kıyamma sana ben
işte eski dost farkı hemen ilgi şefkat gösterdin sağol canımmmmmmmmmmmmmmmm arkadaşımmmmmmmmmmmmmmmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kıyamma sana ben
kızlar ben iyi olmya çalışıyorum 2 gündür sol kasığımda cidii anlamda sancılar var dr gitsemii bilmiyorum acaba benim yumurtam kistemi dönüştüü hanii 22 mm geçince kiste dönüşüp adetle atıyormuşuz ya ondanmı olduu acba grafiğe görede de yumurtlama olayım gerçekleşimiş( yani pskolojik sancı değil gerçekten ağrı var:26::26::26:
adet olmadan kistim var diyemezsin canım benim sıkıntı yapma kendine ama aklınada takılıyosa git bir görün en azından şüphe kalmaz doktorlarda çatlamamış yumurta var diyolar adetle atmazsan gel diyolar çünkü ama senin çizginde çekildi![]()
dün yanlış mı oldu ölçüm doğrumu oldu bilmiyorum ama 0,1 fazladan eklemiştim.bugün ise 36,7 çıktı.dün ki düşüş adet düşüşü değilmiş öle olsa 36,5-36,6 olurdu bugün değil mi.yoksa ben mi yanılıyorum.adet düşüşüm genelde ilk düşüş 0,2 derece sonra ya yine 0,1 ya da 0,2 derece olurdu sonra ki günde adet zaten.hayırlısı diyelim.
![]()
Tben sıkıntı yapma arkadaşı hepsi aynı patron milletinin hepimizin başında var 1-2 tane![]()
canım benımde gecen hafta cok asırı agrılarım oldu artık esım kesın doktora gıt falan demıstı ama bende dusundum arkdasın dedıgı gıbı doktor regl gunun gelmeden bısey dıyemıyorkızlar ben iyi olmya çalışıyorum 2 gündür sol kasığımda cidii anlamda sancılar var dr gitsemii bilmiyorum acaba benim yumurtam kistemi dönüştüü hanii 22 mm geçince kiste dönüşüp adetle atıyormuşuz ya ondanmı olduu acba grafiğe görede de yumurtlama olayım gerçekleşimiş( yani pskolojik sancı değil gerçekten ağrı var:26::26::26:
dün yanlış mı oldu ölçüm doğrumu oldu bilmiyorum ama 0,1 fazladan eklemiştim.bugün ise 36,7 çıktı.dün ki düşüş adet düşüşü değilmiş öle olsa 36,5-36,6 olurdu bugün değil mi.yoksa ben mi yanılıyorum.adet düşüşüm genelde ilk düşüş 0,2 derece sonra ya yine 0,1 ya da 0,2 derece olurdu sonra ki günde adet zaten.hayırlısı diyelim.
![]()
atesın gayet ıstıkrarlı devam edıyor hayırlııs bakalım sonuda guzel olur ınsallah
kızlar benim tablom reglime 3 gün var.gidişat nasıl sizce.
3417da Ovulation charts on FertilityFriend.com
canım reglıne 3 gunun var ve ff dogru gune cızgı cektıyse senın dpo 8 gun olacak demektır
o da sankı kısa bı sure degılmı
bence sen bu ay gec yumurtladıgın ıcın 3 gun sonra reglın gelmeyebılır
benımde normalde 28 de olurdu
bu ay 17 de yumurtladım ve dpo 14 surdu 31 de geldı regl
hayırlısı bakalım 3 gun kaldı dıye sartlandırma kendını bence ama
kızlar benim tablom reglime 3 gün var.gidişat nasıl sizce.
3417da Ovulation charts on FertilityFriend.com
atesın gayet ıstıkrarlı devam edıyor hayırlııs bakalım sonuda guzel olur ınsallah
a
sağol cnm bakalım neler olcak hayırlısı
sende aşılamayamı başlıyosun allah inş yüzünü güldürsün canım![]()
ben de 24 martta yumurtladım sen de tuğba bakalım aynı zamanları bekliyoruz seninle hakkımızda hayırlısı olsun
![]()
![]()
ben de 24 martta yumurtladım sen de tuğba bakalım aynı zamanları bekliyoruz seninle hakkımızda hayırlısı olsun
![]()
öylemi canım ay inşşş aynı anlarda güzel haber alırız inşş benim 17ncı günde olmuş olabilirmi tafcım sence iki kez yumurtlama :26::26::26::26:
ateşin gayet güzel ve hala ortalamanın üstünde hiç sıkıntı etme 36,6 ya (senin ateşine göre konuşuyorum bilmeyenler yanlış anlamasın) düşse bile bu düşüş sayılmaz orda sabitlenebilir bile çünkü![]()