• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ayyy kızlarr:53: bugün 48. gün kürtajdan sonra bundan 10 gün önce gebelik testi yaptım negatifdi dün akşam ve bu sabah yine yaptım poztif çıktıı:53: ama bende uyku hali ve akıntı dışında hiç bi belirti yok ff ye görede 39. gün çatlamış ateşimin seyri 36,7 36,8 iken bu sabah 37 idi :26: yaa ben kimyasal olduysam yineee :50: yarın dra gidicem of yaa sordum dra bu kadar geç döllenme ile tutabilirmi dedim evet dedi bana

Son düzenleme:
selina bazen ovulasyon uzuzn sürebilior,o günlerde yumurtan çatlamaya başlar ama ovulasyon 18. gün tamamlanır,sen çalışmışsın gerisini düşünme boşver :) inş sonu güzel pozitif bitsin :)
tmm canım bilmiyordum uzun sürebileceğini.inş sonuç iyi olsun.
18. gün yumurtan çatlamış ve çatladığı gün çalışmanız olmuş hayırlısı olsun inşallah :29: bu akşam da çalışabilirsen iyi olur :23:

hayırlısı canım inş.bugunde çalışırız napalım :4:4 gündür halsizlik üzerimde uyku fln bugun yataktan zor kalktım hiç direncim yoktu.ateşimde 1 dereceye yakın yükselince bişeyde anlamadım.

günaydın kızlar:71:
ya benim tablom ayın 27 sini gösteriyor yani dünde kalmış.dün karıştırırken saatle oynamışım heralde şimdi düzeltemiyorum.geçerli saati ne yapıyım kızlar çok uğraştım olmadı hala pazarı gösteriyor.veri de girecem giremiyorum..

kızlar nolur cevap verin.bugünki ateşimi giremiyorum,ff deki geçerli saatle oynadım nasıl düzeltebilirim:18:

30bc44 Ovulation Charts

gece grip belirtileri baş gösterdi bu sabahki ateşimi bu tetiklemiş olabilir:26: ateşimi ölçtüm sonra aferin içtim uyudum 2 saat sonra kalkınca tekrar ölçtüm ateşimi.ilacın ateş düşürücü etkisi olduğu halde ateşim 37 çıktı:53: bugünkü ateşimi pek önemsemeyeceğimo yüzden belki yarınki çıkacak ateşime göre bugünkünü silebilirim bile:44: ama şimdi yumurtlamam tam olarak kaçıncı gün oldu kestiremedim çalışmalarımı yaptım o açıdan değil de adet günü belirlemede bir de luteal fazı takip etmem açısından tam yumurtlama günümü bilebilseydim iyiydi progestan alacaktım onu da almadım:97:

Eklentiler

• $feb11-taf.webp
    $feb11-taf.webp
    27,6 KB · Görüntüleme: 51
arkadaşlar günaydın...çok gergin başladım güne...bugün yada yarın çıkacakmış sonuçlarım...nolur dualarınızı eksik etmeyin...çok ihtiyacım var buna...

Allah yardımcın olsun duruşahcığım haklısın sonucu eline alana kadar stresli geçecek:59: hakkında hayırlısı ne ise o olsun bebeğin sağlığıyla dünyaya gelir inşallah:29: dualarımız seninle:16:

:20:
arkadaşlar günaydın...çok gergin başladım güne...bugün yada yarın çıkacakmış sonuçlarım...nolur dualarınızı eksik etmeyin...çok ihtiyacım var buna...

canım benim merak etme herşey çok çok güzel olacak buna yürekten inanıyorum dualarım seninle :16:

ayyy kızlarr:53: bugün 48. gün kürtajdan sonra bundan 10 gün önce gebelik testi yaptım negatifdi dün akşam ve bu sabah yine yaptım poztif çıktıı:53: ama bende uyku hali ve akıntı dışında hiç bi belirti yok ff ye görede 39. gün çatlamış ateşimin seyri 36,7 36,8 iken bu sabah 37 idi :26: yaa ben kimyasal olduysam yineee :50: yarın dra gidicem of yaa sordum dra bu kadar geç döllenme ile tutabilirmi dedim evet dedi bana

:nazar::nazar:e hamile kalmışsın o zaman derya çok güzel bir haber bu stres yapma tebrik ederim doktor da güzel şeyler söyler inşallah sana hayırlısı olsun:16::16:

:nazar::nazar:e hamile kalmışsın o zaman derya çok güzel bir haber bu stres yapma tebrik ederim doktor da güzel şeyler söyler inşallah sana hayırlısı olsun:16::16:

ayy ne bilim yaa 2 kere geçirdim ya kimyasal ondan hiç ümitli değilim göğüslerimde hiç acımıo acaba hamile olupta hiç acımayan varmı ki bilmiorum işte yarın dr a gidicem gerçi gözükmez kese ama bakalım :59:

canım lütfen rahat ol..allahın izniyle sonuçlar çok güzel çıkacak ve sen bebeğini sağlıkla kucağına alacaksın inş.dualarım seninle..

Allah yardımcın olsun duruşahcığım haklısın sonucu eline alana kadar stresli geçecek:59: hakkında hayırlısı ne ise o olsun bebeğin sağlığıyla dünyaya gelir inşallah:29: dualarımız seninle:16:

:20:

canım benim merak etme herşey çok çok güzel olacak buna yürekten inanıyorum dualarım seninle :16:
hepinize verdiğiniz moral ve destekten dolayı çok tşk ediyorum arkadaşlar...öyle zorki beklemek...hamile kalmakmı iyi kalmamak mı diye düşünüp duruyorum sabahtan beri...offfffffff

hayırlı günler kızlar:16:

7.gün 36.2
8.gün 36.2 regli bitti
9.gün 36.2
10.gün 36.2
11.gün 36.0
12.gün 36.0
13.gün 36.0 + u a
14.gün 36.3
15.gün 36.0 u a
16.gün 36.0 + u a
17.gün 35.9 u a
18.gün 36.1 u a
19.gün 36.1
kızlar ateşim nasıl:38:

ayy ne bilim yaa 2 kere geçirdim ya kimyasal ondan hiç ümitli değilim göğüslerimde hiç acımıo acaba hamile olupta hiç acımayan varmı ki bilmiorum işte yarın dr a gidicem gerçi gözükmez kese ama bakalım :59:

deryacım canım inş. Rabbim yüzünü güldürsün yarın müjdelerle gel inş.:nazar:Allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin tatlım:48:deryacım bende bu ay düşük yaptım ve göğüslerimde hiç ağrım olmamıştı kesede görünmüştü moralini bozma canım :69::69::69:

deryaaa:62::62::62::62: inşallah bebişin sana güzel bir sürpriz yapar canım çok var hamilelik belirtileri bölümünde hiç belirtim yok deyip hamile olan inşallah bebişin sıkı sıkı tutunsun sana ve kucağına al inşallah canm çok sevindim dr dan hayırlı haberlerle dönersin inşallah düşüğün ayağı içerdedir derler kürtaj sonrası hemen hamile kalınır derler bak ne güzel geliyo bebişin sakın stres yapma hayırlısı herşeyin cnm hadi ayırlı haberle gel inşallah :nazar::nazar:

julıacım saol valla ya yorum ıcın cok hosuma gıttı guldurdun benı:64: moralımı duzelttın ıns dedıgın gıbı olur hıc beklemezken hıc umıtsızken belkıde olur gelır bebıs dur bakalım hayırlısı olsunnnnn:66::66:

julıacım saol valla ya yorum ıcın cok hosuma gıttı guldurdun benı:64: moralımı duzelttın ıns dedıgın gıbı olur hıc beklemezken hıc umıtsızken belkıde olur gelır bebıs dur bakalım hayırlısı olsunnnnn:66::66:

burda gebemi diye bir arkadaş vardı,daha gelmior sanıorum,o tek atışla tutturdu,yani eşi şehir dışındaydı yanına gitti sadece tek gece birlikte oldular ve hamile kaldı,olmaz olmaz dememek lazım :))

nergiscim hayırlısı olsun bakalım ateşini takip et sen bırakma ,ne çıkacak merak ettim,tablon hamile tablosuyum dior ama görelim sende nasıl oluormuş ateş,bu rehber tablo olur .

arkadaslar ben de bu yönetmi uygulamak istiyorum ama tam anlayamadım nasil oldugunu bütün iletileri de okuyamadım kusuruma bakmayın lütfen, yardım eder misiniz nasil yapıcam, nerden anlıycam yumurtlama oldugunu. bugün yarın hastalancam. hemen başlamam gerekiyo galiba di mi???
acil cevap yazarsanız çok sevnirim

deryacım canım inş. Rabbim yüzünü güldürsün yarın müjdelerle gel inş.:nazar:Allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin tatlım:48:deryacım bende bu ay düşük yaptım ve göğüslerimde hiç ağrım olmamıştı kesede görünmüştü moralini bozma canım :69::69::69:

ayy canım kaybın için çok üzüldüm son olur inş. bende walla bilmiorumki 2 kere kimyasal geçirdiğim için direk öledir diorum işte inş. dediğin gibidir:59: alırım kollarıma bebişimi yarın saat 6 ya aldım randevumu bakalım hayırlısı akşam kan testi yaptırıcam değerlerine göre keseyi görüp görmeyeceğimizi söledi doktorum bi öncekinde 192 çıkmıştı sonucum keseyi drum görmüştü ama ben görememiştim

deryaaa:62::62::62::62: inşallah bebişin sana güzel bir sürpriz yapar canım çok var hamilelik belirtileri bölümünde hiç belirtim yok deyip hamile olan inşallah bebişin sıkı sıkı tutunsun sana ve kucağına al inşallah canm çok sevindim dr dan hayırlı haberlerle dönersin inşallah düşüğün ayağı içerdedir derler kürtaj sonrası hemen hamile kalınır derler bak ne güzel geliyo bebişin sakın stres yapma hayırlısı herşeyin cnm hadi ayırlı haberle gel inşallah :nazar::nazar:

canım benim inş öledir ama çokta hazırlamıorum kendimi değilsem de en azında regl olucam yeni bi aya başlıcam 2 gebeliğimdede göğüslerim acıdığı için ikilemde kaldım böle bunda sadece göğüs uçlarım hassas o kadar belkide daha erkendir ne bilim

Son düzenleme:
Back
X