kaçıncı aydı eger uzun zamandır olmuoyrduysa
sebep neydi
bide farklı bişey kullandın mı bu ay gebelik için
canım, hepimiz cok sevindik,Allah tamamına erdirsin insallah...
(takipcilerin cok olur insallah)
minietekkkkkkkkkkk canım hayırlı uğurlu olsunn
Rabbim sağlıklar hayırlı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin
kıvırcık senin tablonda beni heyecanlandırıyor
inşallah sendende güzel haber alıcaz
mini etek canım allah sağlığıyla kucağına almayı nasip etsin sorunsuz bi hamilelik geçirirsin inşallahhastayım die uğrayamadım gelince hmiş haberini gördüm çok sevindi yaaa böyle çıkıp geldimmi hamiş haberi almak çok sevindiriyor beni tebrik ederim tekrar
![]()
tebrikler canım allah tamamına erdirsin inş saglıkla kucagına almak nasip olsun inş.
[/url][/IMG]![]()
kimse yorumlamamış tablomu.tabloyu yanlış mı yaptım doğrumu bilmiyorum.tabloda ki x,s ve H,M,L harfleri ne demek bilmiyorum.kesik çizgi neden var bilmiyorum.ff nin % bilmem kaç hamile olasılığınız var diyomuş o ne zaman ve nerde yazıyıo onu da bilmiyorum![]()
1.gün 07/02 36.2 (regl başladı)
2.gün 08/02 36.4
3.gün 09/02 36.6
4.gün 10/02 36.2 (regl bitti)
5.gün 11/02 36.5 (lekelenme) *
6.gün 12/02 36.4 *
7.gün 13/02 36.3
8.gün 14/02 36.6
9.gün 15/02 36.4
10.gün 16/02 36.3
11.gün 17/02 36.1
12.gün 18/02 36.2 *
13.gün 19/02 36.2
14.gün 20/02 36.3 *
15.gün 21/02 36.3
16.gün 22/02 36.4
17.gün 23/02 36.8
![]()
Kızlar Fsh 6.89 Lh 12.24 nasıl sizce?
Ayrıca ultrasona bakarak yumurta tembelliği olduğunu söyledi dr. Tahlillerimi görmeden. Sizce doğru bir teşhis midir?
:26::44:
nergis nihayet ateşin istikrarını bozmuş ve yükselmişmaşallah iyi gidiyor ateşin
acaba 23. gün mü yumurtladın sen:44: kaç günde bir oluyorsun adet bu kadar geç yumurtladığın oluyor muydu senin?:26:
canım senin tablonun gidisatını bende merak ediyorum, birkac gün daha sabret bakalım, güzel gidiyor simdilik, sonra test yaparsın...
canım yükselmiş ateşin çok sevindimm
kız nasıl dayandın ben aha sonucu almadan tahlil vermeye giderken dayanamıyorumda söylüyorum koçişime eferin sanaYOK CNM YAPMADIM C TESI YINE GEBELIK TESTI YAPTIRICAM ORDAKİ DEĞER YÜKSEKSE EĞER SÖLİCEMM şimdilik kadınlar kulubu kadınları bılıyosadece :)
İNŞALLAH
:13:
taf günaydın kuzucum nasılsın b akiimnergis nihayet ateşin istikrarını bozmuş ve yükselmişmaşallah iyi gidiyor ateşin
acaba 23. gün mü yumurtladın sen:44: kaç günde bir oluyorsun adet bu kadar geç yumurtladığın oluyor muydu senin?:26:
kırmızıdan neferet e di yo rummmmmmmmmm ama daha zamanı var demekki rabbim herşeyin bir yolunu çizmiştir üzülme bitanembugün adet oldum moralim çok bozuk:84::84::84::84::84::84:
canım bişiler yazmıştım ama göremedin sanırım cevapklayabilirmisinkocişe yaptınmı süprizi
canım ya senin bu kaçıncı aydı eger uzun zamandır olmuoyrduysa
sebep neydi
bide farklı bişey kullandın mı bu ay gebelik için
şimdilik artıyor gözüküyor ama kısmet
bugün çok fazla su gibi akıntım var ff e işaretleyince yumurtlama günümmü değiştiriyor bende işaretlemedim
33c6dc ovulation charts
sonra düşmezse tabisenin ateş yükseliyor herhalde bu çok güzel bişey
Kızlarr sonuçları aldımm
kalp krızı gecırcemm şimdiiii hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
62 çıktı sonuççççççççççç allah ım sana şükürler olsun sağ salim kucağıma almayı nasip et allah ımmmmmmmmmm
14. ve 15. gün gripten dolayı olan yükselişse o ölçümleri hiç yazma kafa karıştırmasın ölçülmemiş fazredelimevet dediğin gibi henüz yumurtan çatlamamış:97:
şimdilik artıyor gözüküyor ama kısmet
bugün çok fazla su gibi akıntım var ff e işaretleyince yumurtlama günümmü değiştiriyor bende işaretlemedim
33c6dc Ovulation Charts
bence su gibi akıntıyı değil de eggwhite olan günlerini işaretle sadece ff de. çünkü yumurtlamaya en yakın dönemde akıntı şeffaf yumurta akı kıvamında oluyor. ben sadece eggwite ve sticky leri işaretliyordum tablo yaptığım zman öle daha iyi belirliyo. ben burda size yorum yapayım en iyisi kendime hayrım yok size olsun![]()