günaydın kızlar hayırlı sabahlar.3417da Ovulation charts on FertilityFriend.com
bugun pre-seed kullandım.inş faydası olur.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlar hayırlı sabahlar.3417da Ovulation charts on FertilityFriend.com
kuzucukum pre-seed i nerden ne kadara temin ettin türkiyede yok diyorlardı
bide ikinci tablona baktımda ateşin bi yukarı bi aşagı ne kadar çok zikzak çizmiş
inşallah bu pre-seed vesile olurda gelir minişin![]()
kuzucukum ya acaba sende çatlama problemimi vardı bu kadar uzun zamandır bekliyoruz bebeği
hiç farkedilmedimi bu ya yumoş takibi yaptırmıştın sen şaşırdım
cara sen test yaptınmııı ateşinin maşallahı var
aynı şekilde yuba seninde inşallah güzel haberlerinizi alırız
Kızlar bugün 23.günüm ve yaptırdığım Progesteron testimin sonucu 15.71. Sizce nasıl? Bu ne demek şimdi? Ben yumurtluyor muyum? Bu arada ateşime göre 18.gün ovulasyon oldu. Yani Ovualsyondan 5 gün sonra Progesteron 15.71 nasıl sizce?
:44:
canım sonucun gayet iyi.bende ovulasyondan yaklaşık bir hafta sonra yaptırmıştım 18.83 çıkmıştı..
Teşekkür ederim cevapladığın için. Ovulasyon olmuş gibi görünüyor, anladığım kadarıyla. Sonu güzel olur inşallah. :97:
gunaydinlar hanimlar
32a4fd Ovulation charts on FertilityFriend.com
sweetbaby benden tam 2 gun once gidiyorsun 2 gun once regl olmussun ayni gun yumurtlama olmus simdi sen dpo 9 bende 7 insallah hayirlisi olur hepimiz icin ama benim yine umudum yok bu aydan biktim bu 36.7 yi gormekyen her ay ama sukur diyeyeim daha yuksegini gorup hamile oldugumu dusunup sonra husrana ugrasam daha kotu tabi...
arkadaşlar sormak istediğim birşey var, bu ateş tablosunu yapmak için kullandığınız site ücretli mi
VIP üye olmak isterseniz ücretli. Ama ücret ödemeden de bazı özelliklerinden faydalanabiliyorsunuz. Ben 4.tablomu yapıyorum bu ay ve VIP üyesi değilim. Bazı özelliklerini görebiliyorum ama işime yarıyor zaten bu kadarı...