- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ateşini her sabah dil altından aynı saatte ölçüyosun. adetinin birinci gününden başla. buraya yaz yorum yapalım
anladım canım çok saol cwbn için bide bişi sorcam genelde herkesin bünyesi farklıdır ama yumurtladığımız en yüksek derece kaç oluyor ???
apıo ben umıtlenmek ıstemıomvalla şimdi tablolara baktımda venhar lorke ve kvrck ın tabloları süpriz yapabilecek durumda hadi hayırlısı![]()
tablonda hıc tuhaflık yok bnece atesın yumurtlama oncesı dususe gecmıs gayet dogal ve guzel bı sekıldemerhaba kızlar saat baya bi geç evet ama yarın sabahtan giremiycem geldiğimde okurum artık :))))
bu ay tablom bi tuhaf valla anlamadım gitti bi yerde bi yanlışlıkmı yapıyom ne hayırlısı olsun ne diyelim zaten çalışmalarada başlayamadım yarın start verecem inş. :))))))
Eki Görüntüle 168790
bide siz bakın bakalım ne diyeceksiniz :)))))))
3468f6 Ovulation charts on FertilityFriend.com
GÜNAYDIN KIZLAR AY BENİM 17 YE ÇEKMİŞTİBU SABAH 19 ÇEKİT Bİ TÜRLÜ KARAR VEREMEDİ
BİDE SAAT ERKEN UYANDIK YA ESKİ SAATE 7,30 DA BU SAAT 6,30 DA KALKMIŞ OLDUMM 36,6 ÇIKTI Bİ TÜRLÜ ANLAMADIM 0,1-0,2 FARK EDİYO NE OLCAK NE YAPCAZZ :26::26::26::26::26::26::26::26:
ya ronra da dedı ya sabıt ates olunca cızgıyı o ıkı atesın ıkıncısıne cekıo senınde ole olmus
ama sen calısmalarına bak bosver gectı nede olsa o gunler 17 de olmus olma ıhtımalı daha yuksek bnece sankı
ama sen yıne de bugunde calıs ıstersen yada yarın
bugün yarın çalışmam artık bişey etkilermi :26::26::26: 17 çekmişti pazar ve bu sabah ateşini girince 19 çekti aldı 2 gün sonrayaee 19 olsa bile 24 saat ömrü yumurtanın 4 gün geçmiş oldu
neysem keyfi çalışma yaparız zaten bide 17 de ve 19 da çalışma oldu allah büyük hayırlısı bakalım
![]()
ay pardon ya 19 u bugnun dıe bakmısım tablona nedense
o zaman evet haklısın
ama olsun kocana jest olsun bu da
yumurtlama sonrası adamları kenarı atıoz gıbı oluyo![]()
ooo kıvırcık hatun gelmıs
cook sevındım
naber kız
nasıl bakayım 2 gundur atesın aglayıp duruyodum yukselmedı dıye nedır durum
benımkıde sapıttı baksana bı
yarın gelecek bugun hafıften yukselıp benı kandırmaya calısıo vucudum
33f447 Ovulation charts on FertilityFriend.com
ya ıster ıstemezz bu durum calısma psıkolojısını etkılıo ozellıkle bızı erkeklerı pek etkılemıyodaaynen oyle oluyo dimi haldır hldır çalış ama biz 2 aydır o kadar az çalışma yapıyoruzkı sıkıldık mı ne
![]()
gunaydın arkadasım
buyuk ıhtımal klomenle yumurtan gec olusur
bende gunde 1 doz kullandıgımda 15. gun falan sanırım catlatma ıgnesı olmustum
bakalım o zaman aatesın yukselırse guzelce ceker cızgıyı
kendınde akıntında takıbını de yapta bellkı klomen atese etkı edıyorsa ordan anlarsın
normalde ılacsız kacıncı gunler yumıurtluyordun mesela
Kızlar sonucum çıkmış.261.5
Salı günü 47.27 idi. Perşembe adet günümdü. Bugünki sonucum da 261.5. Allah'ım inşallah herşey yolunda gider. Rabbim bizlere sağlık versin önce, sonra sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize. Hayırlısı Allah'tan. Dua ile...
![]()
maşaşlhhhhhhhhhhhhh maşallhhhhhhhhhh rabbimm nazarlardan korusn sana o kadar dedik demi stres yapma diye
![]()
ateşin güzel devam ediyor yarın da aynı seviyede kalır düşmezse hamilesin diyebiliriz. hatta yarın sabah test yaparsan çıkabilir bile![]()