ben burda gebeminin tek seferle hamile kaldığını gördüm ya ,daha neler olur bilemem :) İnancımızı yitirmemek lazım,sen hiç merak etme,elbet bir gün hiç beklemediğin bir anda gelecek seni öyle bir mutlu edecek ki,yeter ki umutsuz olma,klomen kullanıorsan o düzenleme yapacağı için gecikme oluyor klomen yumurta gelişmini norma lsiklusa sokar,o yüzden bu sefer geç olacak,bana o ilaç iki sefer bebek getirdi,inşallah sana da getirir,tabi tüm bekleyen herkese inşallah :)
Ronyam bilir rüyalarımın çoğu çıkar,ben ne zaman bahçemize birçok meyve sebze ektiğimi ,tohumlarını ve topladıklarımı görsem o ay burda hamiş patlaması oluyor ,kaç gecedir yine görüorum ve maşallah her gün hamiş haberi alıoruz,
biz önceden her ayın bekleyenlerini ve hamişleriniz yazdığımız bir tablo yapıorduk bizden sonra yapılmadı galiba,gönüllü biri onu takipetse ve yapılsa süper olur,mart ayı hamişleri belli oldu gibi daha var ama nisana :)
benim satım 16 marttı ve 11 nisanda öğrenmiştim tam bir sene oldu yaa,ben şimdi böyle şaşırıyorsam siz de seneye bakalım nasıl şaşıracaksınız ,Allahın izniyle inşallah :)