• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
merakımı maruz görün ilk defa ölçüyorum ya
eger bebek yoksa ateşim ne zaman düşmeye başlar bişey diyebilirmisiniz bu konuda
33c6dc Ovulation Charts
canımsın bu ateş durumu kişiden kişiye değişiyo...bazılarının 2 gün önce düşüyor...bazılarının adet oldduğu gün düşüyo...bazılarının ve benim adetten bir gün sonra düşüyor...yani bununla ilgili kesin bişey yok tatlım...

canımsın bu ateş durumu kişiden kişiye değişiyo...bazılarının 2 gün önce düşüyor...bazılarının adet oldduğu gün düşüyo...bazılarının ve benim adetten bir gün sonra düşüyor...yani bununla ilgili kesin bişey yok tatlım...

boştan yere şimdiden umutlanıyorsun diyorsun o zaman

boştan yere şimdiden umutlanıyorsun diyorsun o zaman
evet canım son güne kadar bekle...ateşe göre umut bağlama...bu ay kendini tanırsın...eğer adet olursan ki inşallah olmazsın bakarsın adetten kaç gün önce düşüyor ateşin...daha sonraki aylarda ona göre hareket edersin canım...

Son düzenleme:
evet canım son güne kadar bekle...ateşe göre umut bağlama...bu ay kendini tanırsın...eğer adet olursan ki inşallah olmazsın bakarsın adetten kaç gün önce düşüyor ateşin...daha sonraki aylarda ona göre hareket edersin canım...

haklısın canım
ama boştan yere demiyolar
umut fakirin ekmeğidir diye

haklısın canım
ama boştan yere demiyolar
umut fakirin ekmeğidir diye
evet kesinlikle öyle..umut etmek güzel bişey...hepimiz bişeyleri umut ediyoruz...umutlarımız olmasa yaşamanın amacıda kalmaz sanırım...rabbim herkesin umut ettiğini versin inşallah...

Son düzenleme:
kıvırcık canım duruşahın söyledikleri doğru ateş son gündede düşer belli olmaz
ama ben seninle ilgili içimde güzel şeyler hissediyom ama kısmet tabi belli olmaz

benim de tablom kıvırcığınkine çok benziyo sanki demi.bana mı öyle geliyo yoksa.ben 3 aydır ölçüyorum ateşimi kıvırcık sen kaç aydır ölçüyosun bilmiyorum ama benim genel de 27-28-29. günler olur adetim.ilk ay adetten 1 gün önce ikinci ay ise adetten 2 gün önce düştü ateşim.şu an nasıl tablom bilmem normal galiba değil mi

pikecimm zeynepcimm bende dün adeet oldumm :93:
bu ay beraber takip etcez demekki
gerçi ben geç yumurtluyom ama

canım normalde bende gec yumurtluyorum, klomenle öne cekiyolardı, bu ayda hic ilac kullanmicam, rahim filmi cekilecek doktor mola verdi, bi dinlen dedi... ondan tam aynı gideriz iste hehe....

canım normalde bende gec yumurtluyorum, klomenle öne cekiyolardı, bu ayda hic ilac kullanmicam, rahim filmi cekilecek doktor mola verdi, bi dinlen dedi... ondan tam aynı gideriz iste hehe....

canım neden klomen kullandın yumurtlama bozukluğunmu var
bence öyle bir durum varsa hayıt otunu iç süper bir bitki hormonların düzene girer
inşallah bu ay bereketli olur canım
hiç sıkılma yeni ay yeni heyecan demek hep beraber güzel haberler alırız inşallah
canım biliyomusun rahim filmi çekilen bir çok kişi o ay hamile kalmış

canım neden klomen kullandın yumurtlama bozukluğunmu var
bence öyle bir durum varsa hayıt otunu iç süper bir bitki hormonların düzene girer
inşallah bu ay bereketli olur canım
hiç sıkılma yeni ay yeni heyecan demek hep beraber güzel haberler alırız inşallah
canım biliyomusun rahim filmi çekilen bir çok kişi o ay hamile kalmış

canım burda neyi nerden nasıl bulucam hic bilmiyorum ondan öyle tedavileri yapamiyorum, yurt disindanda getiremiyorum malum ambargo var buraya, anca istanbuldan birileri gelicekte falan uzun is... canım o kisiler genelde tüpleri hafif tıkanık olanlar galiba, artık bilemeyorum canım, insallah Rabbim kısmet etmistir...

insallah cümlemiz hamile kalırız.....:49::49::49:

benim de tablom kıvırcığınkine çok benziyo sanki demi.bana mı öyle geliyo yoksa.ben 3 aydır ölçüyorum ateşimi kıvırcık sen kaç aydır ölçüyosun bilmiyorum ama benim genel de 27-28-29. günler olur adetim.ilk ay adetten 1 gün önce ikinci ay ise adetten 2 gün önce düştü ateşim.şu an nasıl tablom bilmem normal galiba değil mi

ewet kuzucum bende fark ettim onu ateşlerimiz aynı çıkıyor genelde
bende hep 26 ile 28.gün arası oluyorum
bu benim ilk ölçüşüm

kıvırcık canım duruşahın söyledikleri doğru ateş son gündede düşer belli olmaz
ama ben seninle ilgili içimde güzel şeyler hissediyom ama kısmet tabi belli olmaz
haklısın kuzucumda
şimdi ben kimyasal gebelik yaşıyorum ya
o yüzden erken ögrenmek istiyorum hamileysem eger
ama erken test yaptrıp negatifi görüncede fena canım sıkılıyor
o yüzden sormuştum ne zaman düşer diye kötü oldu
ben zaten bu ff i erken tespit edebilirim belki hamilyesem diye yapmıştım
işime yaramıycak demekki

Son düzenleme:
bu benim ilk ölçüşüm

haklısın kuzucumda
şimdi ben kimyasal gebelik yaşıyorum ya
o yüzden erken ögrenmek istiyorum hamileysem eger
ama erken test yaptrıp negatifi görüncede fena canım sıkılıyor
o yüzden sormuştum ne zaman düşer diye kötü oldu
ben zaten bu ff i erken tespit edebilirim belki hamilyesem diye yapmıştım
işime yaramıycak demekki

canım sen progesteron aldınmı
bebeğin tutunmasını sağlıyorr

canım sen progesteron aldınmı
bebeğin tutunmasını sağlıyorr

kuzucum ben daha önceki düşüklerin birinde kullanmıştım ama işe yaramadı yinededüştü
bide bende acayip baş dönmesi yapıyor kendimi kaybediyorum resmen kullanınca
doktorum kullanmana gerek yok rahim duvarın gayet iyi dedi bende kullanmıyorum artık

kızlar fertilityfrend
sitesinde her defasında üye nmi olunuyor anlamadım ben 2 kez açabildim
ama şimdi açılmıyor yanlış diyor nasıl kullanılıyor ban anlatabilecek var MI??

bu benim ilk ölçüşüm

cnm eğer adet olursan ki inş olmazsın senin de adetten ya bir gün ya da 2 gün önce düşer sanırım tablolarımızın benzerliğine bakarsak.

venharr canım tablon çok güzel sonu iyi olur umarım

inş cnm saol.bu ay erken yumurtladım.sanırım adet olursam 26-27. gün olurum.yani ateşim düşecek olursa 25-26. gün düşmeye başlar.25ve 26. gün ki ateşler önemli yani:)

arkadaslar gunaydın,

acaba asagıdakı ates tablosunu yorumlayabılır mısınız?
adet gunum 26-28 oluyor

ateş
1 reg başlangıcı
2
3
4 35,5 bitiş
5 35,4 lekelenme
6 35,7
7 35,4
8 35,7
9 35,4
10 35,4
11 35,7 :17: ovulasyonda ıkıncı cızgı sılık cıktı (uzayan akıntı)
12 35,6 :17: ovulasyonda tek cızgı cıktı
13 35,8
14 35,9

bu atesım neden yukselmeye devam ederkı yumurta hala catlamamıs mı oluyor yanı??

Back
X