• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
arkadaslar gunaydın,

acaba asagıdakı ates tablosunu yorumlayabılır mısınız?
adet gunum 26-28 oluyor
taf senin yorumlarını beklıyorum ozellıkle:34:

ateş
1 reg başlangıcı
2
3
4 35,5 bitiş
5 35,4 lekelenme
6 35,7
7 35,4
8 35,7
9 35,4
10 35,4
11 35,7 :17: ovulasyonda ıkıncı cızgı sılık cıktı
12 35,6 :17: ovulasyonda tek cızgı cıktı:44:
13 35,8
14

arkadaslar gunaydın,

acaba asagıdakı ates tablosunu yorumlayabılır mısınız?
adet gunum 26-28 oluyor
taf senin yorumlarını beklıyorum ozellıkle:34:

ateş
1 reg başlangıcı
2
3
4 35,5 bitiş
5 35,4 lekelenme
6 35,7
7 35,4
8 35,7
9 35,4
10 35,4
11 35,7 :17: ovulasyonda ıkıncı cızgı sılık cıktı
12 35,6 :17: ovulasyonda tek cızgı cıktı:44:
13 35,8
14

12. gün yumurtan çatlamış olabilir sanırım 26 günde bir adet görüyorsun:44: ateşin hep böyle düşük müdür 36 nın altında:26:

FF 25. güne çekmiş çizgiyi ama 23. gün yumurtan çatlamış olabilir yani bu demek oluyor ki yumurtlamadan sonra 8. günde değil 10. günündesin ateşin de bence iyi gidiyor :)yarın yapacağın testte ikinci çizgiyi göremezsen moralini bozma 2 gün içinde adet gelmezse bir daha yaparsın testi:29:

12. gün yumurtan çatlamış olabilir sanırım 26 günde bir adet görüyorsun:44: ateşin hep böyle düşük müdür 36 nın altında:26:

canım dil altından degılde koltuk altı olarak baslamıstım ondan sanırım sonra degıstırmedım bu ay boyle olctum tesekkur ederım canım yorum ıcın

FF 25. güne çekmiş çizgiyi ama 23. gün yumurtan çatlamış olabilir yani bu demek oluyor ki yumurtlamadan sonra 8. günde değil 10. günündesin ateşin de bence iyi gidiyor :)yarın yapacağın testte ikinci çizgiyi göremezsen moralini bozma 2 gün içinde adet gelmezse bir daha yaparsın testi:29:

yorumun için çook sağol canım benim. yardımlarınız ilginiz için hepinize teşekkürler:16:

duruşah
taf
minetek nasılsınız kuzular

nergis
maşallah ateşin yukarlarda inşalah hayırlı haberleri getirir bize

buda benim bugünkü tabvlom ateş sabitlenmiş gibi duruyoor ama birden düşüverecek diye çok korkuyorum

33c6dc Ovulation Charts

Son düzenleme:
duruşah
taf

nergis

buda benim bugünkü tabvlom ateş sabitlenmiş gibi duruyoor ama birden düşüverecek diye çok korkuyorum

33c6dc Ovulation Charts

günaydın iyiyim çok şükür sağol :24:
ateşinde düşüş olsa bile ortalamanın altına inmediği sürece sıkıntı stres yapma:29: daha yumurtlamadan sonra 7. gündesin ki yumurtan 14 değil de 16. günde bile çatlamış olabilir o zaman 5. günde oluyorsun. :21:

günaydın iyiyim çok şükür sağol :24:
ateşinde düşüş olsa bile ortalamanın altına inmediği sürece sıkıntı stres yapma:29: daha yumurtlamadan sonra 7. gündesin ki yumurtan 14 değil de 16. günde bile çatlamış olabilir o zaman 5. günde oluyorsun. :21:

yok sanmıyorum kuzucum
en geç 14.günde çatlatıyorum
luteal faz ım hep 14 gün sürer hiç degişmez sadece bi kere 28. gün adet oldum o kadar zaten 13. gün akşamı uzayan akıntılarım ve kasık agrılarım olmuştu
hep bu agrılardan 14 gün sonra adet olurum

http://www.fertilityfriend.com/home/30bc44

önceki gün akşam ve dün hafif hafif kasık ve bel ağrım vardı akıntım da çoğalmıştı ateşimde bir miktar artış oldu ama acaba yumurtam çatladı mı:26: kürtajdan sonra çok değişti dengem ateşim şöyle güzelce bir artmıyor :59: ama buna da şükür:97: ateşim yarın da bu dereceyle aynı veya yüksek çıkarsa 13. gün yumurtamın çatladığını varsayarak 16. günün akşamında progastana başlayacağım doktora sormadım ama geçen ay luteal fazın kısa sürerse progestana başlarız demişti.yumurtam geç olgunlaşıp çok büyümüş halde çatladığı için buna gerek duymamıştı verimsiz bir yumurta olduğu için. ve luteal fazım 12 gün sürmüştü. bu ay önlemimi alıp progestana başlayayım diyorum :26: uff doktora gitmek istemiyorum doktora gidince stres oluyorum ama aynı zamanda içim de rahat ediyor :27::9: bir de doktor vajinal USG ile bakınca spermler ölüyormuş gibi geliyor bana :63:

Son düzenleme:
30bc44 Ovulation Charts

önceki gün akşam ve dün hafif hafif kasık ve bel ağrım vardı akıntım da çoğalmıştı ateşimde bir miktar artış oldu ama acaba yumurtam çatladı mı:26: kürtajdan sonra çok değişti dengem ateşim şöyle güzelce bir artmıyor :59: ama buna da şükür:97: ateşim yarın da bu dereceyle aynı veya yüksek çıkarsa 13. gün yumurtamın çatladığını varsayarak 16. günün akşamında progastana başlayacağım doktora sormadım ama geçen ay luteal fazın kısa sürerse progestana başlarız demişti.yumurtam geç olgunlaşıp çok büyümüş halde çatladığı için buna gerek duymamıştı verimsiz bir yumurta olduğu için. ve luteal fazım 12 gün sürmüştü. bu ay önlemimi alıp progestana başlayayım diyorum :26: uff doktora gitmek istemiyorum doktora gidince stres oluyorum ama aynı zamanda içim de rahat ediyor :27::9: bir de doktor vajinal USG ile bakınca spermler ölüyormuş gibi geliyor bana :63:
progestan bencede kullanmaya başla
sen doktora gitmeyi ihmal etme kuzum en azından bizden daha çok tecrübe sahibiler
luteal faz olayını ilk burda duydum ne kadar önemli bişeymiş bu ya şaşırdım

duruşah
taf

nergis

33c6dc Ovulation Charts

30bc44 Ovulation Charts

canım bence senin ateşin süper :nazar::nazar::nazar:

canım bence 13.gün yumurtlama olmuş
progesteron almaya başla
inşallah tafçım tablonun sonu güzel olur

1.gün 20.02.2011......36.2
2.gün 21.02.2011......36.2
3.gün 22.02.2011......36.6 (bugün hastayım ondan ateşim yüksek)
4.gün 23.02.2011......37.0 (bugunde hastayım ondan ateşim yüksek)
5.gün 24.02.2011......36.4 (ateşim normale döndü burdan sonrası normal değerlerim)
6.gün 25.02.2011......36.6

günaydınnnnnnnn

günaydın ronyacım
benim için yorumun nedir canım
sen nasılsın

ayyy ben senin ateşinden alıntı yaptım hatta yorum yaptım nereye gitti anlamadım :111:
canım ben hep diyom ben senin ateşinden umutluyum
bilmiyomm hep içimden öyle geçiyor

ayyy ben senin ateşinden alıntı yaptım hatta yorum yaptım nereye gitti anlamadım :111:
canım ben hep diyom ben senin ateşinden umutluyum
bilmiyomm hep içimden öyle geçiyor

sözüm söz olsun bu iş ne dilersen dile benden :16:

arkadaşlar merhaba
ateş ölçme yöntemini yeni kullanacağım.
adetliykenmi başlıyoruz?
benim sat 12 şubt şimdi ölçmeye başlasam faydası olurmuki?
:18::18::18:

kızlar gene benn:))
kafam biraz dah akarışmış bir şekilde geldim.. doktora gideceğim ama en erken haftaya randevu alabildim.. bi size danışayım dedim.. vücut ısım benim hep 36.5 civarıdır.. ovulasyondan sonra 37.1 in altına hiç düşmedi tam regli olacağım günün gecesi idrar testi yaptım 2 tane negatif çıktılar..... ayın 22 si regli günümdü regli oldum o gün pembe pembe akıntıyla karışık geldi.. ertesi gün yoğun olmamakla beraber regli oldum diye düşündüm ama 2. günün akşamı pat diye kesildi şuandada hiç bişe yok... 3 gün yoğun kanamalı sonrasında azalarak yok olan 5 6 günlük bir süreçtir benim reglim.. bu arada bu ay ilk defa göğüslerimde mavi mavi damarlanmalar oldu.. göğüslerim biraz irileşti gibi ama acımıyo ara sıra sızlar gibi oluyor karın ağrım var belim sankiş regli olacakmışım gibi ağrıyor geçiyor.. şuan iyi ama sadece karnımda var biraz.. ama bu kanama döngünü çok anormal geldi bana.. ve son olarak 10 puanlık uzman sorusu geliyor.. ateşim reglim boyunca 37.0 ın altına hiç düşmedi.. bugünde 37.1 di:SS hadi bakalım buyrun.. benim kafam karışmasında kiminki karışsın..

Back
X