• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar ben iyi olmya çalışıyorum 2 gündür sol kasığımda cidii anlamda sancılar var dr gitsemii bilmiyorum acaba benim yumurtam kistemi dönüştüü hanii 22 mm geçince kiste dönüşüp adetle atıyormuşuz ya ondanmı olduu acba grafiğe görede de yumurtlama olayım gerçekleşimiş :(( yani pskolojik sancı değil gerçekten ağrı var:26::26::26:

kızlar ben iyi olmya çalışıyorum 2 gündür sol kasığımda cidii anlamda sancılar var dr gitsemii bilmiyorum acaba benim yumurtam kistemi dönüştüü hanii 22 mm geçince kiste dönüşüp adetle atıyormuşuz ya ondanmı olduu acba grafiğe görede de yumurtlama olayım gerçekleşimiş :(( yani pskolojik sancı değil gerçekten ağrı var:26::26::26:

adet olmadan kistim var diyemezsin canım benim sıkıntı yapma kendine ama aklınada takılıyosa git bir görün en azından şüphe kalmaz doktorlarda çatlamamış yumurta var diyolar adetle atmazsan gel diyolar çünkü ama senin çizginde çekildi :34::34:

adet olmadan kistim var diyemezsin canım benim sıkıntı yapma kendine ama aklınada takılıyosa git bir görün en azından şüphe kalmaz doktorlarda çatlamamış yumurta var diyolar adetle atmazsan gel diyolar çünkü ama senin çizginde çekildi :34::34:

evet çizgim çekildii şaka değil sol tarfımda ara ara ama uuzn sürenn sancılar var o halde bekleyyeim devam ederse dayanılmaz noktalara gelirse gideyim:50:

dün yanlış mı oldu ölçüm doğrumu oldu bilmiyorum ama 0,1 fazladan eklemiştim.bugün ise 36,7 çıktı.dün ki düşüş adet düşüşü değilmiş öle olsa 36,5-36,6 olurdu bugün değil mi.yoksa ben mi yanılıyorum.adet düşüşüm genelde ilk düşüş 0,2 derece sonra ya yine 0,1 ya da 0,2 derece olurdu sonra ki günde adet zaten.hayırlısı diyelim.

dün yanlış mı oldu ölçüm doğrumu oldu bilmiyorum ama 0,1 fazladan eklemiştim.bugün ise 36,7 çıktı.dün ki düşüş adet düşüşü değilmiş öle olsa 36,5-36,6 olurdu bugün değil mi.yoksa ben mi yanılıyorum.adet düşüşüm genelde ilk düşüş 0,2 derece sonra ya yine 0,1 ya da 0,2 derece olurdu sonra ki günde adet zaten.hayırlısı diyelim.

canım şuan adet hakkında bılgı vermez genelde 12 ,gunden sonra düşüş başlıyor adet olanlarda bende 12, günü ateş yüksek çıkınca sevinmiştim şimdi adeti falan düşünmeee sağlıklı beslen bol su ıc bebeğin karnındaysada sıkı tutunması ıcın bunları yap sert ağır hareketlerden ağır taşımaktan kaçın dikkat et yapcak başka bırsey yok

selam arkadaslar nasılsınız ben yoldan geldım yenı gırdım sımdı
sonunda beklenen dusus oldu ve dun aksam lekem geldı
bugunde hala leke leke devam edıo
tam regl olayım 3.gunu ıgenlere baslaıyorum asılama olacagım ınsallah bu ay dualarınızı beklıyorum
ates olcmeye devem edıcem tabıkı asılama surecınde nasıl olacak bakalım

buda tablom
33f447 Ovulation charts on FertilityFriend.com

canım benımde gecen hafta cok asırı agrılarım oldu artık esım kesın doktora gıt falan demıstı ama bende dusundum arkdasın dedıgı gıbı doktor regl gunun gelmeden bısey dıyemıyor
cunku uafak bazı kıstler reglle atılıyo ve bu sıkntı olusturmuyo
yanı sen acın cok fazla olmazsa sabıırla gununu bekle hayırlısı ıle belkı gelmez belkı yerlesmeye calısıyodur bebegın dıyelım

daha senın bu dusus pek regl dususu gıbı degıl
daha beklemek lazım bence regl olacaksın veya olmazsın demek ıcın erken gıbı

atesın gayet ıstıkrarlı devam edıyor hayırlııs bakalım sonuda guzel olur ınsallah

kızlar benim tablom reglime 3 gün var.gidişat nasıl sizce.

3417da Ovulation charts on FertilityFriend.com

canım reglıne 3 gunun var ve ff dogru gune cızgı cektıyse senın dpo 8 gun olacak demektır
o da sankı kısa bı sure degılmı
bence sen bu ay gec yumurtladıgın ıcın 3 gun sonra reglın gelmeyebılır

benımde normalde 28 de olurdu
bu ay 17 de yumurtladım ve dpo 14 surdu 31 de geldı regl

hayırlısı bakalım 3 gun kaldı dıye sartlandırma kendını bence ama

ateşin gayet güzel ve hala ortalamanın üstünde hiç sıkıntı etme 36,6 ya (senin ateşine göre konuşuyorum bilmeyenler yanlış anlamasın) düşse bile bu düşüş sayılmaz orda sabitlenebilir bile çünkü:34:

ateşin gayet güzel ve hala ortalamanın üstünde hiç sıkıntı etme 36,6 ya (senin ateşine göre konuşuyorum bilmeyenler yanlış anlamasın) düşse bile bu düşüş sayılmaz orda sabitlenebilir bile çünkü:34:

beklicez yani cnm.bakalım.29.günse adet tarihim yarın düşmesi lazım ateşin eğer 30 sa perşembe.düşmezse belki vardır diyebiliriz

Back
X