Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok tşk ederim inşallah...iki yıılık evliyim artık kokusunu hissetmek ve doya doya içime çekmek istiyorum...
mrb kızlar 3,4 günden beri yazılarınızı okuyorum birşey sorcam ateş ölçme olayını anlamadım tablolarınız da var nasıl yapıyosunuz ?standart vücut ısısı ne kadar ?benim batım 7 nisan yumurtlama dönemimde ateşimi ölçtüm en yükek benim 36 çıkti ,şimdilerde ise genelde 35.7 35.8 hep böyle cıkıyo sizce hamile olma olasılığım varmıdır bu konuda yardımcı olursanız sevinirim
2efb17 Ovulation charts on FertilityFriend.com
julia senin yorumunu bekliyorum sağolsun kızlar yorumladı canım 28 günde adet oluyorum 13 cü güne kadar ne yazıkki çalışmam yok yani 10 11 12 çalışma yok sadce 13 de varyarın iş seyahtine çıkıcamda
dil altından ölçüyoruz canm bide aynı saatlerde 6 ile 8 arası ölçülüyor hep anı saatte bide 1 ayda anlaşılmıyo canım
herkese selamlarrr
serpilcim beni beklemişsin anca gelebildim kusura bakma
benim tablomda bu![]()
serpilcim sen sanırım dün çatladın o yüzden kafana takma boş geçmemiş
bende ya dün ya bugün :26: ovulasyon bu sabah pozitif çıkardı ama dün çatlatma iğnesinin 36. saatini doldurdum bende anlamadım dünmü bugünmü bilmiyorum yorum yapacak varmı bana![]()
öylemi ben koltuk altından ölçtüm birkac kere cok düşük çıkmıştı neden 1 ayda anlaşılmıyor? ya kusura bakmayın bu topiğe yeni girdimde bu yöntemi bilmiyorum o yüzden çok soru sormuş olablirim
benimde bigün önce yükselip sonra ertesi gün regl geliyoooo kıvırcık hatun gelmıs
cook sevındım
naber kız
nasıl bakayım 2 gundur atesın aglayıp duruyodum yukselmedı dıye nedır durum
benımkıde sapıttı baksana bı
yarın gelecek bugun hafıften yukselıp benı kandırmaya calısıo vucudum
33f447 Ovulation charts on FertilityFriend.com
bugün halamlardayız internetleri var onlarında
hemen bi size bakıyım dedim nasılsınız
benim son 4 gündür ateşim 36.6 çıkıyor bu iyi bişey mi anlamadım bugün idrar testi yaptım ama negatif
ateşim çıkmamaya kararlı bu ay galiba
yorumlarsanız sevinirim çünkü bi daha bu fırsatı bulamayabiirim akşama kadar burdayız öperim hepinizi
33c6dc Ovulation charts on FertilityFriend.com
benimde bigün önce yükselip sonra ertesi gün regl geliyo
amainşallah senin kırmızılar gelmez
ovulasyon testlerıne cokta guvenmemek lazım dıye soyluyordu arkadaslar
ama ff cızgını yarın atesın yukselırse bugune ceker yanı 14 e buyuk ıhtımal
sen bosver calısmalarını yaptıysan gerısını dusunme bugun yarında calısma yaparsın gaytete guzel olur
catlatma ıgnesı sonrası cagırmadım doktorun yumurtana bakmak ıcın
anladım kuzucum hayırlısı olsun o zaman inşallah bizde aşılamayla bebeklerimize kavuşuruzgecen ay regl oncesı durum
36.4
36.3
36.1 leke
35.9 regl
seklınde olmustu
bu ay ama atesımın azıcık yuksek olması umut oldugundan degıl
rahatsızlandım ya bence ondan kaynaklı