dun ıyıkı zorlamamıssın kocanı bosuna :86: bak cızgıyı onceye cekmıs bayagı
yenılgı sonrası zaten moralı bozulmustur yazık
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sagol canim heyecandan olecegiz valla simdi esimle hastane bakiyoruz kan testi icin insallah bu sefer yanlis alarm degildir.
32a4fd Ovulation charts on FertilityFriend.com
bende koyayim tablomu pozitifi isaretleyince tebrikler mesaji cikiyor cok heyecanli ya Allahim insallah sonunu hayir eder. BU guzel duyguyu tum cocuk sabihi olmak isteyenlere yasatir
ya nerdeyse ağlayacğımm allahımmmmmmmmm inşalhhhhhhhhhhh kan poztiftir bence hamileisnnduygulandım ben
cok sagol canim kan testi pazartesiye kaldi yurtdisinda olmaktatn su an gicik kaptim. ama boylesi daha iyi baklaim testler yarin koyulasacakmi. Insallah yaniltmaz bizi bu testler. sabahtan beri hayallere kapildik gidiyoruz...
herkese gunaydinlar arkadaslar. Aksam su internetten aldigim testlerle bidaha bi test yaptim dpo 10 du. bi baktim silik bi cizgi var ben aliskinim boyle pozitif cikip beni kandirmasina. Sabahi zor ettim ama yeni test ne cikacak diye sabah kalktim atesimi olctum kostum lavaboya yeni testte silik cikti ama baya silik. dun aksamki sonradan kendiliginden koyulasmis.bende dayanamadim elimde kaliteli bi test var di yaptim ve sonucu....
bende koyayim tablomu pozitifi isaretleyince tebrikler mesaji cikiyor cok heyecanli ya Allahim insallah sonunu hayir eder. BU guzel duyguyu tum cocuk sabihi olmak isteyenlere yasatir
deryammm canım hayırlı uğurlu olsun
bebişinn sağlıkla gelsin dünyaya inşallah![]()
herkese gunaydinlar arkadaslar. Aksam su internetten aldigim testlerle bidaha bi test yaptim dpo 10 du. bi baktim silik bi cizgi var ben aliskinim boyle pozitif cikip beni kandirmasina. Sabahi zor ettim ama yeni test ne cikacak diye sabah kalktim atesimi olctum kostum lavaboya yeni testte silik cikti ama baya silik. dun aksamki sonradan kendiliginden koyulasmis.bende dayanamadim elimde kaliteli bi test var di yaptim ve sonucu....
yok kuzucum ya ben zaten 21 aydır yumurtlama günümü biliyorum ki hep de dogru tahmin ettimkırmızı cızgın hayırlı olsun
calısmalarda guzel hadı bakalım ınsallah doktorların kongrelere gıtmesınde vardır bı hkmet![]()
ben onlaR gol atamadı ben atıyım der diye düşünmüştüm ama neysedun ıyıkı zorlamamıssın kocanı bosuna :86: bak cızgıyı onceye cekmıs bayagı
yenılgı sonrası zaten moralı bozulmustur yazık![]()
merhaba arkadaşlar... bende ateş tablomu koysam bi bakar mısınız????
Eki Görüntüle 163993
bu da benim tablo
ben onlaR gol atamadı ben atıyım der diye düşünmüştüm ama neyse
ya dün çok uzayan akıntım vardı yapalım dedim kocişte niyetliydi ama sular yokkkkkkkkk
halada gelmediiiiiiiiiiiiii
kısmet artık yapılcak bişi yok
Eki Görüntüle 163993
bu da benim tablo
sevdebılgecım ben daha oncede bır gebelık yasadım ne kadar dusuklede sonuclansa cok akıntım olmustu yıne aynı evet senın deıgın gıbı beyaz degıl sarımsı bır akıntım var normalde de boyle akıntım olur adete yakın ama bu kadar bol olmazdı bakalım hayırlısı ıns guzel haberler alırız