• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
13mart.jpg

Kızlar iyi pazarlar. Bu ayki tablom yukarıdaki gibi. 18.gün ovualsyon olmuş gibi görünüyor. Bu FF de 4.tablom. İlk 3 ay 16.17. ve 19.günler ovulasyon olduğunu gösteriyordu tablolarım. Bende nasıl yumurta tembelliği oluyor ben hala çözemedim. Doktorlarımdan da tam bir yanıt alamadım ama son gittiğim Dr. progesteron testi istedi. Salı günü yaptıracağım, 23.günümde. 18.gün ovulasyon olmuşsa 5 gün sonra Progesteron testi için yeterli bir süre mi sizce? Tetkikler sonucunda bu Dr.un ne diyeceğini merak ediyorum. Hem yumurta tembelliği olup hem yumurtlamak mümkün mü? Lh>Fsh iken hamile kalmak sakıncalı mı? Düşüğe sebep olur mu? Çok soru sordum kusura bakmayın. Bilen arkadaşlarımızdan yorum bekliyorum. Sevgiler.

kızlar inişli çıkışlı tablom sonucu 36,4 le adet oldum bu benim zaten adet ateşimdi fakat bu ay kaç kere 36,4 ü gördüm dünde mesala 35,8 di zannediyorum ay dünyayay çok yaklaştı bundan dolayı doğaüstü olatylar yaşandı benim ateşimde doğa üstü oalyddı galiba :60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

hepinize iyi pazarlar ben muhteşm kırmızılarımın tadını çıkartayım

13mart.jpg

Kızlar iyi pazarlar. Bu ayki tablom yukarıdaki gibi. 18.gün ovualsyon olmuş gibi görünüyor. Bu FF de 4.tablom. İlk 3 ay 16.17. ve 19.günler ovulasyon olduğunu gösteriyordu tablolarım. Bende nasıl yumurta tembelliği oluyor ben hala çözemedim. Doktorlarımdan da tam bir yanıt alamadım ama son gittiğim Dr. progesteron testi istedi. Salı günü yaptıracağım, 23.günümde. 18.gün ovulasyon olmuşsa 5 gün sonra Progesteron testi için yeterli bir süre mi sizce? Tetkikler sonucunda bu Dr.un ne diyeceğini merak ediyorum. Hem yumurta tembelliği olup hem yumurtlamak mümkün mü? Lh>Fsh iken hamile kalmak sakıncalı mı? Düşüğe sebep olur mu? Çok soru sordum kusura bakmayın. Bilen arkadaşlarımızdan yorum bekliyorum. Sevgiler.

canım sen bence bu ay hormon testlerini tekrarla
dediğin gibi senin her ay yumurtlama olmuş gibi görünüyorr
belki bir yanlıklık vardır
ayrıca yumurta tembelliği demek hiç yumurtlamaak demek değil
ama ben testlerin yanlış olduğunu düşünüyorumm
valla ben ff de 9 aydır ateş ölçyüom ff son iki aydır kalın kırmızı çizgiyi çekiyor

kızlar inişli çıkışlı tablom sonucu 36,4 le adet oldum bu benim zaten adet ateşimdi fakat bu ay kaç kere 36,4 ü gördüm dünde mesala 35,8 di zannediyorum ay dünyayay çok yaklaştı bundan dolayı doğaüstü olatylar yaşandı benim ateşimde doğa üstü oalyddı galiba :60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

hepinize iyi pazarlar ben muhteşm kırmızılarımın tadını çıkartayım

canım biliyorsun demi o kırmızılarıda göremeyen insanlar var
bence moralin iyi olsun yeni bir ay yeni bir ümit
canım eğer bu ay tüp tedavisi olmayacaksa ateşini güzelce ölç
hatta ff de tablo oluştur
şansın bol olsunn

canım sen bence bu ay hormon testlerini tekrarla
dediğin gibi senin her ay yumurtlama olmuş gibi görünüyorr
belki bir yanlıklık vardır
ayrıca yumurta tembelliği demek hiç yumurtlamaak demek değil
ama ben testlerin yanlış olduğunu düşünüyorumm
valla ben ff de 9 aydır ateş ölçyüom ff son iki aydır kalın kırmızı çizgiyi çekiyor

Adet olursam ki inşallah hayırlı bir sebepten ötürü olmam, bir umut işte...:16: tahlillerimi tekrar ettirmeyi düşünüyorum. Üniversitede hocaya gittim, o ilk önce progesteron testi istedi, yumurtlama oluyor mu ona bakacak, sonra adetin 3.günü gel dedi. O zaman tekrar yaptıracağım hormon testlerini inşallah. Ben de anlamadım sorun nerede. Lh>Fsh çıktı ve diğer doktor, ultrasonda polikistik over tespit etti. Bu üniversitedeki hoca ultrasonla henüz bakmadı. Önce tahlillere bakacak, öyle değerlendirme yapacak. Gerek görürse Klomene başlayacağız önümüzdeki ay. Ama ben anlamadım sorun tam olarak nerede. 4 aydır ateşimi ölçüyorum, 4 aydır ovulasyon oluyor gibi görünüyor. Ovulasyon testi kullandım, 14-15.günler koyu çıkıyor sonra silikleşiyor, normalde de sağlıklı insanlara öyle oluyor zaten. Akıntım var, kasık ağrım var, bunların hepsi her ay ovulasyon olduğuna işaret ediyor ama bunun yanında nasıl polikistik over oluyorum onu da bilmiyorum. :44:

canım benim sağol inşallhh hep beraber kavuşuruz bu arad şu grafik işini öğreneyim :))) benimde bir garafiğim olsun demi :))))

ogren serpilcim valla bana graik yapmak cok eglenceli geliyor hemde gercekten yardimi dokunuyor. surekli kayit ettiginden herseyi gecmis aylara bakip kendini daha kolay takip edebiliyorsun.

canım ateşinin maşallahı var inşallah sonunda bebiş gelir :34:

ay ronyacim bu ates her ay bana oyun oynuyor dun gece ruyama girmis biri bana hamile oldugumu soyluyor (benim rontgenimde gormus biraz sacmalik ama) inanmiyorum diyorumki daha yumurtlamanin ustunden 5 gun gecti olmaz daha kimse bilemez diyorum . kendimi kaptirmamaya soz verdim bu ay ruyamda bile sozumu tutuyorum.simdi atesim 39 ciksa yine inanmam cizgiyi gormeden.ilk defa sabirsizligima hakim oluyorum. Insallah boyle devam eder.

evet ronyacım ya bende bu ay anlamadım kendımı bır acayıp ama belkı ıctıgım cayın etkısıdır bu bılemıyorum ben aslanpencesı cobancantası ve cıvanpercemı ıctım bu ay bugun son gunum 7 gun ıcmıycem zaten gebelık varsa kı ben pek sanmıyorum bırakcam bakalım hayırlısı olsun zaten bebek olsaydı atesım yukselıse gecerdı sımdıye :26::26:

:19::19::19:
ogren serpilcim valla bana graik yapmak cok eglenceli geliyor hemde gercekten yardimi dokunuyor. surekli kayit ettiginden herseyi gecmis aylara bakip kendini daha kolay takip edebiliyorsun.

üye olmayı başaramadım ki :19::19::19::19::19::19: adet oluncaya kadar hayıttan başka birşey içme cnm

ya kızlar siteye üye olmayı baardım ama ingilce galiba verileri nasıl yazıcam
tempertur tıme diyor one ya:60::60::60::60: saat galiba

ay ronyacim bu ates her ay bana oyun oynuyor dun gece ruyama girmis biri bana hamile oldugumu soyluyor (benim rontgenimde gormus biraz sacmalik ama) inanmiyorum diyorumki daha yumurtlamanin ustunden 5 gun gecti olmaz daha kimse bilemez diyorum . kendimi kaptirmamaya soz verdim bu ay ruyamda bile sozumu tutuyorum.simdi atesim 39 ciksa yine inanmam cizgiyi gormeden.ilk defa sabirsizligima hakim oluyorum. Insallah boyle devam eder.

evett haklısın ümitlenip sonradan hayal kırıklığı yaşamak çok üzücü oluyor
bende kendi kendime söz verdim idrarda pozitifi görmeyene kadar kan testi yaptırmıcam
umarım hakkımızda hayırlısı olur

evet ronyacım ya bende bu ay anlamadım kendımı bır acayıp ama belkı ıctıgım cayın etkısıdır bu bılemıyorum ben aslanpencesı cobancantası ve cıvanpercemı ıctım bu ay bugun son gunum 7 gun ıcmıycem zaten gebelık varsa kı ben pek sanmıyorum bırakcam bakalım hayırlısı olsun zaten bebek olsaydı atesım yukselıse gecerdı sımdıye :26::26:

canım bitki çayı ateşi değiştirmezz
bence sen ölçmeye devam et belki geç yumurtlucan hiç belli olmaz

Back
X