Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sharıng seup dedıkten sonra adres cubugundakı lınkı degıl sayfada altta bı satırda lınk var sayılar vs olan sonunda o lınkı kopyalayacaksın canım
canım çok sagol valla. . delirdim yapıcam diye sinir oldum ama başardım inşallah bu seferde olmadıysa boşverelim yine de teşekkür ederim senide sıktım. .
346d88 Ovulation charts on FertilityFriend.com
canım senin ateşin ne kadar yüksek öyle yumurtlamadan önce bile 36.7 falanmış ben hamileyim ateşim 36.8 tuhaf ateşin hep böylemi yada değişik bi ölçümmü kullanıyorsun dil altından ve hergün sabah saat 6--8 arası yataktan kalkmadan hergün aynı saate ölçüyorsun demi ateşini:44::44::44:
yaa ben bu ay 10:30 - 11:00 den önce ölçmedim anca o saatlerde uyanıyorum yine sabah yataktan çıkmadan ölçmüş oluyorum diye düşünmüştüm ama sanırım erken saatlerde ölçmek gerekirmiş. . geçen ay 36.3 flndı normal derecem bu ay böyle sapıttı geç ölçünce işte. .
33f876 Ovulation charts on FertilityFriend.com
selam arkadaşlar dün çalışamadım ama galiba çatladıminşallah yarında yüksek çıkar
bişey sorucam benim gögüslerim çok acıyor yumurtlama zamanında oluyormu böyle şeyler yoksa prolaktinlemi alakalı olabilir prolaktin yüksek olunca yumurtlama olurmu :44::44:
ewet geç ölçünce yüksek çıkar cnm doğru sonuc vermez saat kur ateşini ölç 6-8 arası bi saatte sonra tekrar uyu![]()
bu ay hep böyle ölçtüm bu saatten sonra erken ölçsem ateşim düşük çıkıcak doğal olarak bu da beni yanıltır. . belli ki faydasını görmicem bu ay artık önümüzdeki adetle beraber saat 7de ölçeyim. . inşallah gerek kalmaz ama düşük bi ihtimal. .
:94:vay anasını sayın seyirciler ateşin nasıl da yumurtam sıcak çatladı inanmazsan gel de bak diyormaşallah maşallah çatlatmışsın yumurtayı gözün aydın dün çalışma var mıydı yoksa bile bu akşam erkenden çalışın zaman geçmeden
![]()
oluyor canım benim çok ağrırdı yumurtlama günlerimde ama bu ay hiç ağrımadı bi kaç gün geçti üzerinden gögüs uçlarımda ağrı oldu ve sonra göğüslerimde de oldu ağrı inşallah bebişin gelir bu ay
umut ateşin yükselmiş yumurtan çatlamış o yüzden göğüssancıları olur.
slm herkese kızlar.ateş tablomu yayınlayım dedim.kaç gündür aynı ateşim böle sabit neden ki.36,8 36,7 olurdu bu aralar ama neden böle oldu anlamadım.ölçtüğüm saatler geçen aya göre farklıydı acaba ondan mı.gerçi yine en az 3-3,5 saat uykuyla ölçtüm ama sabah 6 dan önceydi hepsi.5:30 gibi ölçtüm belki ondandır
![]()
ben havuç ve incir yemiştim evet :)
maşallahateşin gayet güzel 16. gün de çatlatmışsın zaten ateşinden bu net olarak anlaşılıyor hiçbir tereddüt yok yani
ben de sabah 5:00-5:30 arasında ölçüyorum. bu ayki döngünde hep aynı saatlerde ölçtüysen diğer aylarınkiyle kıyaslama önemli olan ateşinin tutarlı olması:92:
3468f6 Ovulation charts on FertilityFriend.com
evet artık beni algıladıveeee 17 nci güne çekti
bakalım ne olcak
![]()
ay çok hoşsunaman hepsi aynı erkeklerin iide nasıl denk getircez güne canımız istediğine kalırsa 4 günde bir yaparız
![]()
sallaa ii yapmışsın ii taktik![]()