• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Your Charting Home Page Web Address:
---http://www.fertilityfriend.com/home/33f447------

bole bı yer var

kızlar ben biraz geç girdim ev toplamaya çalışıyorum biliyorsunuz stres sıkıntı derken sanırım çok yoruldum sabah çok sancım oldu dr a gittim sancılarım normalmiş kötü birşey yokmuş bebeğimin kesesini de gördüm 5 haftalık olduk bugün 3 hafta sonrra randevum var hem bebişi hem kalp atışlarını görmeye gideceğim inşallah sorunsuz sıkıntısız atlatırım bu günleri çok korkuyorum ister istemez ablam düşük yapmıştı yanımda onun etkisinde kaldım birazda ama dr sorun yok dedi
folic plus kullanıyordum onu bıraktırıp elevit diye bi vitamin verdi çabuk geçsin zaman da bebeğimi kucağıma da alabileyim
inşallah bütün hamilelerimizin bebişleri sağlıklı olsun erkes sağlığıyla kucaklarınada alsın inşallah daha hamile olmayan arkadaşlarımızda inşalla bu ay hamile kalsınlar bu ayı geçirenler de gelecek ay hamile kalsınlar inşallah:nazar::nazar::nazar::97::97::97:

canım çok sagol valla. . delirdim yapıcam diye sinir oldum ama başardım inşallah bu seferde olmadıysa boşverelim yine de teşekkür ederim senide sıktım. .

346d88 Ovulation charts on FertilityFriend.com

canım senin ateşin ne kadar yüksek öyle yumurtlamadan önce bile 36.7 falanmış ben hamileyim ateşim 36.8 tuhaf ateşin hep böylemi yada değişik bi ölçümmü kullanıyorsun dil altından ve hergün sabah saat 6--8 arası yataktan kalkmadan hergün aynı saate ölçüyorsun demi ateşini:44::44::44:

canım senin ateşin ne kadar yüksek öyle yumurtlamadan önce bile 36.7 falanmış ben hamileyim ateşim 36.8 tuhaf ateşin hep böylemi yada değişik bi ölçümmü kullanıyorsun dil altından ve hergün sabah saat 6--8 arası yataktan kalkmadan hergün aynı saate ölçüyorsun demi ateşini:44::44::44:

yaa ben bu ay 10:30 - 11:00 den önce ölçmedim anca o saatlerde uyanıyorum yine sabah yataktan çıkmadan ölçmüş oluyorum diye düşünmüştüm ama sanırım erken saatlerde ölçmek gerekirmiş. . geçen ay 36.3 flndı normal derecem bu ay böyle sapıttı geç ölçünce işte. .

yaa ben bu ay 10:30 - 11:00 den önce ölçmedim anca o saatlerde uyanıyorum yine sabah yataktan çıkmadan ölçmüş oluyorum diye düşünmüştüm ama sanırım erken saatlerde ölçmek gerekirmiş. . geçen ay 36.3 flndı normal derecem bu ay böyle sapıttı geç ölçünce işte. .

ewet geç ölçünce yüksek çıkar cnm doğru sonuc vermez saat kur ateşini ölç 6-8 arası bi saatte sonra tekrar uyu:71::71:

33f876 Ovulation charts on FertilityFriend.com
selam arkadaşlar dün çalışamadım ama galiba çatladım :27::27: inşallah yarında yüksek çıkar :1::1: bişey sorucam benim gögüslerim çok acıyor yumurtlama zamanında oluyormu böyle şeyler yoksa prolaktinlemi alakalı olabilir prolaktin yüksek olunca yumurtlama olurmu :44::44:

oluyor canım benim çok ağrırdı yumurtlama günlerimde ama bu ay hiç ağrımadı bi kaç gün geçti üzerinden gögüs uçlarımda ağrı oldu ve sonra göğüslerimde de oldu ağrı inşallah bebişin gelir bu ay

Ronyacım imzanı nasıl yaptın? ben de kızların fotosunu koymak istiyorum ama imza seçeneğini kaldırmışlar.Bu arada sabah farkettim sahalara dönmüşsün :) fotolarımıza bakmışsın :)

Son düzenleme:
ewet geç ölçünce yüksek çıkar cnm doğru sonuc vermez saat kur ateşini ölç 6-8 arası bi saatte sonra tekrar uyu:71::71:

bu ay hep böyle ölçtüm bu saatten sonra erken ölçsem ateşim düşük çıkıcak doğal olarak bu da beni yanıltır. . belli ki faydasını görmicem bu ay artık önümüzdeki adetle beraber saat 7de ölçeyim. . inşallah gerek kalmaz ama düşük bi ihtimal. .

bu ay hep böyle ölçtüm bu saatten sonra erken ölçsem ateşim düşük çıkıcak doğal olarak bu da beni yanıltır. . belli ki faydasını görmicem bu ay artık önümüzdeki adetle beraber saat 7de ölçeyim. . inşallah gerek kalmaz ama düşük bi ihtimal. .

ewet cnm düşük çıkar ve yanıltır inşallah gelecek aya saat 7 de ölçmene gerek kalmaz hamile kalırsında :71::71:

:94:vay anasını sayın seyirciler ateşin nasıl da yumurtam sıcak çatladı inanmazsan gel de bak diyor:9: maşallah maşallah çatlatmışsın yumurtayı gözün aydın dün çalışma var mıydı yoksa bile bu akşam erkenden çalışın zaman geçmeden:23:

Dün akşam çalıştık canım:17: akıntı ve kasık ağrısı çatlayacağını sinyalini verdi bende boş geçmedim.:46: inşallah tutar:70:

oluyor canım benim çok ağrırdı yumurtlama günlerimde ama bu ay hiç ağrımadı bi kaç gün geçti üzerinden gögüs uçlarımda ağrı oldu ve sonra göğüslerimde de oldu ağrı inşallah bebişin gelir bu ay

aman canım yumurtlamadan oluyosa ii acısın dursun aynen işte göğüs uçları:26::26::17::17:

slm herkese kızlar.ateş tablomu yayınlayım dedim.kaç gündür aynı ateşim böle sabit neden ki.36,8 36,7 olurdu bu aralar ama neden böle oldu anlamadım.ölçtüğüm saatler geçen aya göre farklıydı acaba ondan mı.gerçi yine en az 3-3,5 saat uykuyla ölçtüm ama sabah 6 dan önceydi hepsi.5:30 gibi ölçtüm belki ondandır

umut ateşin yükselmiş yumurtan çatlamış o yüzden göğüssancıları olur.

ayy inş.canım ya prolaktinden korkuyorum bir aşılamam ondan iptal oldu çünkü şimdi kendiliğinden yumurtam gelişti ve inş.çatladı ve normal zamanda adet olucam tam umut oluyo bunlar bana bide bu ay dersime iyi çalıştım:27::27: geçmişi okudum sen hep havuç yemişsin bende suyunu içtim inş.çatlamaya yardımcı olmuştur :66::66:

slm herkese kızlar.ateş tablomu yayınlayım dedim.kaç gündür aynı ateşim böle sabit neden ki.36,8 36,7 olurdu bu aralar ama neden böle oldu anlamadım.ölçtüğüm saatler geçen aya göre farklıydı acaba ondan mı.gerçi yine en az 3-3,5 saat uykuyla ölçtüm ama sabah 6 dan önceydi hepsi.5:30 gibi ölçtüm belki ondandır

maşallah :nazar: ateşin gayet güzel 16. gün de çatlatmışsın zaten ateşinden bu net olarak anlaşılıyor hiçbir tereddüt yok yani:34: ben de sabah 5:00-5:30 arasında ölçüyorum. bu ayki döngünde hep aynı saatlerde ölçtüysen diğer aylarınkiyle kıyaslama önemli olan ateşinin tutarlı olması:92:

ben havuç ve incir yemiştim evet :)

ben de bu ay incir ve havuç yedim.kaynattım hatta 1 havuç 5 inciri öle içtim suyunu

maşallah :nazar: ateşin gayet güzel 16. gün de çatlatmışsın zaten ateşinden bu net olarak anlaşılıyor hiçbir tereddüt yok yani:34: ben de sabah 5:00-5:30 arasında ölçüyorum. bu ayki döngünde hep aynı saatlerde ölçtüysen diğer aylarınkiyle kıyaslama önemli olan ateşinin tutarlı olması:92:

şimdi saatler ileri alınyo napcaz:1:1 saat geç mi ölçcez.yine 3-3,5 saatlik uykuyla ölçüp 6:30 da mı ölçelim.ya da 4 saatlik uykuyla ölçsek bişi olur mu.fark eder mi

Back
X