• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yubacım sılık cıktıysa vardır benım ılk hamılelgımde de adete 1 hafta vardı testte sılık cıktı gunum 1 gun gectı tekrar yaptım koyu cıktı ben pazartesıyı beklycem cnm daha once cok husrana ugradım bır suru test yapardım akıllandım gunum gecıyor su an ama beklıycem yınede hayırlı haberlerle gel ıns

ya nerdeyse ağlayacğımm allahımmmmmmmmm inşalhhhhhhhhhhh kan poztiftir bence hamileisnn :5::5::5::5::5:duygulandım ben

cok sagol canim kan testi pazartesiye kaldi yurtdisinda olmaktatn su an gicik kaptim. ama boylesi daha iyi baklaim testler yarin koyulasacakmi. Insallah yaniltmaz bizi bu testler. sabahtan beri hayallere kapildik gidiyoruz...

cok sagol canim kan testi pazartesiye kaldi yurtdisinda olmaktatn su an gicik kaptim. ama boylesi daha iyi baklaim testler yarin koyulasacakmi. Insallah yaniltmaz bizi bu testler. sabahtan beri hayallere kapildik gidiyoruz...

ben çok heyecanlyım canım bence hamileisn tatlım hayıt işe yaradıı geçen ay ateşin benimki gibi anormali şuan gayet yerli yerinde rabbimm sevincimiiz daim etsin benim ateşimde bu ay rayına girdii düzenli şuan yani hormonlarım iyi emek :)))))

herkese gunaydinlar arkadaslar. Aksam su internetten aldigim testlerle bidaha bi test yaptim dpo 10 du. bi baktim silik bi cizgi var ben aliskinim boyle pozitif cikip beni kandirmasina. Sabahi zor ettim ama yeni test ne cikacak diye sabah kalktim atesimi olctum kostum lavaboya yeni testte silik cikti ama baya silik. dun aksamki sonradan kendiliginden koyulasmis.bende dayanamadim elimde kaliteli bi test var di yaptim ve sonucu....

32a4fd Ovulation charts on FertilityFriend.com

bende koyayim tablomu pozitifi isaretleyince tebrikler mesaji cikiyor cok heyecanli ya Allahim insallah sonunu hayir eder. BU guzel duyguyu tum cocuk sabihi olmak isteyenlere yasatir

:52::52::52::52::nazar::nazar::nazar::nazar:
yubaaa çoook sevindimben sana demiştim bu tablo beni ümitlendiriyor diye maşallahaı var çünkü:nazar::nazar:
inşallah yavrun sıkıca tutunur annesi sana inşallah herşey gönlünce olur çok güzel bir haber bu aayyy:52::52::66::66:
doktora gitmek için gününü bekle ama yine de doktorlar günün gelmeden bakmayabilirler:16:

yubacım hayırlı olsun. İnşallah yanlış alarm değildir. Allah tamamına erdirsin. :)

sweetbaby ateşin çok güzel inşallah böyle devam eder ve sonu güzel olur inşallah. :) Bir şey merak ettim, akıntını "creamy" olarak işaretlemişsin, ben de şuan 27.günümdeyim. Kremsi akıntım var. Beyaz değil ama hafif sarı renkte. Senin akıntın nasıl? Daha önce olmuş muydu öyle akıntın? İnşallah güzel birşeylerin habercisidir bu belirtiler. :)

kvrck ovulasyonun hayırlı olsun. :) İnşallah sonu güzel olur bu tablonun canım.:16:

deryammm canım hayırlı uğurlu olsun
bebişinn sağlıkla gelsin dünyaya inşallah :nazar::nazar::nazar:

canım benim aminnn çok tşk ederim hala tabi sevinemiyorum korkuyorum bi atlatabilsem şu zor günleri :26:darısı en kısa zamanda başına inş tüm kalbimle diliyorum bunu

herkese gunaydinlar arkadaslar. Aksam su internetten aldigim testlerle bidaha bi test yaptim dpo 10 du. bi baktim silik bi cizgi var ben aliskinim boyle pozitif cikip beni kandirmasina. Sabahi zor ettim ama yeni test ne cikacak diye sabah kalktim atesimi olctum kostum lavaboya yeni testte silik cikti ama baya silik. dun aksamki sonradan kendiliginden koyulasmis.bende dayanamadim elimde kaliteli bi test var di yaptim ve sonucu....

32a4fd Ovulation charts on FertilityFriend.com

bende koyayim tablomu pozitifi isaretleyince tebrikler mesaji cikiyor cok heyecanli ya Allahim insallah sonunu hayir eder. BU guzel duyguyu tum cocuk sabihi olmak isteyenlere yasatir

:nazar::nazar::nazar:tebrik ederim yuba çok seviniyorum böyle hamilelik haberlerine rabbim sağsalim kucağına almayıda göstersin burdaki bekleyen herkeze en kısa zamanda bebiş versin Allahım:16:

Son düzenleme:
kırmızı cızgın hayırlı olsun
calısmalarda guzel hadı bakalım ınsallah doktorların kongrelere gıtmesınde vardır bı hkmet :1:
yok kuzucum ya ben zaten 21 aydır yumurtlama günümü biliyorum ki hep de dogru tahmin ettim
hepte riskli günlerde birliktelik oldu ama
sonuç negatif işte
umutlnacak bişi yok zaten

dun ıyıkı zorlamamıssın kocanı bosuna :86: bak cızgıyı onceye cekmıs bayagı
yenılgı sonrası zaten moralı bozulmustur yazık :1:
ben onlaR gol atamadı ben atıyım der diye düşünmüştüm ama neyse
ya dün çok uzayan akıntım vardı yapalım dedim kocişte niyetliydi ama sular yokkkkkkkkk
halada gelmediiiiiiiiiiiiii
kısmet artık yapılcak bişi yok

$ateş ölçme.webp
bu da benim tablo

ben onlaR gol atamadı ben atıyım der diye düşünmüştüm ama neyse
ya dün çok uzayan akıntım vardı yapalım dedim kocişte niyetliydi ama sular yokkkkkkkkk
halada gelmediiiiiiiiiiiiii
kısmet artık yapılcak bişi yok

hadı ya sansa bak hayırlısı demekten baska bı caremız yok :1:

sevdebılgecım ben daha oncede bır gebelık yasadım ne kadar dusuklede sonuclansa cok akıntım olmustu yıne aynı evet senın deıgın gıbı beyaz degıl sarımsı bır akıntım var normalde de boyle akıntım olur adete yakın ama bu kadar bol olmazdı bakalım hayırlısı ıns guzel haberler alırız

sevdebılgecım ben daha oncede bır gebelık yasadım ne kadar dusuklede sonuclansa cok akıntım olmustu yıne aynı evet senın deıgın gıbı beyaz degıl sarımsı bır akıntım var normalde de boyle akıntım olur adete yakın ama bu kadar bol olmazdı bakalım hayırlısı ıns guzel haberler alırız

İnşallah canım güzel bir haberin işaretleridir bunlar. Heyecanla bekliyorum güzel haberini almayı. :)

Back
X