• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar baş parmağımı arı soktu!!!
eve ustalar geldi, sonra elektrikler kesildi
işlerini yaparken bir yandan da temizliyorlar ya süpürge istediler
elektrik kesik..
e dedim çalı süpürgesi getireyim
o da balkondaydı
arı varmış üstünde
baş parmağımı soktu
su an tek elim yoğurda bulanmış tek elim klavyede size yazıyorumm
hamiş hamiş beni bulur yaaa off.....
sinir oldum davul oldu parmağımm
zararı yoktur bebişe herhalde değil miii:14::25::43:

canım geçmiş olsun. dikkat et.

Bak üzüldün di mi? Olsun Allah gönlüne göre verdi, hem kendini hemde işlerini toparla yine bebek olcak canparemmm... :54:

yok be kuzum ne üzüleceğim. şimdi zamanı değildi zaten biliyorsun istemiyordumda. ama tabiki de heyecan yaptım. idrar testi pozitif olunca hep kanda çıkıyordu benim. neyse, daha vakti var :))

bu arada güzel güzel bana yorumlar yapmışsınız. çokk saolun. allah gönlümüze göre versin hepimizn.

Deniiiiiiiiiiiiiiiz,
Benden yana kalbin ne diyo?
Şu sıpalar ne zaman gelcek yahuuu :52:

Merhaba kızlar benim çatlatma iğnesi yapıldıktan 1-2 gun sonra ağrım başladı ve haftasonu dahil sürdü. sizce ben geç çatlamış olabilir miyim çatlatma iğnesine rağmen. Aranızda çatlatma iğnesi olup bu şekilde belirtileri olan varsa lütfen paylaşabilir misiniz. Teşekkürler

ekincm arkadaşım bende asyahayat a katılıyorum bak dr.unda kliniğe git demiş zaten ihmal etmessinde bişi olmaz Allah'ın izniyle kıyamam ben size ...Bende dünden beri cuteheart a söylüyorum hamiş diye sesi çıkmadı nerede kaldı bu kız inş. dediğin gibi Allah'ın izniyle bu kez sorunsuz tamamlayp koklıcak bebişini

yelizim ya böyle az ve adet kanaması sanılan kanamalar implantasyon olarak geçiyor kimi bünyler 1-3 gün arasında kimisi 12 günü buluyormuş acaba dpo kaçtaydın :44: olmadı bir test daha patlat kuşum
canım vallahi hemşire arkadaşımı aradım iğne çıkmadıysa anlarsın dedi
inan gitmedim bir yere
bir zararı yokmuş okuduklarım kadarıyla
doktorum da sadece iğne kalmasın dedi
bakalım..
çok mu sorumsuz davranıyorum acaba :18:
şişlik indi hafif buz da iyi geldi yoğurt da
ondan ben de gerek görmedim kliniğe gitmeye falan...
güzeller idrar testini hep aynı marka kullanıyorum ben. ama bu kez yanılttı. 1 saat arayla iki farklı idrarla hemen pozitif çıktı. amma kan = koca bir 0. yani bebiş yok. yamlış alarm. kısmet.
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
geçmişi neremle okuduysam yeni gördüm cuteheart
tam olarak değerin kaç çıktı yaa idrar nasıl yanıltır yaa, yanlış negatif çok verir de yanlış pozitif çok nadiren

şoklardayımmmmmmmm:53::53::53::53:
ama hayırlısı buymuş canım demek ki Allah gönlüne göre verdi
ama yine de üzüldün dimi
kıyamam sana ben...
sen işini gücünü yolun koy, sonuçların çıksın doktorun değerlendirsin
inşallah bebiş hemen gelecek

Son düzenleme:
Merhaba kızlar benim çatlatma iğnesi yapıldıktan 1-2 gun sonra ağrım başladı ve haftasonu dahil sürdü. sizce ben geç çatlamış olabilir miyim çatlatma iğnesine rağmen. Aranızda çatlatma iğnesi olup bu şekilde belirtileri olan varsa lütfen paylaşabilir misiniz. Teşekkürler
canım bildiğim kadarıyla o iğnelerle tam zamanında çatlama olduğu için çok avntajlı bir yöntem
ama tabii tıpta her şey mümkün
geç çatlama olmuş olabilir yani, ihtimlaller dahilinde
ama bu benim tahminim çok da bilgim yok canım
senin ateş aynı mı hala dur bakayımm

inan gitmedim bir yere
bakalım..

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
geçmişi neremle okuduysam yeni gördüm cuteheart
tam olarak değerin kaç çıktı yaa idrar nasıl yanıltır yaa
şoklardayımmmmmmmm:53::53::53::53:
ama hayırlısı buymuş canım demek ki Allah gönlüne göre verdi
ama yine de üzüldün dimi
kıyamam sana ben...
sen işini gücünü yolun koy, sonuçların çıksın doktorun değerlendirsin
inşallah bebiş hemen gelecek

valla ben de anlamadim canim. degerim tam =0. kusurat bile yok.

canım bildiğim kadarıyla o iğnelerle tam zamanında çatlama olduğu için çok avntajlı bir yöntem
ama tabii tıpta her şey mümkün
geç çatlama olmuş olabilir yani, ihtimlaller dahilinde
ama bu benim tahminim çok da bilgim yok canım
senin ateş aynı mı hala dur bakayımm

teşekkür ederim cevabın için canım benim. ya aklım karışıkbenimde iğneden sonra ağrım oldu ama 4. 5. günlerde de hissedilir derecede ağrı oldu acaba dedim o zaman mı çatladım bilemedim bende yani ilk olunca bi merak araştırıyorum. 423a0d Ovulation charts on FertilityFriend.com ateşim yükseliyor.

valla ben de anlamadim canim. degerim tam =0. kusurat bile yok.
anladım canım
idrarın yanlış pozitif vermesine şaşırıyorum yaa
Allahtan hayırlısı canım, hayırlısı buymuş

teşekkür ederim cevabın için canım benim. ya aklım karışıkbenimde iğneden sonra ağrım oldu ama 4. 5. günlerde de hissedilir derecede ağrı oldu acaba dedim o zaman mı çatladım bilemedim bende yani ilk olunca bi merak araştırıyorum. 423a0d Ovulation charts on FertilityFriend.com ateşim yükseliyor.
canım bak bir kaç gündür normal ölçmüşsün yüksek çıkmış ateş
belki yorgunluktan ölçmesen, o günler de yüksek çıkacaktı
bence yumurtlamışsın canım bir şekilde ama o yorgun ölçtüğün günleri yok sayarsak tam gününü bilmiyoruz sadece
ama en geç 22. gün olmuş çatlama bence

Deniiiiiiiiiiiiiiiz,
Benden yana kalbin ne diyo?
Şu sıpalar ne zaman gelcek yahuuu :52:

yelizim inan ki dua ederken hep aklımdan geçiyorsunuz önce senin sonra benim olsun inş. çok uzun vakti yok benden sölemesi bahsettiğim dayımın eşinin durumuna bensiyor senin ki oda dış gebelik olmuştu geçen kışın başında bir kaç ay sonra kondu bebiş annesne cuteheart a yanıldım :44: umutluydum ondan ama nasip işte zaten kendiside istemiyormuş sağlık olsun yazın hamişsin Allah'ın izniyle yaz biyere o zaman mı kalırsın yada 1-2 aylık mı olmuş olursun Allah bilir :34:

inan gitmedim bir yere
bakalım..

cnm yok sorumsuz filan değilsin çok pimpirikli olmakta iyi değil Rabbim korusun seni ve miniğini :34: bu arada geçmişi neremle okudum kısmı kopardı beniiii :9::9::9: canm eet gerçekten de bugün elin filan derken dağıldın belli ki kuşum biz alışmışız yoğun ilgine :23:

bu arada ben sabah bayağı bi dert yandım kızlara sen nediyosun bu durumuma ?

anladım canım
idrarın yanlış pozitif vermesine şaşırıyorum yaa
Allahtan hayırlısı canım, hayırlısı buymuş

canım bak bir kaç gündür normal ölçmüşsün yüksek çıkmış ateş
belki yorgunluktan ölçmesen, o günler de yüksek çıkacaktı
bence yumurtlamışsın canım bir şekilde ama o yorgun ölçtüğün günleri yok sayarsak tam gününü bilmiyoruz sadece
ama en geç 22. gün olmuş çatlama bence

sağol canım. 22. gün çok geç olmaz mı o iğneye rağmen sence. artık bakacağız hayırlısı güzelim
Bu arada kusura bakma geçte olsa geçmiş olsun. Şimdi nasılsın. İğnesi kalmamıştır umarım içinde. Kendine ii bak bol bol dinlen.

Son düzenleme:
güzeller idrar testini hep aynı marka kullanıyorum ben. ama bu kez yanılttı. 1 saat arayla iki farklı idrarla hemen pozitif çıktı. amma kan = koca bir 0. yani bebiş yok. yamlış alarm. kısmet.

hadi yaa yanlışlıkla pozitif çıkıyomu iyiki istemiyodun ben çok istiyorum ya öyle bişey olsa sonra negatifi görsem bir hafta kendime gelemezdim heralde ben ço zayıfım bu konu da ya hayırlısı olsun bak yine gönlüne göre oldu istediğin zaman nasip olsun inşallah...

canım çok teşekkür ederim bunu Türkçe ye çeviremiyoruz demi sen şu anda burda yoksun sanırım bilen bi arkadaş bana yardımcı olabilirmi ben kullanmasını bilmiyorumda ateş ölçümünü nasıl giriyoruz linke :50:

SLMENG CNM bu senin ateş tablon mu ?

ay kızlar ben mi çok beceriksizim anlamadım ekinci sağolsun tablomu oluşturdu ama ilk sayfayı okuyorum bişey anlayamıyorum bu kadar zor mu bu yöntemi uygulamak ben mi anlayamadım bana yardım edermisiniz:44:

sağol canım. 22. gün çok geç olmaz mı o iğneye rağmen sence. artık bakacağız hayırlısı güzelim
Bu arada kusura bakma geçte olsa geçmiş olsun. Şimdi nasılsın. İğnesi kalmamıştır umarım içinde. Kendine ii bak bol bol dinlen.
canım çok sağol iğne kalmadı bence gitmedi doktora kedi poposunu görmüş de yara sanmış misali olmasın diye :D
acımıyor parmağım iğne kalmadı bence
22. gün çatlama iğnesine göre geç tabii ama diyroum ya tıpta her şey mümkün olabilir canım
ateşini bekliyroum ilerleyen günlerde

canım çok teşekkür ederim bunu Türkçe ye çeviremiyoruz demi sen şu anda burda yoksun sanırım bilen bi arkadaş bana yardımcı olabilirmi ben kullanmasını bilmiyorumda ateş ölçümünü nasıl giriyoruz linke :50:

ay kızlar ben mi çok beceriksizim anlamadım ekinci sağolsun tablomu oluşturdu ama ilk sayfayı okuyorum bişey anlayamıyorum bu kadar zor mu bu yöntemi uygulamak ben mi anlayamadım bana yardım edermisiniz:44:
canım ateş linkini karanfilceye özel mesajla gönder, çünkü sen topikte olmasan bile biz seni takip edebilielim, topiğin birinci sayfasından
dikkat edersen hepimizn ateş tabloları mevcut orada
dil sorunu için de anlamadığın kelimelri google tranlate den çevir canım ya da internet tarayıcısı olara google chrome kullanıyorsan, ingilizce olan sayfasa sağa tıkla
türkçe diline çevri de
bir nebze olsun işine yarar
anlamadığın her şeyi her zman sorabilirsin canım hiiiiç çekinme :54:

allahim sukurler olsun.
aglattin beni vallahi.
allahim bagislasin. cok dikkat et kendine artik guzel anne :))
canım aglamayın nolur aglamayııın
ben cok agladık cok gozyası doktum zamanında sımdı artık gulme zamanı
cok tesekkur ederım canım.
Gözünaydın canımm
Sıkı sıkı tutunsun inşallah sana.
Maşallah maşallah.
Halay yapın kızlar telefondan yazıyorum ben :))
ates topıgınde o kdr uzuun zaman gecırdım ve o kdr uzun zaman haly cektırtmek ıstemıstım kı sukurler olsun bugune nasıp oldu:16: cok tesekkur ederım canım dedıgın gıbı ınsallah sımsıkı tutunur bana bebegım.
Cok cok sevindim :52: :52: icim nasil pirpir okudum anlatamam :32: allah seni ve yavrularini korusun canim :emir_bebek: :nazar:
yavru-lar derken? kıızzzz valla bole dıe dıe ıkızlerı dökucez heralde yola, cevremde herkez cıfter cıfter bahsedıo benım bebeklerden, allah sonumuzu hayretsın:1:
şenayımmmm inanamıyorum
Rabbime şükürler olsun canım ya çok çok sevindim
ALlah ım yüzünü güldürdü sonunda
sağlıkla kucağına aldığın günleride gör arkadaşım kendine çok dikkat et öpüyorum
yaa zebebegımmm
sonunda oldu ıste baaak
ınsallaaah yurekten ıstıyorum darısı tez zamanda basına olsun ınsallaaah bıtanem
benım hasretım bıttı cok sukur rabbım bundan sonra kucagıma almak nasıp etsın ve senınde guzel haberlerını duyabılelım ıns.
Gözünaydın canım benim,inşallah bebişlerin tutunur sana,bana ikiz gibi geldi :52:
canımm bu ısler lafla oluyorsa zaten kesın ıkız gelıyo:1: o kadar cok ınsan ıkız oldugunu dusunuyor kı. neyse hayırlısı o olsun bıtanem rabbım kucagıma aldırsında ben baska bısı ıstemem
Oleeeeeeeeeeey beeeeeeeeeeeeeeeee
:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:
canımm cok tesekkur ederım darısı senın basına ıns.
canım gözü aydın inşallah sıkı sıkı tutunsun sana :nazar::nazar::nazar:
saol bıtanem amın:16:
ayyy çok güzel, hayırlı olsun...
:16::16:tesekkurler canımcıım:16::16:
cnm hayırlı uğurlu olsun Rabbim gönlüne göre verdi inş. sağlıkla sana tutunurlar sende kolayca doğurup büyütebilrsin onları :16: nedense bak onları diyorum hayırlısı :38:yelizim bak haklı çıktı geldi misafirleri şenayın :49::49::49:
4279bc Ovulation charts on FertilityFriend.com
canım ıkız konusunda yukarda yazdım bak neyse hakkımızda hayırlısı o olsun ıns. cok tesekkur ederım ıyı dıleklerın ıcın.
Öle bi yazmışsın ki içime dokundu valla. Ne kadar güzel Allah sağ salim kucağına almayıda nasip etsin canım.
guzelımmm
cok tesekkur ederım. nerde varsa ısteyen tez vakıtte kavussun herkes ıns.
şenaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy :62: bak gördünmü ateş topiğinde halayını çekiyoz nihayeeettttttttttt:32: herşeyin vakti saati belli, geliyor inşallah bebişin kuzumm :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64: Allah sağlıkla sıhatle kucağına almayı nasip etsin inşallaaaaaaaaaahhhhh :nazar::emir_bebek::nazar:

:118::118::118::118::118::118::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

fundammmm.... o guzel anlarda yanımda olan canım arkadasım.
bıtanem rabbım hepımıze annelıgı yasatsın ınsallah canım. sen ben tum ates topıgı tanıdık tanımadık herkes ıcın cekılsın bu halaylar ıns.
cok tesekkur ederım halayınız ıcınde.
vallahı ne yalan solıım benm ıcın gunun bırınde su topıkte halay cekılmeyeydı cok fena ıcımde kalırdı.
sukurler olsun rabbıme

evet canım benim tablom sağolsun ekinci oluşturdu ama hiçbişey yapamıyorum ilk sayfada okuyorum ama anlayamadım

bak cnm ekincide gelmiş :46:

nese ben sana bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışıyım ...hesabına girdikten sonra tarih tablon var mesela bugün 27 si 27 yi tıklıyorsun orada bir tablo daha açılıyor canm orada en başta geçen Temperature kısmına
her sabah önerilen 06:00- 08:00 arası yataktan kalkmadan dil altından yaptığın ölçümü giriyorsun ( ben 07:00 girerim her sabah ) :34: daha sonraaaa....
akıntılarından eminsen o gün akıntı kıvamını giriyorsun Cervical Fluid bölümüne ...
dry : kuru
sticky : yapışkan
creamy : losyon gibi kremsi sarı akıntılar
watery : sulu kıvam
eggwhite : istenilen yumurta akı akınısı giriyosun
Intercourse/Insemination bölümünede birleşmeleri giriyosun :34: takıldığın yerde sor cnm

Back
X