ateş süper gidiyo maşallahh
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gayet güzel şekerim...merakla sonucu bekliyorum
ateş süper gidiyo maşallahh
gayet güzel şekerim...merakla sonucu bekliyorum
arkadaslar gunaydın,
acaba asagıdakı ates tablosunu yorumlayabılır mısınız?
adet gunum 26-28 oluyor
taf senin yorumlarını beklıyorum ozellıkle
ateş
1 reg başlangıcı
2
3
4 35,5 bitiş
5 35,4 lekelenme
6 35,7
7 35,4
8 35,7
9 35,4
10 35,4
11 35,7ovulasyonda ıkıncı cızgı sılık cıktı
12 35,6ovulasyonda tek cızgı cıktı:44:
13 35,8
14
12. gün yumurtan çatlamış olabilir sanırım 26 günde bir adet görüyorsun:44: ateşin hep böyle düşük müdür 36 nın altında:26:
FF 25. güne çekmiş çizgiyi ama 23. gün yumurtan çatlamış olabilir yani bu demek oluyor ki yumurtlamadan sonra 8. günde değil 10. günündesin ateşin de bence iyi gidiyor :)yarın yapacağın testte ikinci çizgiyi göremezsen moralini bozma 2 gün içinde adet gelmezse bir daha yaparsın testi![]()
duruşah
taf
minetek nasılsınız kuzular
nergis
maşallah ateşin yukarlarda inşalah hayırlı haberleri getirir bize
buda benim bugünkü tabvlom ateş sabitlenmiş gibi duruyoor ama birden düşüverecek diye çok korkuyorum
33c6dc Ovulation Charts
günaydın iyiyim çok şükür sağol
ateşinde düşüş olsa bile ortalamanın altına inmediği sürece sıkıntı stres yapmadaha yumurtlamadan sonra 7. gündesin ki yumurtan 14 değil de 16. günde bile çatlamış olabilir o zaman 5. günde oluyorsun.
![]()
progestan bencede kullanmaya başla30bc44 Ovulation Charts
önceki gün akşam ve dün hafif hafif kasık ve bel ağrım vardı akıntım da çoğalmıştı ateşimde bir miktar artış oldu ama acaba yumurtam çatladı mı:26: kürtajdan sonra çok değişti dengem ateşim şöyle güzelce bir artmıyorama buna da şükür:97: ateşim yarın da bu dereceyle aynı veya yüksek çıkarsa 13. gün yumurtamın çatladığını varsayarak 16. günün akşamında progastana başlayacağım doktora sormadım ama geçen ay luteal fazın kısa sürerse progestana başlarız demişti.yumurtam geç olgunlaşıp çok büyümüş halde çatladığı için buna gerek duymamıştı verimsiz bir yumurta olduğu için. ve luteal fazım 12 gün sürmüştü. bu ay önlemimi alıp progestana başlayayım diyorum :26: uff doktora gitmek istemiyorum doktora gidince stres oluyorum ama aynı zamanda içim de rahat ediyor
bir de doktor vajinal USG ile bakınca spermler ölüyormuş gibi geliyor bana
![]()
duruşah
taf
minetek nasılsınız kuzular
nergis
maşallah ateşin yukarlarda inşalah hayırlı haberleri getirir bize
buda benim bugünkü tabvlom ateş sabitlenmiş gibi duruyoor ama birden düşüverecek diye çok korkuyorum
33c6dc Ovulation Charts
30bc44 Ovulation Charts
canım bence senin ateşin süper
önceki gün akşam ve dün hafif hafif kasık ve bel ağrım vardı akıntım da çoğalmıştı ateşimde bir miktar artış oldu ama acaba yumurtam çatladı mı:26: kürtajdan sonra çok değişti dengem ateşim şöyle güzelce bir artmıyorama buna da şükür:97: ateşim yarın da bu dereceyle aynı veya yüksek çıkarsa 13. gün yumurtamın çatladığını varsayarak 16. günün akşamında progastana başlayacağım doktora sormadım ama geçen ay luteal fazın kısa sürerse progestana başlarız demişti.yumurtam geç olgunlaşıp çok büyümüş halde çatladığı için buna gerek duymamıştı verimsiz bir yumurta olduğu için. ve luteal fazım 12 gün sürmüştü. bu ay önlemimi alıp progestana başlayayım diyorum :26: uff doktora gitmek istemiyorum doktora gidince stres oluyorum ama aynı zamanda içim de rahat ediyor
bir de doktor vajinal USG ile bakınca spermler ölüyormuş gibi geliyor bana
![]()
günaydın ronyacımcanım bence 13.gün yumurtlama olmuş
progesteron almaya başla
inşallah tafçım tablonun sonu güzel olur
günaydın ronyacım
benim için yorumun nedir canım
sen nasılsın
ayyy ben senin ateşinden alıntı yaptım hatta yorum yaptım nereye gitti anlamadım :111:
canım ben hep diyom ben senin ateşinden umutluyum
bilmiyomm hep içimden öyle geçiyor