• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
cara var ya aynı şeyleri yaşamışız madem inşallah bebeğiin yada bebeklerin gelir bu ay :) sana uğur getirsin bu tarih inşallah,ee o zaman benimkiler gibiyse daha sana var ya çalışın bol bol :) klomeni kullandığım ilk ay benim bebekler geldi :)

belki örnek olur benim tablom çalışma günleri altta var

2ce44e Ovulation charts on FertilityFriend.com

Son düzenleme:
cara var ya aynı şeyleri yaşamışız madem inşallah bebeğiin yada bebeklerin gelir bu ay :) sana uğur getirsin bu tarih inşallah,ee o zaman benimkiler gibiyse daha sana var ya çalışın bol bol :)

2ce44e Ovulation charts on FertilityFriend.com

inş tablomun sonu seninkine benzer:)
sen klomeni 4.gün içmeye başlamışsın değil mi?ben 5.gün başladım,bugün sonuncusunu alacam.doktora da sordum siklus kısa diye 3.gün başlasammı yok dedi bişey değişmez.umarım dediği gibidir ve işe yarar..

canım çalışmayı ihmal etme sakın...bu günler önemli günler...ateşin güzel düşüş yapmış...akıntında müsait...sabahları çalışmanızı öneririm ben...rabbim emeklerimizin karşılığını verir inşallah...ısının düşmesinden önceki 5 gün çok önemli çünkü...yükselişten sonraki ilişkiler döllenme için biraz geç kalınmış oluyomuş genelde...

caanım yorumun için tşk ederim evet bu 3 günü değerlendirmelyim

cara var ya aynı şeyleri yaşamışız madem inşallah bebeğiin yada bebeklerin gelir bu ay :) sana uğur getirsin bu tarih inşallah,ee o zaman benimkiler gibiyse daha sana var ya çalışın bol bol :)

2ce44e ovulation charts on fertilityfriend.com

julia çalışma günlerini neyle işaretliyosun ben tablodan çok anlamıyorumda bi yer x işareti çıkıyo ama topice çizelgeye çıkarırken onlar gözükmüyo :9::9::9:

28 günde bir oluyorsan bugün 12. gündesin ateşin de bayağı düşmüş yarın ya da en geç öbürgün yani cumartesi çatlatabilirsin o zaman bekleyip göreceğiz sen bu arada bu akşam çalış:23:

inşallhh cumartsei çatlar en rahat günüm o günde :1::1::1: canım tşk edderimm

umutcum tablonun ayarlarını değiştirmen gerekior sanırım home page set up bölümünde tablonda görünmesini istediklerini show diye pik atman lazım o seçeneğe şu an çok hatırlamıorum ama sabah yaptıysan am, akşamsa pm işaretliorsun.

caracım klomene geç kalmıştım ben 4. gün başlamıştık ama zaten o günlerde oluormuş,o sorun olmuor merak etme,ben sadece 1 tane içöiştim bu sefer,oğlumda da iki taneydi.oğlumda kocaman tek yumurta oldu bunlarda 3 yumurta :)

Son düzenleme:
umutcum tablonun ayarlarını değiştirmen gerekior sanırım home page set up bölümünde tablonda görünmesini istediklerini show diye pik atman lazım o seçeneğe şu an çok hatırlamıorum ama sabah yaptıysan am, akşamsa pm işaretliorsun.

Caracım klomene geç kalmıştım ben 4. Gün başlamıştık ama zaten o günlerde oluormuş,o sorun olmuor merak etme,ben sadece 1 tane içöiştim bu sefer,oğlumda da iki taneydi.oğlumda kocaman tek yumurta oldu bunlarda 3 yumurta :)

hımmm anladım ama bulamadım :60::60::60:

çalışmaalarımın işaretli olanları gözükmüyo olmadı :44::44::44::44::44::44::44:

ben burda gebeminin tek seferle hamile kaldığını gördüm ya ,daha neler olur bilemem :) İnancımızı yitirmemek lazım,sen hiç merak etme,elbet bir gün hiç beklemediğin bir anda gelecek seni öyle bir mutlu edecek ki,yeter ki umutsuz olma,klomen kullanıorsan o düzenleme yapacağı için gecikme oluyor klomen yumurta gelişmini norma lsiklusa sokar,o yüzden bu sefer geç olacak,bana o ilaç iki sefer bebek getirdi,inşallah sana da getirir,tabi tüm bekleyen herkese inşallah :)

Ronyam bilir rüyalarımın çoğu çıkar,ben ne zaman bahçemize birçok meyve sebze ektiğimi ,tohumlarını ve topladıklarımı görsem o ay burda hamiş patlaması oluyor ,kaç gecedir yine görüorum ve maşallah her gün hamiş haberi alıoruz,
biz önceden her ayın bekleyenlerini ve hamişleriniz yazdığımız bir tablo yapıorduk bizden sonra yapılmadı galiba,gönüllü biri onu takipetse ve yapılsa süper olur,mart ayı hamişleri belli oldu gibi daha var ama nisana :)

benim satım 16 marttı ve 11 nisanda öğrenmiştim tam bir sene oldu yaa,ben şimdi böyle şaşırıyorsam siz de seneye bakalım nasıl şaşıracaksınız ,Allahın izniyle inşallah :)

canım bilmemmi çıkar rüyaların
güzel juliammmm lütfen sen meyve sebze ekerken bende yardımca geleyim
rüyalarında beni unutma
canım tablo konusunda çok haklısın keşke ben sıkı takip edip tabloyu güncelleyebilsem
ama takip konusunda kendime çok güvenemiyomm
ama gönüllü birileri olursa süper olur
tablomuzu yapacak ve takip edecek gönüllü biri aranıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

kızlarr bu arada biliyorsunuz eşimde sorun vardı dün doktora gittik tekrar
eşim 19 nisanda varikosel ameliyatı olcak umarım şifasını buluruz

canım bilmemmi çıkar rüyaların
güzel juliammmm lütfen sen meyve sebze ekerken bende yardımca geleyim
rüyalarında beni unutma
canım tablo konusunda çok haklısın keşke ben sıkı takip edip tabloyu güncelleyebilsem
ama takip konusunda kendime çok güvenemiyomm
ama gönüllü birileri olursa süper olur
tablomuzu yapacak ve takip edecek gönüllü biri aranıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

kızlarr bu arada biliyorsunuz eşimde sorun vardı dün doktora gittik tekrar
eşim 19 nisanda varikosel ameliyatı olcak umarım şifasını buluruz

hayırlısı olsun arkadaşım inş. Ameliyattan sonra hemen gelir yavrucuğun :38::38:

Back
X